De beste Vaderdag kortingen op een rij!

Zondag 18 juni staan alle papa’s van Nederland in de spotlight. Hoe ga jij jouw vader laten weten dat hij de beste en liefste is? Heb jij al een cadeau gescoord voor Vaderdag? Met een tekening alleen kom je op een bepaalde leeftijd niet meer weg en daarom hebben wij de beste Vaderdag kortingen voor je op een rij gezet. Wie weet doe je nog wat ideeën op én heb jij direct de beste korting te pakken!


Vaderdag activiteiten

Heeft jouw vader geen specifieke wens voor een product en kan je ook niets verzinnen? Verras je vader met een activiteit! Samen herinneringen maken is het mooiste cadeau dat je kan geven en blijven je een leven lang bij.

HEMA Tickets: 31% korting 
Via HEMA Tickets scoor je de leukste uitjes met een flink korting. Zo hebben ze nu geregeld dat je met 31% korting kaartjes voor de TT Assen kunt bestellen!

Groupon: 40% korting
Één van onze favoriete sites voor leuke, voordelige uitjes is Groupon! Hier vind je van alle ingrediënten (van parachutesprongen, slipcursussen, fotoshoots tot high beers) om er een leuke dag van te maken met je pa! Bovendien profiteer je dankzij de kortingscodes van tot wel 40% EXTRA korting op deals.

Voordeeluitjes: €10 korting
Bij Voordeeluitjes hebben ze de leukste Vaderdaguitjes voor je op een rij gezet. Je profiteert op de website zo van tot wel 36% korting op Vaderdag Specials!

Vaderdag


Aan de klus

Heb jij een echte klusvader? Breid zijn gereedschapsset dan uit. Vis vooraf wel even wat hij nog eventueel nodig heeft!

Conrad: 25% korting
Bij Conrad lopen heel wat leuke acties waarmee jij op gereedschap, grills en meer tot wel 25% korting pakt. 


Voor de verzorging

Expert: extra korting
Via Expert koop je verzorgingsproducten zoals scheerapparten extra voordelig voor Vaderdag. Met de speciale acties bespaar je zo tot tientallen euro’s!

Douglas: 72% korting
Leg je vader in de watten met een heerlijk parfum, after shave of geurset. Bij Douglas vind je nu de lekkerste mannengeuren met tot maar liefst 72% korting!

Coolblue: €60,- cashback 
Verras jouw vader met een nieuw scheerapparaat! Bij Coolblue zijn de Braun apparaten nu extra voordelig geprijsd. Na aankoop kan je namelijk weer €60,-  van je aankoopbedrag terugkrijgen!

Bol.com: 50% korting
Bestel jouw Vaderdagcadeau simpel en snel bij Bol.com. in het ruime assortiment vind je vast iets naar je vaders gading en je hebt het (meestal) de volgende dag al in huis! Bekijk ook de speciale selectie met artikelen met kortingen tot -50%!

Vaderdag


Gepersonaliseerde cadeaus

Wees creatief en maak je eigen cadeaus. Via diverse fotocadeau sites heb je in een handomdraai een uniek cadeau met bijvoorbeeld zijn naam of jullie foto erop!

YourSurprise: 33% korting
Het meest unieke cadeau maak je bij bijvoorbeeld YourSurprise! Hier maak je gepersonaliseerde fotocadeaus waar je vader ook nog iets aan heeft!

Fotofabriek: 25% korting
Laat jullie leukste herinneringen afdrukken via Fotofabriek. Gebruik de kortingscode om 25% korting te krijgen op al je fotoafdrukken.


Gadgets en elektronica

Is jouw papa een regelrechte gadget freak? Leg wat geld bij elkaar en ga voor één groot cadeau! Met deze kortingen ben je ook nog eens geen dief van je eigen portemonnee.

Microsoft Store: 20% korting
Is de Surf Pro wat voor je vader? Dat komt dan goed uit, want er loopt nu een aanbieding waarbij je maar liefst 20% korting krijgt op de Surface Pro 4!


Meer Vaderdag kortingen vind je hier!