Nationale Postcode Loterij kortingscode

Nationale Postcode Loterij kortingscodes

Iedere kortingscode en aanbieding voor Nationale Postcode Loterij korting op je deelname in september 2020

 • gemiddelde besparing: €8,35
€14 actie

Jouw Nationale Postcode Loterij lot kost nu slechts €14,-

Pak deze korting
Gratis actie

Nationale Postcode Loterij Miljoenenjacht: speel tijdelijk GRATIS mee

Pak deze korting
€100000 actie

Maak elke zaterdag kans op €100.000,- met de Nationale Postcode Loterij

Pak deze korting
% actie

Word nu lid van de Nationale Postcode Loterij en steun meer dan 100 goede doelen!

Pak deze korting
Gratis actie

Via Nationale Postcode Loterij maak je GRATIS extra kans op prijzen

Pak deze korting
€15 actie

Voor minder dan €15,- scoor je een Nationale Postcode Loterij lot

Pak deze korting
% actie

Maak elke maand kans op meer dan 100.000 prijzen bij de Nationale Postcode Loterij

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Nationale Postcode Loterij kortingscode voor een GRATIS cadeau

Code
Verloopt vandaag
Info

Indien je lid wordt van de Nationale Postcode Loterij.

Pak deze code
% actie

Maak kans op €21 miljoen aan prijzen met deze Nationale Postcode Loterij kortingscode

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Verlopen Nationale Postcode Loterij kortingscodes

Sommige codes werken nog – probeer het eens!
€15 korting

Ontvang een gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. €15,- met de Nationale Postcode Loterij promotiecode

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
Gratis actie

Speel tijdelijk gratis een maand mee - Nationale Postcode Loterij kortingscode

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
Gratis actie

Maak 6 keer GRATIS kans op 5 miljoen bij Nationale Postcode Loterij

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis actie

Nationale Postcode Loterij actie: speel nu GRATIS het miljoenenspel

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Speel de eerste maand gratis mee met de beste Nationale Postcode Loterij kortingscode

Er is helaas niet vaak een Nationale Postcode Loterij kortingscode te vinden, maar met de allerbeste aanbieding tot nu toe kon je een maand gratis meespelen. Daarnaast hebben we in het verleden ook al eens een code gepubliceerd waarbij je een gratis HEMA cadeaukaart ter waarde van €15,- ontving. Wanneer je niet wilt wachten op een code en toch wilt profiteren van kortingen of extra’s, dan kun je meestal alsnog een goede aanbieding op Acties.nl vinden. Zo profiteerde je in het verleden bij deelname al eens van een gratis koffer of een gratis set bingokaarten.

Over Nationale Postcode Loterij

Over Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is na de Staatsloterij de grootste loterij van Nederland. De loterij werd in 1989 opgericht en is inmiddels erg populair. Mensen kunnen meedoen met hun postcode als lotnummer en hiermee geld winnen. De buren met dezelfde postcode die ook deelnemen, winnen dezelfde prijs. Zo vallen er dus vaak prijzen in een hele straat. Men kan ook met een andere postcode meespelen indien gewenst. Een paar keer per jaar valt de meest bekende en hoogste prijs, de PostcodeKanjer die meerdere miljoenen euro's bedraagt. De loterij is tevens op televisie te zien in televisieprogramma's zoals Postcode Loterij Miljoenenjacht, Kanjers van Goud, Eén tegen 100 en Koffietijd, waarbij ook het publiek prijzen kan winnen. Behalve geldprijzen, zijn er in de Nationale Postcode Loterij ook naturaprijzen te winnen. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijke apparaten, taarten of bloemen. Uitslagen worden onder andere bekend gemaakt via de website Postcodeloterij.nl.

Ga naar postcodeloterij.nl

Win nog meer euro's bij de Nationale Postcode Loterij

Kanjerpunten verdienen

Per lot spaar je per trekking 10 Kanjerpunten. Jaarlijks kan je zo tot maximaal 140 Kanjerpunten sparen. Geldprijzen vanaf €1.000.000,- worden verdeeld aan de hand van dergelijke Kanjerpunten (behalve bij de Miljoenenjacht). Door meer Kanjerpunten te verzamelen, verhoog je jouw aandeel in de prijs. Zelfs een lot waar je vandaag niet mee wint, kan in de toekomst extra winst opleveren! Dat is nog eens sparen voor kortingen!

Winkans

In principe heb je bij de Nationale Postcode Loterij een winkans van 1 op 7 (14.3%). Natuurlijk is het een en ander afhankelijk van de wedstrijd waaraan je deelneemt. De kans dat jouw wijk in de prijzen valt na een jaar spelen, is bijvoorbeeld 95%. De kans dat je jezelf dankzij de postcodetrekking dan weer miljonair mag noemen, is ruim 1 op 83.321. Het blijft natuurlijk gokken, maar in vergelijking met andere loterijen heb je toch een hogere winstkans. Op de website kun je alle loterijuitslagen bekijken zodat je meteen weet of je in de prijzen bent gevallen.

