NHA kortingscodes

Elke kortingscode en actie voor NHA korting op cursussen en opleidingen in juni 2023

  • gemiddelde besparing: €13,88
10% korting

Volg een ICT-opleiding met tot 10% NHA korting

Info

Wanneer je het lesgeld in één keer betaalt i.p.v. termijnen.

Pak deze korting
€25 korting

Krijg iedere €25,- NHA kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€60 korting

Krijg tot €60,- korting op nieuwe opleidingen bij NHA

Info

Wanneer je ervoor kiest om het lesgeld in één keer te betalen.

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

GRATIS cadeaus bij het starten van een NHA studie

Pak deze korting
€300 actie

NHA deal: coaching opleidingen voor maar €300,-

Pak deze korting
50% korting

NHA kortingscode voor 50% korting op het lesgeld

Kortingscode
Pak deze code
€30 korting

NHA kortingscode: geniet nu van €30,- EXTRA korting op thuisstudies

Kortingscode
Pak deze code
€20 korting

NHA kortingscode voor €20,- korting op ALLE taalcursussen

Kortingscode
Pak deze code

Verlopen NHA kortingscodes

€25 korting

Profiteer via de NHA kortingscode van €25,- korting

Kortingscode
Pak deze code
€30 korting

CYBER MONDAY actie: profiteer van €30,- korting op je inschrijving met deze NHA kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
€30 korting

NHA kortingscode: ontvang €30,- korting op je inschrijving tijdens BLACK FRIDAY

Kortingscode
Pak deze code
€22 korting

Start je thuisstudie met €22,- EXTRA korting dankzij de NHA code

Kortingscode
Pak deze code
Gratis actie

Betaal tijdelijk GEEN inschrijfkosten t.w.v. €29,95 met de NHA kortingscode

Kortingscode
Pak deze code

Ontvang €40,- korting met de beste NHA kortingscode tot nu toe

Ben je op zoek naar een kortingscode voor de NHA? Dan ben je bij Acties.nl aan het juiste adres. Zo hebben we in het verleden al eens exclusieve kortingscodes gehad, waarmee jij 10% of €35,- bespaarde. De hoogste kortingscode waarvan jij gebruik hebt kunnen maken was er een voor €40,- korting. Tijdens Black Friday verwachten wij dit jaar net zo’n kortingscode.

Start je NHA opleiding met nóg meer voordeel

Profiteer van een gratis proefperiode

Het is op voorhand soms erg lastig in te schatten hoe een cursus of opleiding in de praktijk is en of het daadwerkelijk aansluit bij je verwachtingen. Daarom heeft NHA de mogelijkheid tot het volgen van een gratis proefles. Nog beter: een cursus kun je zelfs vijftien dagen vrijblijvend op proef ontvangen en je kunt dus gewoon met de opleiding beginnen. Voldoet het aan de verwachtingen, dan ga je door. Is het toch niet wat je verwacht had? Dan bestaat de mogelijkheid het complete en onbeschadigde pakket binnen vijftien dagen (aangetekend) terug te sturen.

Gezakt? Lesgeld terug!

Wie op NHA.nl voor een cursus of opleiding met examens en studiebegeleiding kiest, krijgt de garantie dat je je lesgeld terugkrijgt wanneer je niet slaagt, mits je het huiswerk maandelijks hebt gemaakt en ingeleverd. Ook moet je twee keer zonder succes geprobeerd hebben om je theorie-examen te behalen. Een andere voorwaarde is dat de complete opleiding is afgerond en betaald. Na de inschrijfdatum geldt deze garantie tot drie jaar en voor een complete mbo- of hbo-opleiding zelfs voor een periode van vier jaar. Op deze manier voorkom je dat je geld verspilt.

Voordeligste opleider van Nederland

NHA staat alom bekend als de opleider met de beste prijs-kwaliteitverhouding en geldt derhalve en de hoge kortingen als meest voordelige opleider van ons land. Dit financiële voordeel doet niets af aan de geleverde kwaliteit. NHA is namelijk al tachtig jaar een begrip en dit is niet in de laatste plaats juist vanwege de geleverde kwaliteit van de aangeboden opleidingen.

