Bespaartips voor een heerlijke én voordelige paasbrunch of diner

Denken wij aan Pasen, dan denken we, naast de christelijke feestdag en paaseitjes zoeken, aan samenzijn met je dierbaren aan een heerlijk gedekte tafel! Dankzij de feestdag heb je één (of twee) extra dagen vrij en dat betekent dat je extra veel tijd hebt om net dat beetje extra te doen en even goed te genieten van de goede dingen in het leven. Een uitgebreide brunch met net dat beetje extra of een heerlijk diner hoeft geen rocket-science te zijn en is voor elk budget te realiseren. Wij hebben onze bespaartips bij elkaar gezet en geven je ook nog een klein receptje mee dat favoriet is bij de redactie.


Makkelijk en snel een voordelige paasbrunch op tafel

Een heerlijke paasbrunch aan een mooi gedekte tafel is een fijne manier om je weekend mee te starten. Heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Bestel dan via HelloFresh een complete paasbox waarmee je in een handomdraai een complete paasbrunch op tafel tovert. Dat scheelt weer boodschappen doen én een hoop tijd in de keuken. Bovendien krijg je met de HelloFresh kortingscodes van dit moment ook nog eens tot €15,- korting op je box! Sta je liever zelf in de keuken? Bestel dan je boodschappen eens online bij Albert Heijn! Dat scheelt weer in de rij staan, hoef je niet bang te zijn dat ze je product niet meer hebben en wordt alles gewoon tot aan je keuken afgeleverd! Met deze Albert Heijn actiecode is je eerste bezorging van boodschappen nog gratis ook! 

Ontbijt


Paasbrunch recept: maak je eigen eiersalade!

Ben jij al op zoek naar de lekkerste paasbrunch recepten? Volgens de Acties.nl redactie mag een zelfgemaakte eiersalade zeker niet missen tijdens het paasontbijt! Je maakt het makkelijk en snel en kunt eindeloos variëren. Wat denk je van een wat pittige variant voor bij de brunch? Zo maak je hem!

Benodigdheden 

  • 10 eieren
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 5 eetlepels mayonaise
  • 3 theelepels kerriepoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • zout en peper

Zo maak je het!
Kook de eieren in zo’n 10 minuten hard, laat ze schrikken met koud water en pel ze. Maak ze vervolgens fijn met een eiersnijder of vork. Snijd de ui en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. 

Eieren


Voordelig paasdiner

Veel Nederlandse huishoudens stoffen rond de Paasdagen het gourmetstel weer af voor een gezellig avondje eten met de familie. Bij HelloFresh kan je naast brunchboxen ook een speciale gourmetbox waarmee je alle ingrediënten voor een compleet diner in een paar kliks in huis haalt. Wil jij gezellig buiten de deur eten met het gezin? Bekijk dan eens onze 6 tips en tricks om goedkoop uit eten te gaan


Korting op de leukste paasversiering

Je paasbrunch of diner eet natuurlijk nog lekkerder van een mooi gedekte tafel. Vaak hoef je hier echt niet diep voor in de buidel te tasten. Haal je mooiste servies en tafellaken uit de kast, scoor paaseitjes, kaarsen, servetten, verse bloemen en een paastak in overeenkomende, frisse voorjaarskleuren zoals wit, geel en groen en je hebt een mooie tafel voor nog geen twee tientjes. Bij HEMA krijg je dankzij de paasactie nu ook nog eens €5,- korting op al je aankopen in de webshop en ook bij Blokker krijg je deze week weer tot 50% korting op heel veel producten.

Pasen


Hoe vier jij Pasen?