Dit zijn de beste kortingscodes en acties om 2024 extra goedkoop te starten

Het mag dan wel cliché klinken, maar het jaar is voorbijgevlogen! Over slechts enkele dagen start er weer een nieuw jaar vol bespaarmogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor jou uitgezocht bij welke webwinkels je momenteel de hoogste korting scoort, zodat jij het nieuwe jaar voordelig kunt beginnen. Dus ben je op zoek naar nieuwe apparatuur, een nieuw interieur of wil je je garderobe upgraden? Lees dan snel verder!


Korting op elektronica

Is je wasmachine, laptop of stofzuiger toe aan vervanging? Dan is dit een mooi moment om nieuwe elektronica aan te schaffen. Er zijn namelijk heel veel elektronicawinkels die stunten met hoge eindejaarsvoordeel of de hele winter flink uitpakken. Dankzij deze geweldige deals pak je al snel honderden euro's korting op witgoed, huishoudelijke apparaten, gadgets en meer. Hieronder vind je een greep uit de meest interessante aanbiedingen. Verder kun je ook een kijkje nemen in de "Elektronica & Huishoudelijk" categorie voor nog meer promoties.

Pakketjes shoppen


Bespaar op je sportuitrusting

Na de feestdagen duiken de mensen massaal de sportschool in om de kerstkilo's kwijt te raken en aan de slag te gaan met de goede voornemens. Heb jij je voorgenomen om in het nieuwe jaar meer te sporten? Motiveer jezelf door een nieuwe sportoutfit te bestellen! Middels de onderstaande deals bespaar je snel op een nieuw paar sportschoenen, een trainingspak en fitnessartikelen. Bekijk ook onze "Sport & Outdoor" categorie voor alle kortingscodes en acties rondom sportartikelen. 


Een nieuwe garderobe met korting

Het nieuwe jaar betekent bij veel webshops dat het tijd is voor uitverkoop. De kledingwinkels maken inmiddels alweer plaats voor de lente- en zomercollecties en geven daarom enorm veel korting op de herfst- en wintercollecties. Ideaal voor iedereen die de kledingkast wil upgraden of nog op zoek is naar een aanvulling op de wintergarderobe. Shop nu met fikse korting een winterjas van je favoriete merk of breidt je sneakercollectie uit met een aantal unieke exemplaren.

Online shoppen


Voordelige vakanties

Is jouw goede voornemen voor 2024 om meer reizen te maken en veel te zien van de wereld? Plan dan nu alvast een paar toffe vakanties in en profiteer automatisch van fikse vroegboekkorting. Zo ontvang je bij Vacanceselect en Expedia direct 30% vroegboekkorting en loopt het voordeel bij Booking.com op tot maar liefst 70%. Verder scoor je bij CheapTickets al snel €10,- korting op vliegtickets en pak je bij Groupon tot wel 70% korting op hotelovernachtingen. Bekijk ook eens de hoteldeals van ViaLuxury, waar je 50% korting krijgt op heel veel hotelovernachtingen in Nederland en het buitenland. Zoals je ziet valt er genoeg korting te scoren op je volgende avontuur. Op onze speciale "Vakantie & Reizen" pagina vind je nog veel meer fantastische promoties voor een voordelige vakantie.


Interieur aanbiedingen

Ben jij je huidige interieur al een tijdje beu? Zie de start van een nieuw jaar als een teken om je woning eens flink onder handen te nemen. Een nieuw kleurtje op de muur en enkele nieuwe woonaccessoires doen al wonderen. Je kunt de make-over natuurlijk ook groots aanpakken en al je oude meubels vervangen door stijlvolle en moderne meubels. 


Of je nu op zoek bent naar korting op tuinartikelen of een kortingscode zoekt voor je favoriete warenhuis: op Acties.nl vind je het hele jaar door de beste codes en deals in één overzicht. Via onze verschillende categorieën kun je nieuwe webwinkels ontdekken en zie jij direct hoeveel je kunt besparen. We zien je in 2024 graag terug op onze website!