MyHeritage kortingscode

MyHeritage kortingscodes

Ontdek je familiegeschiedenis met MyHeritage korting met een kortingscode – september 2020

 • gemiddelde besparing: €4,89
€100 korting

Bespaar tot €100,- op geselecteerde MyHeritage abonnementen

12 gebruikt
Pak deze korting
€30 korting

€30,- korting op een DNA test bij MyHeritage

Pak deze korting
Gratis actie

Download geheel GRATIS de MyHeritage Family Tree Builder

Pak deze korting
40% korting

Ontdek je etnische afkomst met tot 40% MyHeritage korting

Pak deze korting
€13 korting

Probeer MyHeritage 14 dagen GRATIS

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van een GRATIS proefperiode bij MyHeritage

Pak deze korting
€30 korting

MyHeritage Mega DNA-aanbieding voor €30,- pakketkorting

Pak deze korting
€50 korting

MyHeritage kortingscode voor €50,- korting op diverse producten

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
Gratis verzending actie

MyHeritage kortingscode voor GRATIS verzending | EXCLUSIEF op Acties.nl

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Verlopen MyHeritage kortingscodes

Sommige codes werken nog – probeer het eens!
Gratis verzending korting

MyHeritage kortingscode voor GRATIS verzending

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
Gratis verzending korting

MyHeritage kortingscode voor gratis verzending | EXCLUSIEF op Acties.nl

Exclusieve code
Verloopt vandaag
Pak deze code
€10 korting

MyHeritage kortingscode voor €10,- korting

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
Gratis verzending actie

MyHeritage kortingscode voor gratis verzending van de DNA kit

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code

De beste MyHeritage kortingscode geeft maar liefst €50,- korting

Met de hoogste kortingscode die we tot op heden hebben geplaatst, kon je maar liefst €50,- korting pakken op je bestelling. Een code voor MyHeritage komt gedurende het jaar een aantal keer voor. Zo heb je eerder ook van €10,- korting kunnen profiteren en zijn er meerdere kortingscodes geplaatst voor gratis verzending. Naast zo'n handige kortingscode staan er regelmatig ook andere interessante aanbiedingen online waarbij je tot wel 30% korting kunt pakken.

Over MyHeritage

Over MyHeritage

MyHeritage werd opgericht in 2003 door familiegeschiedkundige Gilad Japhet en is de voorbije jaren uitgegroeid tot wereldleider in het ontdekken, vastleggen en delen van verwantschap en familiegeschiedenis. Dit platform en de DNA kits maken het voor iedereen, overal ter wereld, gemakkelijk om een betekenisvolle reis te ondernemen naar hun familiegeschiedenis en deze levendig te houden bij de toekomstige generaties. MyHeritage.nl is actief in 196 landen en biedt een uitermate krachtige technologie die het zoeken voor jou doet. Bovendien onthult het fascinerende nieuwe details over de geschiedenis van jouw familie, zonder enige moeite. Daarnaast biedt MyHeritage 24/7 ondersteuning voor de miljoenen gebruikers wereldwijd

Ga naar myheritage.nl

Zo profiteer je van extra voordeel bij MyHeritage

Altijd op de hoogte via social media

Je kan voortaan altijd en overal op de hoogte gehouden worden van de nieuwe ontwikkelingen bij MyHeritage. Behalve de website en de app kan jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van alle nieuwtjes en wetenswaardigheden wanneer je de website volgt op Facebook en Twtitter. Ook zie je snel welke korting je kan verkrijgen door middel van een kortingscode. Deze codes zijn vaak maar tijdelijk dus wees er snel bij.

Download de gratis app

Je bent niet afhankelijk van een computer om gegevens toe te voegen of te bewerken op MyHeritage.nl. Dankzij de app kan jij er aan werken waar en wanneer je maar wilt. Download de gratis app, maak een account aan en log in via je pc, tablet, smartphone. Zo kan jij altijd en overal gegevens ontdekken en toevoegen.

Voordelige DNA-test

Misschien ben je wel enorm verrast wanneer je de uitslag krijgt van de DNA-test die je bij MyHeritage kan laten doen. Met de DNA-test ontdek jij je etnische afkomst en de geografische gebieden van waar jij oorspronkelijk vandaan komt. Ook kan je hiermee verwanten vinden waarvan je het bestaan niet wist. MyHeritage.nl gebruikt voor deze DNA-test de hoogste technologische standaarden tegen een aantrekkelijke prijs. Die prijs kan nog lager worden wanneer je een kortingscode gebruikt.

