Dit zijn de voorjaarstrends van 2019 (+ de beste deals)

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, de warmere temperaturen zijn er eindelijk, de terrasjes zitten weer vol en mensen genieten optimaal van ’t zonnetje. Je zou niet zeggen dat het nog herfst is, maar officieel moeten we nog tot 21 maart wachten voordat de herfst plaats maakt voor de lente. Om je alvast een beetje voor te bereiden op de lente hebben wij de voorjaarstrends van 2019 op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat je in huis moet halen om je huis een lente make-over te geven én jouw garderobe een opfrisser te geven. Weg met die sombere winterkleuren, hallo frisse lente kleurtjes! Wil jij weten wat de voorjaarstrends zijn, maar vooral waar jij goedkoop kunt shoppen als het aankomt op de fashion en interieurtrends? Lees dan snel verder!


Fashiontrends

Als je denkt aan de fashion trends van dit jaar dan denk je eigenlijk automatisch aan de Paris Fashion Week. Dit evenement is inmiddels in volle gang en is te bewonderen t/m dinsdag 5 maart. Wil jij er zeker van zijn dat je niks hoeft te missen en geen enkele trend over het hoofd ziet? Volg deze show dan nauwlettend via de website of via social media! Om weer terug te komen op de fashiontrends, wij hebben namelijk het internet afgestruind opzoek naar dé voorjaarstrends van 2019 als het aankomt op fashion (lees snel verder)!


Voorjaarskleuren
Nu de warmere temperaturen er eindelijk aankomen kan het vast geen kwaad om je wintergarderobe langzamerhand in te ruilen voor de frisse, vrolijke lente outfits. Er is veel onderzoek gedaan naar de voorjaarskleuren van dit moment. Zo heb je de kleur okergeel waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen. Deze kleur mag niet ontbreken in dit lijstje aangezien het dé trend is van dit voorjaar. Daarbij mogen de kleuren poeder blauw, salie groen, olijfgroen, kastanje rood en chocoladebruin zeker niet ontbreken in je kledingkast. De kleuren zijn niet heel fel en opvallend voor dit voorjaar, maar wat bescheiden, zacht en warm. Houd hiermee rekening als je de winkels in duikt of het internet afzoekt naar lente items!

Geel


Oversized kleding
Baal jij nog steeds een beetje dat je lichaam nog niet is wat het moet zijn? Je had allang die zomerbody willen hebben, maar hij is nog under construction? Dan klinkt deze voorjaarstrend jou als muziek in de oren. De oversized kleding is namelijk terug en dat houdt in dat je de wijde blouses en de grote truien weer uit de kast mag halen (of mag laten hangen!). Waarschijnlijk voel jij je dan stukken beter en zelfverzekerder!


Brede taille riem
Het is een beetje back tot the 90’s, maar deze trend is weer helemaal upcoming. We hebben het natuurlijk over de brede taille riem. Hiermee kun jij jouw taille accentueren en eigenlijk kun je er stiekem een beetje mee smokkelen. Met een gekleurde riem geef je jouw silhouet namelijk een boost. Mocht je twijfelen dan kun je beter voor een smallere riem kiezen, zodat je optisch slanker lijkt. Mocht het toch nog niks voor jou zijn? Wat denk je dan van de volgende trend?


Heuptassen
Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt op festivals. De heuptasjes zijn ook weer terug uit het verleden! Deze trend is ideaal aangezien de tas aan een ceintuur vast zit. Je hebt zo twee handen vrij zodat jij alle ruimte hebt om je ding te doen. Dansjes doen, drankjes in beide handen, komt helemaal goed! Daarbij moet je er natuurlijk wel opletten dat je de heuptas niet te vol gooit, omdat je er dan uit ziet als een buideldier, en dat moet je natuurlijk niet hebben!

Tas


Fashion kortingscodes:


Interieurtrends

Word jij een beetje droevig wanneer je in je huis om je heen kijkt? Overheersen de winter accessoires en de donkere tinten? Dan is het tijd om je interieur aan te pakken met wat interieur trends voor het voorjaar. Zo vrolijk jij niet alleen je huisje op, maar waarschijnlijk ook je humeur. Twee vliegen in een klap dus!


Interieur kleuren
Met de nog altijd geliefde retro invloeden uit de 70’s en 80’s maken de warme kleurtinten hun intrede. Kleuren die dit voorjaar niet mogen ontbreken in je interieur zijn onder andere: okergeel, terra peach en oudroze. Waar je de kleur okergeel in de mode ook voorbij zag komen, komt deze in het interieur ook weer naar voren. Flexa heeft voor het jaar 2019 de ‘’Spiced Honey’’ uitgeroepen als kleur van jaar 2019 waarin de warme beige-gele kleurentint weer terug komt. Ook de kleur terra peach en oudroze maken hun entree. Verf die donkergroene muur dus maar in een van deze kleurtjes zodat jij jouw huisje opfrist met deze trend kleuren! Wat we trouwens ook terugzien zijn de mosgroene tegeltjes op de muur voor bijvoorbeeld in de wc, badkamer of keuken. Volgens Tegeldepot maakt deze trend zijn opmars.

Verven


Duurzaamheid
Deze trend mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Duurzaamheid is namelijk helemaal hot en happening. Anno 2019 is het eigenlijk een must om je huis zo duurzaam mogelijk te maken. Om optimaal op deze trend in te kunnen spelen kun je rekenen op heel veel gerecyclede en natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan rotan, jute en linnen als materialen.


Back to nature
Om het voorjaar goed in te luiden dien je jouw huisje terug naar de natuur te brengen. De connectie met de natuur blijven we zien. Denk hierbij aan de wat botanische sferen die je in je huis kan creëren. Voeg een paar hangplanten, cactussen of vetplantjes toe en je hebt de natuur al een stuk dichter bij gebracht. De kleur groen staat bovendien ook heel leuk bij de interieurkleuren van dit voorjaar! Zo sla je nooit de plank mis =)!

Interieur


Interieur kortingscodes:


Welke trends haal jij in huis om het voorjaar te vieren? Laat het ons weten in een reactie!