Voordelig je huis inrichten tijdens de oktober woonmaand, dat doe je zo!

Mocht je het helemaal gemist hebben dan brengen wij jou het goede nieuws! Oktober staat volledig in het teken van wonen! Het is ook niet voor niets dat het oktober woonmaand is. We zijn momenteel halverwege de maand, de warme temperaturen zijn (as we speak) nog in volle gang maar dat is natuurlijk geen reden om je huis nu al volledig herfst en winterproof te maken. De gehele maand scoor jij de beste koopjes wat betreft jouw interieur. Goed nieuws dus voor alle interieurjunks die nu nóg voordeliger aan de slag kunnen gaan! Wij hebben speciaal voor jou alle kortingscodes én woontrends op een rijtje gezet zodat jij optimaal kan profiteren van de oktober woonmaand!


Interieur kleuren

De kleuren die dit najaar in sterke opkomst zijn, zijn: okergeel en Terra peach. Ook de kleuren goud, paars, beige- en pasteltinten zijn enorm in trek dit najaar. De kleuren lila, perzikachtig/zalmroze en oranje tinten zijn bovendien ook kleuren doe populair zijn. Dit kun je weer gemakkelijk combineren met materialen als koper of brons. Kortom, de typische jaren 90 kleuren zijn weer terug van weggeweest.


Back to nature

Wat we ook blijven zien is de connectie met de natuur. De trend ‘botanisch wonen’ is hierbij een goed voorbeeld. Denk hierbij aan kleurrijke prints in combinatie met natuurlijke materialen en een overvloed aan planten. Bovendien zijn planten goed voor je gezondheid doordat ze als ware lichtfilteraars werken. Met een paar hangplanten, cactussen of vetplantjes is jouw huis een stuk natuurlijker en waan jij jezelf voor een moment in de natuur! Voeg hier nog een vintage vloerkleed aan toe en klaar is kees. TIP: Bij FonQ ontvang je momenteel 20% korting op alle vloerkleden van het merk Zuiver & Dutchbone of kies jouw kleed uit bij Praxis waar je profiteert van 25% korting op alle vloedkleden.

Interieur


Verlichting

Wat je huis ook al een hele andere uitstraling kan geven is verlichting. Door middel van het juiste licht en de juiste lampen creëer je een heel ander huis dan dat je gewend bent. De stoere fabriekslamp zorgen er bijvoorbeeld voor dat de industriële woonstijl naar voren komt. Ook de industriële driepoot lampen zijn populair. Met deze gave vloerlampen kun je zelf de hoogte en de schijnrichting bepalen. Zo kan jij dus bepalen hoe je de verlichting wilt hebben! En waar je altijd goed mee zit zijn de gloeilampen met een kooldraad erin voor een mooi effect!


Keukentrends

Wat momenteel helemaal hip en happening is, is de natuurgetrouwe keuken! Natuurlijke materialen zoals marmer en natuursteen kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld hout. Marmer in de keuken is een echt aanwinst in de keuken dit najaar. Het is gewaagd maar je zult zien dat het er chique uitziet. En wat dacht je van de kleur goud? Denk bijvoorbeeld aan een gouden kraan of een gouden spoelbak. Dit kan ook prima gecombineerd worden met zwart zodat je een echte luxe uitstraling creëert in de keuken.

Keuken


Slaapkamertrends

Rust en licht staan centraal in de trend. Niet alleen in de woonkamer maar ook in de slaapkamer. Het is tenslotte wel de kamer waar jij je rust moet pakken. Ook ruimte is belangrijk om je kamer groot en ruim te doen lijken. Daarnaast is de botanische invloed van belang in de slaapkamer; haal buiten naar binnen. Schaf die planten maar aan en kies voor een leuk dekbedovertrek in bloemenprint. Bij Dekbed Discounter moet je momenteel zijn als je zo goedkoop mogelijk je dekbedovertrek in huis wit halen. Je kunt ook profiteren van €5,- korting met de unieke Dekbed Discounter kortingscode.


Interieur musthaves

Als je jouw huisje om wilt toveren tot een waar paleisje met de interieur trends van dit najaar zijn een aantal producten onmisbaar! Wat momenteel ook helemaal hot is, is velvet. Deze zachte stof maakt jouw bank een stuk modieuzer. Denk aan velvet banken, stoelen, poefen of kussens. Ook vloerkleden zijn momenteel trendy. Niet alleen de standaard kleuren vloerkleden zoals grijs of crèmekleur blijven in trend maar ook kleuren waar je niet zo snel bij stil zult staan. Kleuren als geel, oudroze of perzik kleur zijn nu vooral populair! Daarbij is colorblocking een leuke woontrend die momenteel in trek is. Hierbij staan meerdere kleuren bij elkaar in contrast, kies bijvoorbeeld een blauwe stoel tegen een okergele muur. Hoe meer het vloekt bij elkaar, des te beter de colorblocking trend naar voren komt ;-)!

Velvet


Oktober woonmaand kortingscodes

Omdat het oktober woonmaand is zijn aanbiedingen, acties en kortingscodes natuurlijk een must! Wij snappen dat maar al te goed en hebben daarom speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste kortingscodes. Zo weet jij precies waar je korting kunt scoren om jouw huis helemaal volgens de woontrends van 2019 in te richten.


Hoe profiteer jij van de oktober woonmaand en wat zijn jouw tips qua inrichting?