Over NHA

Over NHA

De NHA is een van de grootste aanbieders van thuiscursussen en opleidingen van Nederland. Zo is NHA al tachtig jaar actief in het aanbieden van opleidingen op de niveaus MBO, HBO, VMBO, HAVO en VWO en kun je tevens bij de NHA terecht voor taalcursussen, beroepscursussen en zelfs hobbycursussen. Bij hobbycursussen kun je denken aan leuke en leerzame cursussen om jouw hobby nog beter uit te kunnen oefenen. Tot slot kun je tevens bij de NHA terecht als je van plan bent om een eigen bedrijf op te starten. Om ervoor te zorgen dat je al binnen een jaar succesvol kan zijn met jouw eigen bedrijf, biedt de NHA unieke opleidingen aan. Deze opleidingen leren je alles over het starten van een eigen succesvolle onderneming. NHA is dé perfecte partner voor iedereen die een stap verder wil in zijn of haar leven.

Ga naar nha.nl

Zo voer je een werkende kortingscode in bij NHA

NHA kortingscode gebruiken

  1. Met korting starten met een NHA opleiding?  Wij leggen je in een aantal simpele stappen uit hoe je een eventuele kortingscode kunt verzilveren, zodat je met flink wat voordeel van start kunt gaan met jouw nieuwe uitdaging. Selecteer uiteraard om te beginnen uit welke opleiding je wilt volgen en klik op “Inschrijven”.
  2. Kies het niveau dat je wilt volgen en kies welk welkomstcadeau je wilt ontvangen. Het kan hier vaak gaan om een cadeau zoals een tablet, maar je kunt ook kiezen voor een geldbedrag retour. Geef aan per welke datum je wilt starten en kies voor de overige studieopties en klik op “Verder”.
  3. Vul nu je persoonlijke gegevens en je adresgegevens in en klik op “Verder”. Kies het aantal betalingstermijnen voor het lesgeld. Kies voor je betaalmethode. Je hebt bij NHA de keuze uit iDEAL, creditcard en achteraf betalen. Vul je eventuele opmerkingen en vragen in.
  4. Je kunt nu jouw kortingscode plakken in het tekstveld naast “Kortingscode”. Klik op “Controleren” om deze te verzilveren. Je ziet rechts in het kostenoverzicht hoeveel jij bespaart door deze kortingscode.
  5. De inschrijving is nu bijna compleet. Voordat je deze afrondt, doe je er verstandig aan om nog eens je gegevens en keuzes te controleren. Zet hierna een vinkje om akkoord te gaan met de studievoorwaarden en klik tot slot op “Inschrijving versturen”. 

Dit is waarom iedereen bij NHA studeert

Examengarantie bij elke opleiding

Wie niet meteen slaagt voor het eerste examen, hoeft bij NHA niet in paniek te raken. Integendeel. De opleider biedt dan een kosteloze opleiding voor het volgende examen en je kunt gewoon opnieuw je huiswerk in sturen. Uiteraard blijft je leraar je bijstaan. Deze extra service krijg je standaard bij alle cursussen en opleidingen, met uitzondering van de zelfstudie-cursussen.

Succesvolle onderwijsmethode

NHA opleidingen is een bewezen succesvolle onderwijsmethode. Dat blijkt onder meer uit het hoge slagingspercentage. Elk jaar weer gaan meer dan tienduizend mensen studeren via NHA. Recensies op NHA.nl vertellen dat studeren via de opleider bovendien niet moeilijk is.

Toegang tot digitale leeromgeving

Alle studenten kunnen gebruik maken van Plaza: de digitale leeromgeving van NHA. Plaza biedt heel veel voordelen zoals contact met docenten en studieadviseurs. Ook biedt het een overzichtelijk overzicht van de examen- en huiswerkresultaten en informatie over examens en aanmeldformulieren. Plaza beschikt over een mediatheek en voor contact met medestudenten is ook al ruimte gereserveerd binnen de leeromgeving.

