Bespaartips en cadeau ideeën voor een onvergetelijke Moederdag

Op zondag 12 mei is het weer zover: Moederdag. Dit is dé dag om je moeder, oma, schoonmoeder, buurvrouw of een andere bijzondere vrouw in je leven eens flink in het zonnetje te zetten. Dit kun je doen door een leuk kaartje te versturen, een giftset of bloemetje te geven of een bijzondere activiteit met haar te ondernemen. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de manieren om te besparen op de moederdaggeschenken. Lees snel verder en ontdek hoe jij heel voordelig een onvergetelijk cadeau scoort voor Moederdag.


Knutsel ideeën voor Moederdag

Houden jouw kleintjes, oppaskinderen of leerlingen van knutselen? Ga met ze aan de slag om een mooi en uniek cadeau in elkaar te zetten. In de webshop van Pipoos kun je enorm veel inspiratie opdoen voor leuke knutselwerkjes voor Moederdag. Maak bijvoorbeeld een papieren bloemetje of een fotolijstje van klei. Het ene knutselwerkje vergt meer inspanning dan het andere, wat betekent dat je goed moet kijken naar wat haalbaar is voor jouw kids. Met peuters kun je het beste aan de slag gaan met het maken van een tekening of verfwerkje, kleuters kunnen wel wat ingewikkeldere werkjes aan zoals een knip- en plakwerkje. Nadat je hebt besloten wat jullie gaan maken is het de hoogste tijd om de nodige hobbyartikelen in huis te halen. Deze benodigde materialen kosten vaak slechts enkele euro's en via de knutseldeals van HEMA profiteer je ook nog eens van fikse korting.

zelfgemaakte moederdagcadeaus


Onvergetelijke belevenissen

Het maken van mooie herinneringen is vaak veel meer waard dan een duur cadeau. Geef daarom je moeder een dagje weg en beleef samen de mooiste momenten. Wat dacht je van een bezoekje aan de Keukenhof of een pluktuin? Houd je moeder van spanning en sensatie, dan raden we je aan om naar het attractiepark Walibi te gaan of een mooie ballonvaart te maken. Uiteraard is iedere moeder verschillend en daarom hebben wij een aantal waanzinnige deals op een rijtje gezet. Zo kun jij een voordelige activiteit voor jou en je moeder scoren.


Een bloemetje valt altijd in de smaak

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om tijdens Moederdag het cadeau zelf te overhandigen, dan zijn er nog genoeg mogelijkheden om alsnog een lach op haar gezicht te toveren. Verstuur bijvoorbeeld een kaartje met een persoonlijke boodschap in combinatie met een cadeautje. Bij Kaartje2go en Greetz heb je enorm veel keuze. Tevens wordt met behulp van de kortingscode op de actiepagina's het kaartje geheel gratis verstuurd. Ook bij bloomon kun je geschenken kopen die direct door de brievenbus worden geleverd. In de speciale moederdagcollectie vind je cadeaupakketten, verse bloemen en droogbloemen die in een brievenbuspakketje worden geleverd. Verder vind je in de webshop van Euroflorist allerlei boeketten voor iedereen met een klein budget. Activeer gelijk deze kortingscode en ontvang 10% korting op de verse en vrolijke bloemen.

bloemen voor moederdag


Beauty geschenken met korting

Is jouw moeder of oma helemaal gek van beauty en verzorging? Dan is een lekker luchtje, een nieuwe skincare routine of een beauty giftset een ideaal cadeau. In de webshop van ICI PARIS XL kun je momenteel 20% korting pakken op giftsets en allerlei populaire geuren. Ook de webwinkel van Parfumdreams staat vol met fantastische deals. Met de speciale Moederdag kortingscode profiteer je van 22% korting op beautyproducten van topmerken. Daarnaast staan er nog veel meer online parfum- en beautywinkels vol met geweldige aanbiedingen. Hieronder vind je een aantal van de beste acties en codes. Ook kun je een kijkje nemen op onze "Mooi & Gezond" themapagina voor nog meer promoties voor Moederdag.


Gepersonaliseerde moederdagcadeaus

Wil je dit jaar extra uitpakken tijdens Moederdag? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau. Laat bijvoorbeeld jullie favoriete foto op canvas bedrukken met de snelle service van Vistaprint. Bij de printshop kun je nog veel meer fotocadeaus laten maken, waaronder een gepersonaliseerd T-shirt, fotokalenders en mokken. In de webshop van Etsy vind je ook heel veel gepersonaliseerde cadeaus, zoals armbanden, ringen, portemonnees en kettingen. Neem ook eens een kijkje op de "Cadeaus & Gadgets" pagina voor extra inspiratie. Zorg er wel voor dat je tijdig je bestelling plaatst, aangezien een gepersonaliseerd cadeau wat meer tijd inneemt dan voorradige geschenken.