Valentijnsdag: cadeau-ideeën voor elk budget

De dag waarop uitgebreid stil wordt gestaan bij de liefde komt er weer aan. Commercieel of niet, het blijft een dag met een bijzonder liefdevol tintje. Heb jij al een Valentijn op het oog en ben jij nog op zoek naar een origineel valentijnscadeau voor hem of haar? Wij hebben een aantal originele cadeau-ideeën voor je bij elkaar gezocht waarmee jij je geliefde kunt verrassen en 14 februari een dag wordt om nooit meer te vergeten. Dit zijn de beste cadeau-ideeën voor Valentijnsdag, voor elk budget!


Geef een heerlijk cadeau

Parfum is anno 2017 een perfect cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Het is smaak gebonden, maar is daardoor ook een erg persoonlijk cadeau om te geven. Vis vooraf al naar wensen voor geurtjes of vraag een man of vrouw in je omgeving om advies. Met €15,- korting scoor je geurtjes van topmerken bij ICI PARIS XL nu nog voordeliger en bij Douglas krijg je tot 60% korting op de heerlijkste parfums voor hem en haar.

Valentijnsdag cadeau


Overnachten in een luxe hotel

Ga er even (of een weekendje) tussenuit. Boek een (luxe) hotel en verras je vriend of vriendin met een nachtje weg. Even wat quality time samen is onbetaalbaar, maar wordt nu met tot 40% korting bij Groupon en €50,- korting bij Expedia toch iets voordeliger! Op beide websites vind je leuke aanbiedingen van de leukste hotels in binnen- en buitenland, waar je een paar leuke dagen kunt doorbrengen!

Hotel champagne


Verrassing in de brievenbus

Brievenpost is net als de rode roos bijna onlosmakelijk verbonden aan Valentijnsdag. Voor elk budget kun je tegenwoordig een leuke attentie sturen. Zo krijg je nu 25% korting op supersize kaarten van Greetz, en krijg je op gepersonaliseerde Valentijn ballonnen 10% korting. Naast kaartjes kan je tegenwoordig op talloze websites terecht om gepersonaliseerde cadeaus te maken en te versturen. Van hoeslakens tot mokken, je kan het zo gek niet verzinnen of je kan je foto er op af laten drukken. Dit doe je nu bijvoorbeeld met 10% korting bij YourSurprise. Kies er ervoor om het cadeau op te sturen naar je geliefde of om het persoonlijk af te geven en je bent helemaal klaar voor de 14e!

Liefdesbrief


Geef een activiteit cadeau

Heeft je vriend al altijd in een Lamborghini willen rijden? Hebben jullie stiekem een gezamenlijke wens voor een sushi workshop of is zij wel toe aan een dagje wellness? Geef dan een activiteit (naar keuze) cadeau! Via diverse websites, zoals ActievandeDag kan je soms tot maar liefst -80% besparen op dagjes weg en ook bij HEMA Tickets kan je tot 25% korting pakken, waardoor het erg betaalbaar wordt om een dag eens iets totaal nieuws te doen!

Sushi


Voordelig uit eten met Valentijnsdag

Uit eten gaan is altijd lekker en gezellig! Breng samen een heerlijke avond door in jullie favoriete restaurant of ga er juist op uit en ontdek een nieuw tentje. Wil jij voordelig uit eten? Kijk dan eens naar de dals van Groupon en TicketVeiling. Daar vind je regelmatig leuke aanbiedingen voor restaurants bij jou in de buurt! Zo kan je lekker uit eten voor een scherpe prijs. Wees er wel op tijd bij met reserveren, want Valentijnsdag is een erg gewilde dag! 


Heb jij al een leuk cadeau gevonden voor Valentijnsdag?