Haal goedkoop de lente in huis

Over een aantal weken is het eindelijk weer zo ver, de lente staat voor de deur! Misschien dat je het nu nog niet kan geloven met dit koude horror weer, maar de lente is alweer in zicht. Het is tijd om jouw huis lenteproof te maken, de bloemetjes te voor schijn toveren en je huis te laten stralen! Heb jij inspiratie nodig op het gebied van de voorjaarstrends dan is dit artikel een aanrader en heb jij binnen no-time een heerlijk lentehuis!


Vrolijke bloemen

Hoe kun je nu beter de lente in huis halen dan de meest kleurrijke en vrolijke bloemen aan te schaffen. Vul de vaasjes met echte Hollandse tulpen in allerlei kleuren en je zult zien dat het huis weer een en al lente uitstraalt. Natuurlijk zijn narcissen, blauwe druifjes of hyacintent ook enorm geschikt om je huis op te frissen. Bij Topbloemen vind jij de beste kortingscodes en aanbiedingen om goedkoop de lente in huis te halen! Bovendien ontvang jij 3,50 korting op jouw bestelling zodat jij dat frisse bosje bloemen weer wat goedkoper kan aanschaffen!

rozenvaas


Vervang het beddengoed

Om de slaapkamer voor te bereiden op de weer wat warmere temperaturen is het tijd om de winterdeken in te ruilen voor de zomerdeken! De fleece dekens kunnen weer de kast in. Vervang je donkere dekbedovertrek voor een vrolijke print zodat jouw kamer omgetoverd wordt voor een lente paradijsje! Bij Dekbeddiscounter vind je de allerbeste kortingscodes om jouw beddengoed lenteproof te maken! Momenteel kun je maar liefst 25% korting op jouw bestelling krijgen zodat jij ook nog eens goedkoper uit bent!

beddengoed


Tuinmeubelen

Wat is er nu fijner dan heerlijk op je loungeset van het zonnetje genieten? De temperaturen in de zon kunnen al hoog oplopen en hoe fijn is het als je dan een loungeset hebt. Profiteer hier optimaal van en schaf jouw tuinmeubelen aan bij Fonteyn en pak kortingen die al op kunnen lopen tot 50%! Ben jij nog opzoek naar leuke tuinaccessoires of tuinverlichting? Bij Blokker hebben ze een breed assortiment tuinaccessoires. Van vrolijke kussens tot aan sfeerverlichting in de tuin, je vindt het hier allemaal! Hier moet zeker iets voor jou bij zitten en kun jij genieten van het heerlijke lenteweer in jouw vrolijke lentetuin!


Groen in de tuin

Kan jouw tuin wel wat groen gebruiken na de winter? Bij Tuinplant.nl ontvang je 15% korting op je gehele bestelling als je zelf je planten komt afhalen. Hier moet je zijn voor bomen, planten, heesters en hagen. Begin alvast met het planten van rozen of haagplanten, zodat je goed voorbereid de lente in gaat. Ook het onkruid begint weer te groeien, hoogtijd om het onkruid te wieden en je gehele tuin een opknapbeurt te geven. Begin er vroeg aan zodat jij optimaal kan genieten van een super mooie tuin dat geheel is voorbereid om de lente te trotseren!

tuinieren
 


Vervang donker voor licht

Ga eens aan de slag met vrolijke lente kleuren en vervang de donkere kussens op de bank voor zachte pastelkleuren. Vervang de donkere gordijnen voor lichtere gordijnen en je huis ziet er gelijk wat frisser uit. Gooi alle donkere accessoires de deur uit en maak plaats voor frisse en vrolijke lente accessoires. Het geeft je huis niet alleen een opfrisser maar je wordt er gegarandeerd ook vrolijker van in plaats van de donkere depressieve kleuren. Doei winter, hallo lente!


Heb jij nog tips om je huis lenteklaar te maken?