NHA kortingscodes

Pak NHA korting op cursussen en opleidingen met een kortingscode in februari 2024

  • gemiddelde besparing: €22,63
€25 korting
Geverifieerd

NHA kortingscode voor €25,- korting

Kortingscode
Info

Kies €25,- korting op je studie als welkomstcadeau tijdens het bestelproces.

Bekijk code
€315 actie

Scoor een cursus voor persoonlijke ontwikkeling al voor minder dan €315 bij NHA

Pak deze korting
€25 korting

Krijg iedere €25,- NHA kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie

Pak een GRATIS tablet via deze NHA pagina

Pak deze korting
€300 actie

NHA deal: koop communicatie cursussen al voor slechts €300,-

Verloopt morgen
Pak deze korting
€250 actie

Shop computeropleidingen al voor maar €250,- bij NHA

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

NHA actie: ontvang tijdelijk een GRATIS koptelefoon of tablet

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van een GRATIS proefles bij NHA

Pak deze korting
€30 korting
Geverifieerd

€30,- eindejaarskorting op je studie met de NHA kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
€30 korting
Geverifieerd

Kerstactie: verzilver deze NHA kortingscode voor €40,- korting

Kortingscode
Bekijk code
€30 korting
Geverifieerd

Pak €30,- CYBER MONDAY korting op je inschrijving met de NHA kortingscode

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen NHA kortingscodes, soms werken ze nog!

€30 korting
Geverifieerd

NHA kortingscode voor €30,- korting tijdens CYBER MONDAY

Kortingscode
Bekijk code
€20 korting
Geverifieerd

NHA kortingscode: ontvang €20,- korting op een taalcursus

Kortingscode
Bekijk code
50% korting
Geverifieerd

NHA kortingscode voor 50% korting op het lesgeld

Kortingscode
Bekijk code
€30 korting
Geverifieerd

NHA kortingscode: geniet nu van €30,- EXTRA korting op thuisstudies

Kortingscode
Bekijk code
€20 korting
Geverifieerd

NHA kortingscode voor €20,- korting op ALLE taalcursussen

Kortingscode
Bekijk code

Volg een cursus met €50,- korting dankzij de hoogste voordeelcode van NHA

NHA vindt het niet vervelend om promotiecodes uit te delen. De beste kortingscode tot nu toe bevestigt dat ook: die was goed voor maar liefst €50,- korting. Je komt deze codes regelmatig tegen, maar tijdens Black Friday kun je doorgaans het meest besparen. Door zulke kortingscodes te delen, maakt het instituut leren betaalbaarder voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfstudie. Die paar tientjes die je bespaart bij NHA op een cursus, kun je vervolgens mooi investeren in kladblokken, notitieblaadjes en andere studiebenodigdheden.

Verbreed jouw kennis zo voordelig mogelijk bij NHA

Profiteer van een gratis proefperiode

Het is op voorhand soms erg lastig in te schatten hoe een cursus of opleiding in de praktijk is en of het daadwerkelijk aansluit bij je verwachtingen. Daarom biedt NHA je de mogelijkheid tot het volgen van een gratis proefles. Nog beter: een cursus kun je zelfs vijftien dagen vrijblijvend op proef ontvangen. Voldoet het aan de verwachtingen? Dan ga je door. Is het toch niet wat je verwacht had? Dan kun je het complete en onbeschadigde pakket binnen vijftien dagen (aangetekend) terugsturen.

Krijg je NHA lesgeld terug wanneer je zakt voor je opleiding

Wie op NHA.nl voor een cursus of opleiding met examens en studiebegeleiding kiest, krijgt de garantie dat je je lesgeld terugkrijgt wanneer je niet slaagt, mits je het huiswerk maandelijks hebt gemaakt en ingeleverd. Ook moet je twee keer zonder succes geprobeerd hebben om je theorie-examen te behalen. Een andere voorwaarde is dat de complete opleiding is afgerond en betaald. Na de inschrijfdatum geldt deze garantie tot drie jaar en voor een complete mbo- of hbo-opleiding zelfs voor een periode van vier jaar. Hierdoor kun je zorgeloos proberen om je in een bepaald vakgebied te specialiseren.

