Vereeuwig jouw mooiste momenten van 2015 in een fotoboek!

Het jaar 2015 is weer bijna voorbij. En voordat we het volgende jaar inluiden kijken we terug op een jaar dat verdriet, geluk, liefde, blijdschap en nog veel meer heeft gekend. De mooiste momenten wil je natuurlijk het liefst keer op keer opnieuw beleven. En als je er een foto van hebt gemaakt, kan dit ook. Koester jouw persoonlijke momenten in een fotoboek en blader door het jaar 2015. Het is heel eenvoudig om online een boek te maken. Download de software, selecteer je favoriete foto’s en zet deze op de juiste plek. Nadat het boek voltooid is, wordt deze binnen een paar dagen thuisbezorgd.

Foto's


Voordelig alle momenten vastleggen

Tegenwoordig hoeft het niet duur te zijn om jouw momenten op print vast te leggen. Er zijn heel veel websites waar je jouw boek in elkaar kunt zetten. En je hebt geluk want bijna alle foto webshops geven je aan het einde van het jaar extra korting! Wij hebben uitgezocht waar je het meeste voordeel kunt pakken:

 1. 1. Foto.com geeft 35% korting op alle fotoboeken
 2. 2. Pixum – 30% korting op extra pagina’s
 3. 3. -30% op een Photobox fotoboek + 20% korting op fotoproducten
 4. 4. 25% korting op alle fotoboeken van Albelli
 5. 5. Bij de HEMA bestel je jouw fotoalbums met 25% voordeel
 6. 6. Bespaar 25% op een fotoboek van Webprint
 7. 7. Vanaf €30,- koop je al een boek met korting bij MyPhotoFun
 8. 8. Bij PosterXXL bespaar je 15% op ALLES
 9. 9. Van Big Freddy krijg je €9,99 korting op alle artikelen – inclusief fotoalbums
 10. 10. Maak bij Blurb een boek met 20% korting
 11. 11. -20% op foto artikelen van Fotogeschenk.nl
 12. 12. Bij Print Things pak je 15% voordeel op boeken in alle formaten

Fotoboek


Aan de slag met je fotoboek

Zoek de meest voordelige actie uit en ga aan de slag met het maken van jouw fotoboek. Het is allereerst nodig om een keuze te maken uit een harde of zachte kaft. Een harde kaft is een stukje duurder maar ook zeker mooier en bestendig tegen wat stootjes. Vervolgens kies je het formaat en of het dwars of staand moet worden. Vaak wordt er dan al een prijs indicatie gegeven van wat jouw fotoboek ongeveer zal gaan kosten. Voor extra pagina’s, features en de verzending betaal je vaak ook extra. Let hier goed op bij het maken van jouw momentenboek. Binnen enkele dagen kun je thuis genieten van alle herinneringen van 2015. Veel plezier!


Wat waren jouw favoriete momenten van 2015?

Camera's