Nationale Postcode Loterij kortingscodes

Iedere kortingscode en aanbieding voor Nationale Postcode Loterij korting in september 2023 • Speel bewust 18+

  • gemiddelde besparing: €8,35
€17,50 korting

Ontvang hier €17,50 korting op de eerste maand bij Nationale Postcode Loterij

Pak deze korting
€15 actie

Ontvang gegarandeerd €15,- bij Nationale Postcode Loterij in september

Pak deze korting
€5.000.000 actie

Speel Kraak de Koffer en maak kans op prijzen tot wel €5.000.000,- bij Nationale Postcode Loterij

Pak deze korting
€15 actie

Krijg een €15,- Nationale Postcode Loterij welkomstbedrag via de september actie

Pak deze korting
€100000 actie

Maak elke zaterdag kans op €100.000,- met de Nationale Postcode Loterij

Pak deze korting
% actie

Maak elke maand kans op meer dan 100.000 prijzen bij de Nationale Postcode Loterij

Pak deze korting
% actie

Word nu lid van de Nationale Postcode Loterij en steun meer dan 100 goede doelen!

Pak deze korting
€175.000 actie

Maak nu kans op een Tesla t.w.v. €175.000,- met Nationale Postcode Loterij Premium

Info

Geldig voor abonnees.

Pak deze korting
€15 korting

Win gegarandeerd €15,- en maak kans op €100.000,- met deze Nationale Postcode Loterij WIN-code

Kortingscode
Pak deze code
€50.000 korting

WIN direct €50.000,- met deze Nationale Postcode Loterij kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
% actie

Activeer deze Kanjer-code en speel direct mee met de Nationale Postcode Loterij

Kortingscode
Pak deze code

Verlopen Nationale Postcode Loterij kortingscodes

€50.000 korting

Maak kans op €50.000,- bonus met de Nationale Postcode Loterij kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
€1.000.000 korting

Nationale Postcode Loterij kortingscode voor kans op €1.000.000,-

Kortingscode
Pak deze code
% actie

Laatste kans: speel nu mee en maak kans op miljoenen bij Nationale Postcode Loterij

Kortingscode
Pak deze code
€4.000.000 korting

WIN tot €4.000.000,- met een persoonlijke Nationale Postcode Loterij kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
€50.000 actie

Maak kans op €50.000,- EXTRA met deze Nationale Postcode Loterij kanjercode

Kortingscode
Pak deze code

Speel de eerste maand gratis mee met de beste Nationale Postcode Loterij kortingscode

Er is helaas niet vaak een Nationale Postcode Loterij kortingscode te vinden, maar met de allerbeste aanbieding tot nu toe kon je een maand gratis meespelen. Daarnaast hebben we in het verleden ook al eens een code gepubliceerd waarbij je een gratis HEMA cadeaukaart ter waarde van €15,- ontving. Wanneer je niet wilt wachten op een code en toch wilt profiteren van kortingen of extra’s, dan kun je meestal alsnog een goede aanbieding op Acties.nl vinden. Zo profiteerde je in het verleden bij deelname al eens van een gratis koffer of een gratis set bingokaarten.

Win nog meer euro's bij de Nationale Postcode Loterij

Kanjerpunten verdienen

Per lot spaar je per trekking 10 Kanjerpunten. Jaarlijks kan je zo tot maximaal 140 Kanjerpunten sparen. Geldprijzen vanaf €1.000.000,- worden verdeeld aan de hand van dergelijke Kanjerpunten (behalve bij de Miljoenenjacht). Door meer Kanjerpunten te verzamelen, verhoog je jouw aandeel in de prijs. Zelfs een lot waar je vandaag niet mee wint, kan in de toekomst extra winst opleveren! Dat is nog eens sparen voor kortingen!

Winkans

In principe heb je bij de Nationale Postcode Loterij een winkans van 1 op 7 (14.3%). Natuurlijk is het een en ander afhankelijk van de wedstrijd waaraan je deelneemt. De kans dat jouw wijk in de prijzen valt na een jaar spelen, is bijvoorbeeld 95%. De kans dat je jezelf dankzij de postcodetrekking dan weer miljonair mag noemen, is ruim 1 op 83.321. Het blijft natuurlijk gokken, maar in vergelijking met andere loterijen heb je toch een hogere winstkans. Op de website kun je alle loterijuitslagen bekijken zodat je meteen weet of je in de prijzen bent gevallen.

Nieuwsbrief

Voortdurend wijzigen de extraatjes en voordelen van de Nationale Postcode Loterij. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief hoef je geen enkele korting te missen. Ook via sociale media (Instagram, Facebook, Twitter en YouTube) blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Zo kan je misschien als eerste een Absurd Aanbod-koopje doen en blijf je voortdurend op de hoogte van de nieuwste kortingen en kortingscodes.

