Profiteer van veel korting op woonartikelen tijdens oktober woonmaand

We zitten middenin oktober en dat betekent dat de lange zomeravonden in de tuin of op het balkon helaas al lang en breed zijn ingeruild voor knusse avondjes binnenshuis. Reden voor veel interieurjunkies om extra aandacht aan het interieur te besteden. Veel webshop spelen hier tijdens de oktober woonmaand handig op in met een overvloed aan aanbiedingen waarmee jij je huisje voordelig kunt omtoveren in een heerlijk stekkie om te overwinteren. Wij zetten de beste acties voor je op een rijtje!


Tot 25% korting bij bol.com 
Dat je bij bol.com naast voor boeken ook heel goed kunt slagen voor woonartikelen weet nog lang niet iedereen. Deze maand lopen er verschillende acties bij de webshop, waarmee je onder andere stapelkorting krijgt op bijzettafels, verlichting 25% goedkoper scoort en flink bespaart op heel veel dekbedovertrekken.


Tot 50% korting bij HEMA
Ook HEMA heeft deze maand verschillende aanbiedingen op het gebied van wonen en slapen. Zo geef je je badkamer voordelig een nieuwe uitstraling met tot 50% korting op verschillende accessoires. Bovendien kun je met je klantenpas op 10% extra korting rekenen op verschillende woonartikelen.

Woonmaand korting


Tot 60% korting bij Leen Bakker
Leen Bakker trakteert je deze maand op nog meer voordeel dan normaal. Heb je net de zondagaanbieding gemist waarmee je 10% korting op alles kreeg? Bestel dan nu woonartikelen tot 60% goedkoper tijdens de Top Tien dagen. Alle banken, eetkamerstoelen en sierkussens koop je met 20% korting.


Tot 50% korting bij OTTO
De hele maand bestel je op OTTO.nl woonartikelen tot de helft voordeliger. Artikelen voor onder andere de woonkamer, slaapkamer en eetkamer koop je zo met veel korting. Je nieuwe aanwinsten worden bovendien gratis verzonden wanneer je minstens €75,- besteedt.


Tot 50% korting bij Beter Bed
Beter Bed is in de prijzen gevallen en trakteert daarom deze maand op voordeel. Heel oktober kun je spectaculaire aanbiedingen scoren op het gebied van slapen. Zo zijn er acties waarmee je korting kunt krijgen op dekbedovertrekken, matrassen, kussens en meer.


Tot 80% korting bij Lampenlicht
Ook op Lampenlicht.nl staat deze maand alles in teken van de woonmaand. Je bestelt er dan ook lampen in de populairste stijlen van dit moment tot 80% voordeliger. De korting wordt gegeven op lampen met een strak moderne, luxe, stoere of natuurlijke uitstraling.

Woonmaand voordeel


15% korting bij Trendhopper
Bij Trendhopper lopen tijdens de Woonmand verschillende interessante acties. Iedere week is er een nieuwe voordelige weekaanbieding. Zo krijg je deze week 15% korting op een geselecteerde woonserie. Ook maak je kans op een gratis karpet.


Tot €1.000,- korting bij Woonexpress
Deze woonwinkel geeft tijdens de woonmaand wel extreem hoge kortingen op onder andere banken, boxsprings en kasten. Op veel van deze artikelen krijg je €50,- of €100,- korting bij een bepaalde besteding en het totale voordeel kan oplopen tot maar liefst €1.000,-.


Welke woonartikelen haal jij deze maand met korting in huis?