Flexibel studeren bij NHA

Bij NHA begin je met een opleiding wanneer jij dit wilt. Als je je vandaag inschrijft, kun je al over een paar dagen van start. Zo kun je rustig de aanbiedingen en kortingscodes een tijdje in de gaten houden. Ook bepaal je helemaal zelf je tempo. Je hebt bovendien zes jaar recht op begeleiding van je eigen leraar en krijgt een goede ondersteuning in de vorm van onder meer studieadviseurs, vakdocenten, praktijkdocenten en medestudenten. Ook dit geeft een opleiding dat beetje extra en de service zit gewoon bij de prijs inbegrepen.

Lees hier alle feiten over de opleidingen van NHA

Bij NHA.nl kun je kiezen uit vijfhonderd cursussen: van een hobbycursus tot masteropleiding.

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat NHA veruit de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt voor hun opleidingen.

Je kunt een cursus van NHA altijd vijftien dagen vrijblijvend proberen en terugsturen indien deze niet bevalt.

De studiekosten voor een opleiding of cursus, die aansluit op je beroep of toekomstige beroep, zijn fiscaal aftrekbaar.

Cursisten en studenten krijgen toegang tot de online leeromgeving op NHA.nl waarop heel veel mogelijkheden zijn.

Je kunt zelf bepalen welke dag van het jaar je start met een NHA-opleiding hoeveel uur je in de week gaat studeren.

Cursisten kunnen bij NHA rekenen op begeleiding van vak- en praktijkdocenten met jarenlange ervaring.

Je hebt vijf jaar lang de tijd om je huiswerk in te sturen en feedback te ontvangen van je eigen leraar.

Er zijn soms kortingscodes beschikbaar waarmee je een fijn bedrag kunt besparen op het lesgeld.

Wanneer je niet bent geslaagd voor je opleiding krijg je het lesgeld in zijn geheel terugbetaald van NHA.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er een werkende kortingscode voor NHA?

Er zijn op dit moment 9 kortingscodes beschikbaar voor NHA op Acties.nl. Deze codes zijn 22 keer gebruikt en zijn geverifieerd op 26 mei 2023.

Hoeveel kan ik besparen bij NHA?

De afgelopen 30 dagen hebben bezoekers van Acties.nl gemiddeld €13,88 bespaard bij NHA met 8 verschillende kortingen.

Hoe ontvang ik de beste korting bij NHA?

Je kunt alle 9 kortingscodes proberen om te zien met welke code je de hoogste korting ontvangt, of direct kiezen voor de code die wordt aanbevolen door Acties.nl redacteur Anna. Hiermee ontvang je €250 korting.

Nieuws

Gaat de tijd steeds sneller?

Ken jij het gevoel dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan? Dan ben je niet de enige. Veel mensen herkennen zich hierin en vinden dat het leven steeds vlugger gaat. Op NHA.nl vind je nu een interessant blogartikel, waarin wordt uitgelegd of dit ook echt zo is. De specialisten van NHA geven bijvoorbeeld aan dat jouw beleving van tijd verandert en dat het aantal herinneringen dat je maakt een grote rol speelt. Ben je benieuwd geworden? Je leest het hele artikel op de website.

Verhelp concentratieproblemen

Heb jij last van concentratieproblemen? Lees dan gauw verder, want de specialisten van NHA hebben een artikel geschreven waarin ze jou vijf tips geven om dit te verbeteren. Zo is het ten eerste belangrijk om goed te slapen, want het grootste gedeelte van de mensen met concentratieproblemen heeft last van slaaptekort. Daarnaast is het slim om regelmatig pauze te nemen, waardoor je jezelf niet overbelast. Het complete artikel lees je op NHA.nl.

Blijf jezelf ontwikkelen met NHA

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen, maar weet je niet zo goed waarin? Dan kan NHA jou misschien wel uit de brand helpen. Op de website vind je namelijk verschillende voorbeelden, waar jij in drie maanden tijd jouw hobby van kunt maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een snelcursus programmeren, gitaar leren spelen of een nieuwe taal onder de knie krijgen? Op NHA.nl begin jij vandaag nog!