Studeer bij de voordeligste opleider van Nederland

NHA staat alom bekend als de opleider met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zorgen de hoge kortingen waar het bedrijf regelmatig op trakteert ervoor dat het instituut gezien wordt als de meest voordelige opleider van ons land. Dit financiële voordeel doet overigens niets af aan de geleverde kwaliteit. NHA is namelijk al tachtig jaar een begrip en dit komt niet in de laatste plaats vanwege de hoogwaardige standaard van de aangeboden opleidingen.

Over NHA

Over NHA

Wil je opnieuw de studiebanken induiken en vakgerichte kennis opdoen onder professionele begeleiding, maar past een voltijd opleiding momenteel niet bij jou? Dan zit je goed bij NHA. De opleider is al ruim tachtig jaar actief in het aanbieden van thuisstudies op de niveaus MBO, HBO, VMBO, HAVO en VWO en biedt bovendien leerzame taalcursussen, beroepscursussen en zelfs hobbycursussen aan. Bij hobbycursussen kun je denken aan leuke en leerzame cursussen waarmee je jouw hobby naderhand nog beter kunt uitoefenen. Tot slot kun je ook bij NHA terecht als je van plan bent om een eigen bedrijf op te starten. Om ervoor te zorgen dat je al binnen een jaar succesvol kunt zijn met jouw eigen bedrijf, biedt het instituut unieke opleidingen aan. Deze opleidingen leren je alles over het starten van een eigen succesvolle onderneming. Kortom: NHA.nl is dé perfecte partner voor iedereen die een stap verder wil gaan in zijn of haar leven.

Ga naar nha.nl

Zo voer je een werkende kortingscode in bij NHA

NHA kortingscode gebruiken

  1. Wil jij met korting starten met een NHA opleiding? Wij leggen je in een aantal simpele stappen uit hoe je een kortingscode kunt verzilveren, zodat je met flink wat voordeel van start kunt gaan met jouw nieuwe uitdaging. Selecteer uiteraard om te beginnen welke opleiding of cursus je wil volgen en klik hierbij op "Schrijf je in".
  2. Op je beeldscherm verschijnt nu een pop-up. Kies hier indien nodig het niveau dat je wil volgen en klik daarna op "Doorgaan". Wanneer je in het daaropvolgende scherm je e-mailadres hebt ingevuld, klik je nogmaals op de rode knop.
  3. Geef nu aan of je gebruikmaakt van de extra getuigschriften en begeleiding die NHA.nl aanbiedt. Kies op dezelfde pagina ook welk welkomstcadeau je wil ontvangen. Het gaat hierbij vaak om gratis elektronica, maar je kunt ook kiezen voor een geldbedrag retour. Heb je een keuze gemaakt? Klik dan op "Vul je gegevens in".
  4. Vul je persoons- en adresgegevens in en klik op "Ga naar betaalvoorkeuren". Op de webpagina waar je vervolgens belandt, begin je met het selecteren van het aantal betalingstermijnen. In hetzelfde vakje zie je rechtsboven "Kortingscode" staan. Klik hierop en plak jouw NHA kortingscode in het tekstveld. Klik op "Controleren" om de code te verzilveren.
  5. Scrol nu een stukje naar beneden om een betaalmethode te selecteren. Je hebt bij NHA de keuze uit iDEAL, creditcard, achteraf betalen en een automatische betaling. Heb je jouw favoriete methode aangeklikt? Klik dan op "Bekijk je overzicht".
  6. De inschrijving is nu bijna compleet. Voordat je deze afrondt, is het verstandig om nog eens je gegevens en keuzes te controleren. Klik tot slot op "Inschrijven", mits je akkoord gaat met de studievoorwaarden.

Dit is waarom iedereen bij NHA studeert

Examengarantie bij elke opleiding

Wie niet meteen slaagt voor het eerste examen, hoeft bij NHA niet in paniek te raken. Integendeel. De opleider biedt dan een kosteloze opleiding voor het volgende examen aan en je kunt gewoon opnieuw je huiswerk in sturen. Uiteraard blijft je leraar je in de tussentijd ook bijstaan. Deze extra service krijg je standaard bij alle cursussen en opleidingen, met uitzondering van de zelfstudie-cursussen.