Zo pas je een kortingscode toe bij MyHeritage

MyHeritage kortingscode gebruiken

 1. Ben jij benieuwd naar jouw familiegeschiedenis? Probeer dan een MyHeritage DNA-test en duik in miljarden gegevens. Met een MyHeritage kortingscode profiteer je zelfs van een fijne korting. Hoe dit precies werkt? Dat leggen wij je hieronder uit.
 2. Maak eerst een gratis account aan op MyHeritage.nl. Dit kan door in te loggen met Facebook of Google. Wij registreren ons met een e-mailadres en vullen hier de gevraagde gegevens in. Accepteer de algemene voorwaarden en druk op “Ga”.
 3. Je komt nu in het winkelwagenoverzicht uit. Op deze pagina kun je meteen de kortingscode invoeren. Druk hiervoor eerst op ”Heeft u een couponcode?”. In het verschenen invulveld kun je de code invullen. Klik op “Pas toe” om de code te activeren.
 4. Scrol op diezelfde pagina iets naar onder, vul daar het verzendadres in en klik op “Doorgaan”. Controleer op deze pagina of de bestelinformatie en jouw persoonlijke gegevens kloppen. Bij de laatste optie kun je een betalingswijze selecteren.
 5. Bij MyHeritage kun je onder andere betalen met PayPal, iDEAL, Sofortbanking en via overschrijving. Selecteer de gewenste optie en klik op “Volgende”. Je wordt nu doorgestuurd naar een beveiligde pagina waarin je de betaling kunt voldoen. Hierna ontvang je nog een mail ter bevestiging en dan wordt de DNA-test zo snel mogelijk naar je toegestuurd!

Handige extra's bij MyHeritage

Bekijk je gehele stamboom

Door een stamboom te maken op MyHeritage kom je al snel achter je eigen familiegeschiedenis. Een fascinerende bezigheid. Waar je er vroeger jaren over deed, kun je er nu in korte tijd er achter komen waar jouw familie oorspronkelijk vandaan komt en waar ze wonen of gewoond hebben. Af en toe kun je met een kortingscode een gratis stamboom krijgen tot een bepaald aantal personen of je krijgt een bepaald percentage aan korting.

Respect voor je privacy

Omdat MyHeritage als geen ander weet dat het om privacy gevoelige informatie gaat met betrekking tot de DNA-kit, beschouwt het bedrijf dit als de hoogste prioriteit. Jij blijft de enige eigenaar van jouw DNA-gegevens. My Heritage heeft hier geen recht op en slaan de gegevens alleen op om diensten te kunnen bieden als geschatte etniciteit en DNA-matches en niet voor andere doeleinden. Ook niet anoniem, tenzij jij daar expliciet toestemming voor hebt gegeven. Dat geeft voor jou als gebruiker toch een stukje zekerheid. De DNA-kit kan je vaak met een aantrekkelijke kortingscode aanschaffen.

Family Tree Builder

Miljoenen mensen ter wereld gebruiken hem al, de Family Tree Builder van MyHeritage. Deze speciaal voor familiegeschiedenis ontwikkelde software is gratis te downloaden op MyHeritage.nl. Met de Family Tree Builder kan je je familiegeschiedenis onderzoeken, je persoonlijke stamboom opbouwen, historische gegevens en foto's toevoegen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden met de familieboom. Wanneer je een abonnement afneemt kun je tot 250 personen opnemen in je familiestamboom. Als je wat meer betaald en een kortingscode gebruikt kun je het MyHeritage Premium abonnement gebruiken waarmee je tot 2.500 mensen in je stamboom op kunt nemen.

Zo gevonden wat je zocht

Met de handige Super Search kun je in een paar seconden allerlei documenten naar voren halen in MyHeritage. Bekijk de volkstellingen en kiezerslijsten, de MyHeritage of Family stambomen, geboorteregisters, overlijdensaktes en nog veel meer. Je ontdekt het allemaal op MyHeritage. Ook zie je in een oogopslag op de wereldkaart waar je verwanten vandaan komen. Het wordt een boeiende reis door jouw eigen persoonlijke geschiedenis.

