De beste aanbiedingen en kortingscodes voor Vaderdag 2023

Op zondag 18 juni is het weer Vaderdag. Je hebt dus nog eventjes de tijd om het perfecte vaderdagcadeau te bemachtigen. Weet jij al waar jij je vader, opa, bonuspapa of andere belangrijke man in je leven mee gaat verrassen? Zo niet, lees dan vooral verder! Wij hebben namelijk uitgezocht waar de beste aanbiedingen en kortingscodes te vinden zijn voor Vaderdag 2023. Voor iedere vader is er wel een mooi cadeau waarmee je hem flink kunt verwennen.


Een dagje erop uit

De afgelopen weken hebben we van zomerse temperaturen kunnen genieten. Ook tijdens Vaderdag belooft het weerbericht veel goeds. Het wordt dus een ideale dag om er eens lekker op uit te gaan met het hele gezin. Is jouw vader een échte avonturier? Dan is een ballonvaart of wateractiviteit van Bongo zeker een aanrader. Bij Bongo kun je tot wel 22% korting pakken op alle activiteiten met onze exclusieve kortingscode. Ook bij Groupon kun je heel voordelig een uitje zoals een dagje naar de dierentuin of een pretpark scoren. Mocht je vader van een rustig dagje vol lekkernijen houden, dan is een verzorgd diner of lunch een goede optie. Bij Social Deal kun je enorm veel korting scoren op restaurants bij jou in de buurt. Je hoeft dus niet ver te reizen om te kunnen genieten van een heerlijk middagje of avondje weg.


Vaderdag barbecue

Is jouw vader een échte barbecuefanaat? Geef dan een cadeau waar je zelf ook van kunt profiteren. Scoor bijvoorbeeld heel voordelig een complete set via BBQkopen.nl. Zo kan jouw vader de lekkerste barbecuegerechten maken voor het hele gezin tijdens de zomermaanden. Om het cadeau nog persoonlijker te maken kun je een gepersonaliseerd barbecueschort van YourSurprise toevoegen. Op de leren schorten kun je de naam van je vader laten drukken! Verder zijn tools zoals een tang en vleesvork erg handig om erbij te geven. Zo kan je vader zijn vaardigheden verbeteren en wordt hij een échte grillmaster. Dit barbecuegereedschap scoor je momenteel extra voordelig in de webshop van bol.com.

Vaderdag barbecue

Mocht je vader al een goede barbecue en accessoires in huis hebben, dan kun je ook voor een vergelijkbaar cadeau kiezen zoals een pizzaoven. Bij Welkoop krijg je nu tot wel 20% korting op deze musthaves voor in de tuin. Mocht dit te veel plek in beslag nemen, dan kun je ook voor een pizzasteen kiezen. Deze steen kun je gemakkelijk op de barbecue leggen en de lekkerste pizza's op bereiden. Voor een lage prijs zijn deze pizzastenen te scoren bij Blokker. En het mooie is: bij Blokker kun je nu een gratis doosje BBQ-kruiden scoren voor je vader.


Gadgets met korting

Veel mannen zijn gek op gadgets. Of het nu een nieuwe smartphone, slimme verlichting of een nieuwe cameralens is: al deze cadeaus kun je nu voordelig bestellen bij zijn favoriete webshops. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen en codes van het moment op een rijtje gezet, zodat je een waanzinnig cadeau voor weinig geld kunt scoren. 


Voordelige cadeaupakketten

Mocht je niet zo goed weten wat je vader op zijn verlanglijstje heeft staan, dan is een cadeaupakket altijd een goede oplossing. Bij Haarshop kun je nu complete pakketten vol herenverzorging scoren met tot wel 50% korting. Daarnaast kun je bij ICI PARIS XL in de giftshop allerlei cadeaupakketten voor heren scoren met wel 20% korting. Verder mag je Douglas ook niet overslaan tijdens je zoektocht: je krijgt nu namelijk 20% korting op alle herengeuren en geursets! Er zijn dus genoeg shops waar je binnen enkele minuten een fantastisch cadeau voor je vader kunt scoren, zonder veel geld uit te geven. Voor nog meer inspiratie kun je een kijkje nemen in de "Mooi en Gezond" themapagina, waar alle deals in één overzicht te vinden zijn.

Vader en kind


Borrelen voor Vaderdag

Hoewel veel mannen enorme bierliefhebbers zijn, zijn er ook een hoop mannen waarbij de voorkeur uitgaat naar een lekker wijntje. Wat je vader ook het liefste drinkt: er zijn genoeg drankpakketten te vinden met fikse korting. Zo krijg je bij Gall & Gall tot wel 25% korting op drankpakketten en ontvang je bij Beerwulf nu 10% korting op veel samengestelde bierpakketten. Ook heeft Wijnvoordeel nu een mooie aanbieding: €10,- korting op een heleboel wijnpakketten. Om het geschenk helemaal af te maken, kun je een gegraveerd bier- of wijnglas bij HEMA Foto bestellen, die je al binnen twee werkdagen in huis kunt verwachten. Met deze kortingscode pak je nu 20% korting op alle gepersonaliseerde glazen. 


Zit het ideale cadeau hier niet tussen of wil je nog verder kijken? Check dan snel onze "Vaderdag" pagina! Hier worden dagelijks de beste acties en codes aan toegevoegd, zodat jij op de hoogte bent van de beste promoties. Zorg er ook voor dat je op tijd bent met het bestellen van het cadeau, zodat je deze vóór zondag 18 juni in huis hebt.