Over Nationale Postcode Loterij

Over Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is na de Staatsloterij de grootste loterij van Nederland. De loterij werd in 1989 opgericht en is inmiddels erg populair. Mensen kunnen meedoen met hun postcode als lotnummer en hiermee geld winnen. De buren met dezelfde postcode die ook deelnemen, winnen dezelfde prijs. Zo vallen er dus vaak prijzen in een hele straat. Men kan ook met een andere postcode meespelen indien gewenst. Een paar keer per jaar valt de meest bekende en hoogste prijs, de PostcodeKanjer die meerdere miljoenen euro's bedraagt. De loterij is tevens op televisie te zien in televisieprogramma's zoals Postcode Loterij Miljoenenjacht, Kanjers van Goud, Eén tegen 100 en Koffietijd, waarbij ook het publiek prijzen kan winnen. Behalve geldprijzen, zijn er in de Nationale Postcode Loterij ook naturaprijzen te winnen. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijke apparaten, taarten of bloemen. Uitslagen worden onder andere bekend gemaakt via de website Postcodeloterij.nl.

Ga naar postcodeloterij.nl

3 voordelen van meespelen met de Nationale Postcode Loterij

Goede doelen van de Nationale Postcode Loterij

Door in te zetten via de Nationale Postcode Loterij steun je automatisch goede doelen. Meer dan honderd goede doelen ontvangen jaarlijks steun van de Nationale Postcode Loterij. Welke doelen je steunt, kom je te weten tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala. Sinds 1989 heeft de loterij al ruim €5.500.000.000,- (!) aan goede doelen geschonken. En de teller loopt steeds verder op. Via de website vind je meer informatie over de verschillende goede doelen die je steunt.

Verantwoord wedden

De Nationale Postcode Loterij wordt strikt gereglementeerd en staat dan ook onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Zo weet je dat de trekkingsprocedure eerlijk verloopt en krijg je een volwaardige zekerheid met betrekking tot jouw winstkans. Niet alleen wed je verantwoord dankzij de vele goede doelen die je steunt, maar er blijft ook geen geld kleven bij malafide internetgokbedrijven die het niet altijd even nauw nemen met de regels.

Heldere uitleg op de website

De verschillende formules zorgen soms voor verwarring. Gelukkig kan je via de website Postcodeloterij.nl alles nog eens nalezen. Je vindt er concreet hoe de Nationale Postcode Loterij werkt, leest er duidelijke voorbeelden en je kan er eveneens de uitslagen consulteren. Blijft het een en ander onduidelijk? Dan neem je vlot contact op met de vriendelijke klantenservice. Dit kan per mail, telefonisch of zelfs per brief. Natuurlijk mag je ook even tweeten of een berichtje sturen via Facebook.

Handig om te weten over je deelname bij de Nationale Postcode Loterij

Bij de Nationale Postcode Loterij kun je de eerste maand profiteren aangezien je gratis mee kan spelen.

Het is mogelijk om mee te spelen met de speciale StraatprijsVerdubbelaar waarmee jij nog meer kans maakt.

De trekking is maandelijks, maar je maakt elke dag kans op prijzen, zoals de Straatprijs en de Buurt Ton.

Je hebt bij de Nationale Postcode Loterij veel kans om een kleinere prijs te winnen, zoals een reiskoffer, of Rituals producten.

De prijzen vallen bij de Nationale Postcode Loterij gegarandeerd zodat je zeker weet dat je kans maakt op een prijs.

Je blijft op de hoogte van extra acties en eventuele kortingscodes door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Wanneer je meespeelt bij de loterij dan steun je automatisch 103 goede doelen waarmee Nationale Postcode Loterij een relatie heeft.

Mocht je niet langer willen verder spelen met Nationale Postcode Loterij dan kun je jouw abonnement gemakkelijk opzeggen.

De klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur of op zaterdag van 10:00 t/m 16:00 uur.

Je kunt de Nationale Postcode Loterij ook bereiken via Twitter of Facebook waar je gemakkelijk je vraag kunt stellen.

Nieuws

Zo mis je geen enkele trekking

Ben jij een vaste deelnemer van de Nationale Postcode Loterij, maar weet je nog steeds niet precies wanneer de trekkingen plaatsvinden? Breng dan vooral een bezoekje aan de website van de betreffende loterij. Op PostcodeLoterij.nl vind je namelijk een kalender met daarop alle trekkingsdata van 2023. Zo weet je zeker dat er geen enkele kans op de hoofdprijs aan jou voorbijgaat.

Nationale Postcode Loterij doneert extra geld aan goed doel

Overdag naar school gaan, thuis wat komen eten en 's avonds buiten spelen: het klinkt als een normale dag voor ieder kind. Echter is dat voor zo'n honderdduizend kinderen in Nederland niet het geval. Zij zaten thuis in een onveilige of instabiele situatie, waardoor ze nu verblijven in een opvanglocatie. Voor deze kinderen is een goed doel opgericht: Stichting Het Vergeten Kind. Jaarlijks doneert de Nationale Postcode Loterij geld aan dit goede doel. Per augustus is dit bedrag verhoogd naar vijfhonderdduizend euro. In totaal gaf de loterij al meer dan zeven miljard euro aan goede doelen in Nederland.

Nieuw bij Nationale Postcode Loterij: Plus en Premium

Speel jij al jaren steevast mee met de Nationale Postcode Loterij? Dan is er goed nieuws, want trouwe deelnemers kunnen sinds kort extra prijzen winnen. Hiervoor heeft de loterij Plus en Premium geïntroduceerd. Als je deze functies koppelt aan je persoonlijke account, maak je direct kans op exclusieve extra's. Zo spelen Premium-gebruikers mee voor droomauto's, vakantiehuizen en zelfs een wereldreis. Dit en nog veel meer voordelen van Plus en Premium ontdek je nu op de website.