Profiteer van toegang tot de digitale leeromgeving

Alle studenten kunnen gebruik maken van Plaza: de digitale leeromgeving van het opleidingsinstituut. Plaza biedt heel veel voordelen zoals contact met docenten en studieadviseurs. Ook biedt het een handig overzicht van de examen- en huiswerkresultaten en informatie over examens en aanmeldformulieren. Plaza beschikt over een mediatheek en voor contact met medestudenten is ook al ruimte gereserveerd binnen de leeromgeving. Hiermee ben je tijdens je opleidingstraject gegarandeerd verzekerd van duidelijke en transparante communicatie.

Succesvolle onderwijsmethode

NHA opleidingen is een bewezen succesvolle onderwijsmethode. Dat blijkt onder meer uit het hoge slagingspercentage. Elk jaar weer gaan meer dan tienduizend mensen studeren via NHA. Recensies op NHA.nl vertellen dat studeren via de opleider bovendien niet moeilijk is.

Studeer flexibel bij NHA

Bij NHA begin je met een opleiding wanneer jij dit wilt. Als je je vandaag inschrijft, kun je al over een paar dagen van start gaan. Hierdoor kun je de aanbiedingen en kortingscodes gerust een tijdje in de gaten houden om er zeker van te zijn dat je jouw opleiding tegen de laagst mogelijke prijs kan volgen. Ook bepaal je helemaal zelf je tempo. Je hebt namelijk zes jaar recht op begeleiding van je eigen leraar en krijgt goede ondersteuning in de vorm van onder andere studieadviseurs, vakdocenten, praktijkdocenten en medestudenten.

Dit wil je weten voordat je jouw NHA opleiding start

Je kunt bij NHA je eigen studietempo bepalen, waardoor je kunt studeren wanneer jij tijd en zin hebt.

Je kunt vijftien dagen gratis proefstuderen, waardoor je zeker weet of een studie bij je past.

Als jij op de hoogte wil blijven van de nieuwste opleidingen en de recentste aanbiedingen, dan kun je je inschrijven op de NHA nieuwsbrief.

Als je een studie via NHA volgt, krijg je persoonlijke begeleiding van een vakdocent waaraan je vragen kunt stellen en waarnaar je huiswerk kunt opsturen.

Doordat NHA.nl al meer dan 85 jaar ervaring heeft in het onderwijs, weet je zeker dat je wordt opgeleid door échte deskundigen.

Op NHA.nl kun je meer dan zeshonderd verschillende cursussen volgen, zoals taalcursussen en erkende beroepsopleidingen.

Als jij je inschrijft voor een studie, dan kun je drie jaar lang gebruikmaken van de begeleiding van je persoonlijke docent.

Mocht je je examen niet in één keer halen, dan leidt NHA je gratis op voor het eerstvolgende theorie-examen.

Je kunt altijd telefonisch en via WhatsApp contact opnemen met de medewerkers van NHA.

Op basis van ruim achtduizend beoordelingen via eKomi scoort NHA gemiddeld een 8,8.

Nieuws

Volg nieuwe cursussen bij NHA

Zou jij je graag verder willen ontwikkelen door middel van een thuisstudie of cursus? Lees dan gauw verder, want op de website van NHA vind je een ruim aanbod aan opleidingen en daar zijn sinds kort nieuwe cursussen aan toegevoegd. Zo heb je de mogelijkheid om vanaf nu een cursus Fries, een opleiding houtbewerking, een cursus creatief schrijven of storytelling te volgen bij NHA.

NHA Black Friday

Ben je overtuigd geraakt van een thuisstudie van NHA? Dan is dit hét moment om je studie te starten, want naast dat je een gratis cadeau ontvangt bij de inschrijving van jouw favoriete thuisstudie, profiteer je ook nog eens van €30,- korting dankzij een Black Friday kortingscode. Bezoek dus gauw de website van NHA om jouw inschrijving af te ronden!

Met deze tips kun je productiever studeren

Vijftig procent van de Nederlanders vindt dat hij of zij het altijd te druk heeft. Is dat wel zo, of zou je je tijd veel beter kunnen indelen? De medewerkers van NHA zijn ervan overtuigd dat je je tijd veel beter kunt benutten. In een blog van de webshop lees je hoe je jouw studiesessies productiever kunt maken. Zo zou je onder andere naar muziek moeten luisteren met zo'n 65 beats per minuut. Ook is het van belang om te studeren in een kamer met een temperatuur tussen de 21 en 23 graden. Voor meer tips hoe je productiever kunt studeren, kun je terecht op NHA.nl.