NHA kortingscodes

Elke NHA kortingscode en acties voor o.a. korting op cursussen en opleidingen in januari 2018

% actie

Zie je jouw cursus of studie ergens tegen een lagere prijs? Ontvang je geld + 10% EXTRA terug | NHA laagste prijs garantie

 • Aanbieding
Details

Wil je zeker weten dat je niet te veel betaalt voor een cursus of opleiding? NHA garandeert de laagste lesgeld garantie voor de volle 100%! NHA is beoordeelt met een onafhankelijk onderzoek en in vergelijking met 247 andere opleiders bleken zij de goedkoopste te zijn. Blijkt het toch niet te kloppen? Dan krijg je onder speciale voorwaarden het prijsverschil terug + 10% extra. Deze garantie laat je nooit meer te veel voor jouw opleiding betalen!

Gratis actie

Probeer je cursus of studie GRATIS uit bij NHA

 • Aanbieding
Details

Cursussen en opleidingen kun je 15 dagen gratis op proef volgen. Ben je uiteindelijk niet tevreden op bevalt het onderwerp je niet? Dan ontvang je de investering helemaal terug. Er worden geen vragen gesteld! Stuur de cursus of opleiding als aangetekende verzending en onbeschadigd terug om deze actie te gebruiken. HBO, MBO, VMBO, HAVO, VWO of een cursus volgen? Start nu vrijblijvend een cursus of opleiding bij NHA met een klik op de knop.

Deze NHA kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in januari 2018

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Handig om te weten over NHA

 • Bij NHA kun je kiezen uit 500 cursussen: van een hobbycursus tot masteropleiding.
 • Het lesgeld is bij NHA in de meeste gevallen lager dan bij andere opleiders.
 • De gemaakte studiekosten voor een opleiding of cursus zijn fiscaal aftrekbaar.
 • Bij NHA kun je op ieder moment met een nieuwe studie of cursus beginnen.
 • Je kunt zelf bepalen wanneer en hoeveel uur je in de week studeert.
 • Cursisten kunnen rekenen op begeleiding door docenten met jarenlange ervaring.
 • Een studie bij NHA is prima te combineren met een fulltime baan of een druk gezinsleven.
 • Er zijn soms NHA kortingscodes waarmee je een fijn bedrag kunt besparen op het lesgeld.

Een NHA kortingscode gebruiken? Zo doe je het

NHA kortingscode gebruiken

 1. Met korting starten met een NHA opleiding?  Wij leggen je in een aantal simpele stappen uit hoe je een eventuele kortingscode kunt verzilveren, zodat je met flink wat voordeel van start kunt gaan met jouw nieuwe uitdaging. Selecteer uiteraard om te beginnen uit welke opleiding je wilt volgen en klik op “Inschrijven”.
 2. Kies het niveau dat je wilt volgen en kies welk welkomstcadeau je wilt ontvangen. Het kan hier vaak gaan om een cadeau zoals een tablet, maar je kunt ook kiezen voor een geldbedrag retour. Geef aan per welke datum je wilt starten en kies voor de overige studieopties en klik op “Verder”.
 3. Vul nu je persoonlijke gegevens en je adresgegevens in en klik op “Verder”. Kies het aantal betalingstermijnen voor het lesgeld. Kies voor je betaalmethode. Je hebt bij NHA de keuze uit iDEAL, creditcard en achteraf betalen. Vul je eventuele opmerkingen en vragen in.
 4. Je kunt nu jouw NHA kortingscode plakken in het tekstveld naast “Kortingscode”. Klik op “Controleren” om deze te verzilveren. Je ziet rechts in het kostenoverzicht hoeveel jij bespaart door deze kortingscode.
 5. De inschrijving is nu bijna compleet. Voordat je deze afrondt, doe je er verstandig aan om nog eens je gegevens en keuzes te controleren. Zet hierna een vinkje om akkoord te gaan met de studievoorwaarden en klik tot slot op “Inschrijving versturen”. 

NHA kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over NHA
Romée
Geplaatst op 2018-01-16

Bij NHA bespaar je automatisch op diverse cursussen. Door op de gewenste cursus te klikken zie je in één oogopslag wat de kosten waren en met daaronder de nieuwe prijs inclusief de korting. De korting wordt dus automatisch toegepast.

Elske
Geplaatst op 2018-01-12

Ik heb me net aangemeld met 50% korting op de opleiding, een gratis tablet én ook nog eens € 35,- korting via jullie site. Thanks!

Bart
Geplaatst op 2018-01-09

Hoe bespaar ik op de NHA cursussen? Ik zie verschillende prijzen staan maar ik snap niet bij welke cursus de korting toegepast kan worden.

Sanne (acties.nl)
Geplaatst op 2018-01-04

Dat is een heel erg origineel cadeau! Kan me niet anders voorstellen dan dat dit cadeau goed in de smaak gevallen moet zijn. En is je dochter er al over uit welke cursus zij wil gaan volgen bij NHA?

Josine
Geplaatst op 2017-12-07

Nooit eerder aan gedacht, maar het lijkt me een ontzettend leuk kerstcadeau om een cursus bij NHA cadeau te doen. Weet zeker dat ik mijn dochter enorm blij kan maken hiermee! Alleen lastig voor welke cursus ik moet gaan, dus ik ga de keuze aan haar overlaten. Dan is het altijd goed!

Victor
Geplaatst op 2017-10-10

De 25 euro korting op de inschrijving voor een opleiding is erg prettig! Meteen een goede start op deze manier.

KoenEvers
Geplaatst op 2017-06-15

Ik heb me net ingeschreven en nu korting en een tablet gekregen. Helemaal super!