Blogs met persoonlijke verhalen

Op de website van MyHeritage vind je heel veel persoonlijke verhalen van mensen die een verloren gewaand familielid hebben teruggevonden, nieuwe verwanten hebben ontdekt of achter hun oorspronkelijke afkomst zijn gekomen. Allemaal dankzij het zoeken naar hun stamboom of via de DNA-kit. Geïnspireerd geraakt? Check dan of er op dit moment een kortingscode is waarmee je met korting een abonnement kunt afsluiten bij de website.

Maak je eigen familiestamboom

Je kan heel eenvoudig zelf een familiestamboom beginnen. Start met je eigen gegevens en voeg foto's, documenten en andere informatie toe. De boom kan je vervolgens delen met jouw familie. Je kunt bij MyHeritage verschillende abonnementen afsluiten waar je gebruik kan maken van kortingen. Zo ben je het eerste jaar goedkoper uit wanneer je een Premium abonnement afsluit. Met een abonnement ben je zo ook zonder kortingscode voordelig uit. De website helpt je hierbij door gezinsconnecties, relevante foto's en historische feiten naar je toe te sturen.

Hulp van een medewerker

Misschien lijkt het allemaal heel ingewikkeld en kom je er niet helemaal uit. Dat is bij MyHeritage geen probleem. Als je vragen hebt is er een groot team dat je helpt met uitgebreide en persoonlijke ondersteuning. Hulp in het Engels is er 24 uur per dag, in het Nederlands op bepaalde dagen. Check voor actuele tijden de website.

Alle feiten over MyHeritage op een rij

 1. Je kunt MyHeritage gratis bellen als je een vraag wil stellen of je kunt een mail sturen naar de klantenservice.
 2. MyHeritage ondersteuning in het Engels is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.
 3. Verken de levens van je voorouders en ontdek de fascinerende geschiedenis met de miljarden gegevens.
 4. Je kunt je etnische afkomst gemakkelijk via de eenvoudige DNA test van Myheritage.nl ontdekken .
 5. Er zijn maar liefst 3,3 miljard profielen bij MyHeritage en meer dan honderd miljoen gebruikers maken ook echt gebruik van de website.
 6. Van alle gebruikers uit het archief van MyHeritage.nl zijn er meer dan 44 miljoen stambomen terug te vinden.
 7. Je kunt met MyHeritage overal, altijd en op elk apparaat je gehele familiegeschiedenis bekijken.
 8. Als je MyHeritage graag nog beter wil volgen, ontdek dan hun social media accounts op onder andere Facebook en Twitter.
 9. Via de website van MyHeritage kun je de dagelijkse aanbiedingen ontdekken en hiermee heel veel geld besparen.
 10. Je kunt jezelf bij deze website gratis aanmelden om te beginnen met je zoektocht naar jouw familiegeschiedenis.

Nieuws

MyHeritage gebruiker vindt biologische vader

Onlangs heeft de Canadese Linda Brown haar biologische vader gevonden met behulp van MyHeritage. Linda Brown was voor adoptie opgegeven en groeide op in Newfoundland. Ze raakte later in contact met haar biologische moeder, broer en zus. Van haar vader was niets bekend en ook haar moeder kon haar hier niet helpen, omdat ze niet wist wie haar vader was. Na een lange zoektocht gaf Linda het bijna op totdat ze een MyHeritage DNA-test deed. Vlak hierna raakte ze in contact met haar vader! Wil je lezen hoe MyHertitage vele mensen heeft herenigd met verloren familieleden? Lees dan de gebruikersverhalen.

19,4 miljoen nieuwe historische gegevens

Afgelopen maand heeft MyHeritage 19,4 miljoen nieuwe historische gegevens toegevoegd aan negen verschillende collecties. Zo zijn er bijvoorbeeld een overlijdingsindex, doopindex, huwelijksindex, een index voor marineonderscheidingen en passagierslijsten uit delen van Amerika en Spanje toegevoegd aan de website. Door deze update is het aantal historische gegevens op MyHeritage gestegen naar meer dan 12,5 miljard. Log snel in en kijk of je meer informatie kunt vinden over jouw familieleden.

Nieuw: MyHeritage Photo Enhancer

Begin vorige maand lanceerde MyHeritage een nieuwe tool, de MyHeritage Photo Enhancer. Met deze tool is het mogelijk om foto's te verbeteren door vage gezichten scherp in beeld te brengen. Dit werd meteen een groot succes! In een anderhalve week tijd werden er maar liefst één miljoen foto's verbeterd met deze functie. Veel gebruikers gaven aan ontroerd te zijn bij het zien van de heldere beelden. Probeer het nu zelf!