Nieuwsbrief

Voortdurend wijzigen de extraatjes en voordelen van de Nationale Postcode Loterij. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief hoef je geen enkele korting te missen. Ook via sociale media (Instagram, Facebook, Twitter en YouTube) blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Zo kan je misschien als eerste een Absurd Aanbod-koopje doen en blijf je voortdurend op de hoogte van de nieuwste kortingen en kortingscodes.

3 voordelen van meespelen met de Nationale Postcode Loterij

Goede doelen van de Nationale Postcode Loterij

Door in te zetten via de Nationale Postcode Loterij steun je automatisch goede doelen. Meer dan honderd goede doelen ontvangen jaarlijks steun van de Nationale Postcode Loterij. Welke doelen je steunt, kom je te weten tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala. Sinds 1989 heeft de loterij al ruim €5.500.000.000,- (!) aan goede doelen geschonken. En de teller loopt steeds verder op. Via de website vind je meer informatie over de verschillende goede doelen die je steunt.

Verantwoord wedden

De Nationale Postcode Loterij wordt strikt gereglementeerd en staat dan ook onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Zo weet je dat de trekkingsprocedure eerlijk verloopt en krijg je een volwaardige zekerheid met betrekking tot jouw winstkans. Niet alleen wed je verantwoord dankzij de vele goede doelen die je steunt, maar er blijft ook geen geld kleven bij malafide internetgokbedrijven die het niet altijd even nauw nemen met de regels.

Heldere uitleg op de website

De verschillende formules zorgen soms voor verwarring. Gelukkig kan je via de website Postcodeloterij.nl alles nog eens nalezen. Je vindt er concreet hoe de Nationale Postcode Loterij werkt, leest er duidelijke voorbeelden en je kan er eveneens de uitslagen consulteren. Blijft het een en ander onduidelijk? Dan neem je vlot contact op met de vriendelijke klantenservice. Dit kan per mail, telefonisch of zelfs per brief. Natuurlijk mag je ook even tweeten of een berichtje sturen via Facebook.

Handig om te weten over je deelname bij de Nationale Postcode Loterij

 1. Bij de Nationale Postcode Loterij kun je de eerste maand profiteren aangezien je gratis mee kan spelen.
 2. Het is mogelijk om mee te spelen met de speciale StraatprijsVerdubbelaar waarmee jij nog meer kans maakt.
 3. De trekking is maandelijks, maar je maakt elke dag kans op prijzen, zoals de Straatprijs en de Buurt Ton.
 4. Je hebt bij de Nationale Postcode Loterij veel kans om een kleinere prijs te winnen, zoals een reiskoffer, of Rituals producten.
 5. De prijzen vallen bij de Nationale Postcode Loterij gegarandeerd zodat je zeker weet dat je kans maakt op een prijs.
 6. Je blijft op de hoogte van extra acties en eventuele kortingscodes door je aan te melden voor de nieuwsbrief.
 7. Wanneer je meespeelt bij de loterij dan steun je automatisch 103 goede doelen waarmee Nationale Postcode Loterij een relatie heeft.
 8. Mocht je niet langer willen verder spelen met Nationale Postcode Loterij dan kun je jouw abonnement gemakkelijk opzeggen.
 9. De klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur of op zaterdag van 10:00 t/m 16:00 uur.
 10. Je kunt de Nationale Postcode Loterij ook bereiken via Twitter of Facebook waar je gemakkelijk je vraag kunt stellen.

Nieuws

Speel mee met de Miljoenenjacht

Je kunt bij de Nationale Postcode Loterij weer meespelen met de Miljoenenjacht. Als deelnemer van de Postcode Loterij kun je zelfs gratis meespelen en kans maken op geweldige prijzen! Zo kun je bijvoorbeeld een studioplek winnen in de Miljoenenjacht jubileumshow, een BMW, iPad, fiets of €1.000,-. Het is dus zeker de moeite waard om mee te spelen! Je maakt namelijk elke week weer kans op de te winnen prijzen.

Bijzondere projecten bij de Nationale Postcode Loterij

Zoals je wellicht al weet, zet de Nationale Postcode Loterij zich jaarlijks in om goede doelen te steunen. Wist je echter al dat dit niet alleen via vaste bijdragen gebeurt? De organisatie heeft namelijk een speciaal Droomfonds opgericht dat gebruikt wordt om bijzondere projecten en initiatieven te steunen. Deze projecten maken jaarlijks kans op een extra bijdrage. Wil jij meer weten over het Droomfonds en de bijbehorende projecten? Dat kan via PostcodeLoterij.nl.

Altijd prijs de Nationale Postcode Loterij

Wanneer je deze maand meespeelt met de Nationale Postcode Loterij, dan heb je gegarandeerd prijs. Je koopt al een lot voor slechts €14,- en je ontvangt er gegarandeerd een cadeaukaart ter waarde van €25,- voor terug. Uiteraard hoop je natuurlijk een mooi geld bedrag te winnen. Deze maand maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst één miljoen euro of de Straatprijs, die €250.000 euro bedraagt per lot in de winnende postcode. Win je de Straatprijs? Dan ontvang je naast het geldbedrag ook een gloednieuwe BMW.