Bespaar met de 15 beste kortingscodes en sales van dit moment

De eerste vakanties staan voor de deur, de terrasjes roepen en aan die zomerse garderobe kunnen ook nog wel wat outfits worden toegevoegd. Gelukkig zijn de eerste sales weer van start gegaan en lopen er weer heel wat kortingscodes waarmee je een flinke korting kunt pakken op je bestelling bij talloze winkels! Kijk je mee naar de beste kortingscodes en sales van dit moment?


  1. 15% extra korting op sale items van Zalando

De sale is in volle gang bij Zalando en dat betekent dat jij flink kunt besparen. Daarnaast pak je met deze kortingscode ook nog eens 15% extra korting op alle sale items! Wees er snel bij want deze code loopt maar tot en met 26 juni!


  1. 30% korting bij ICI PARIS XL

Scoor jouw verzorgingsproducten, make-up en de lekkerste geurtjes nu nog voordeliger bij ICI PARIS XL. Tot en met 2 juli ontvang je namelijk bij inwisseling van de code tot wel 30% korting op je bestelling.

Make-up


  1. 10% korting bij Philips (exclusief)

We hebben weer een leuke exclusieve kortingscode voor jullie kunnen regelen. Dit keer krijg je 10% korting op je hele bestelling met de kortingscode! Hij is tot 30 juni geldig, dus profiteer er snel van.


  1. 20% korting op de pre-sale van Converse

Converse is met de uitverkoop van start gegaan. Daarnaast profiteer jij tot en met 27 juni van extra korting op het (sale) assortiment zodra jij deze kortingscode verzilvert.


  1. 20% extra korting bij Oxener Schoenen (exclusief)

Bestel je nieuwe paar online nog voordeliger bij Oxener Schoenen. Met de exclusieve kortingscode krijg je namelijk maar liefst 20% extra korting op het assortiment.

Converse


  1. 20% korting op tuinmeubels van Home24

Tijd voor een nieuwe tuinset? Bestel je tuinmeubels voordelig bij Home24. Gebruik de kortingscode in het bestelproces en krijg tot en met 28 juni maar liefst 20% korting op tuinmeubels!


  1. 20% korting op wanddecoratie van HEMA Foto

Decoreer je muren met de mooiste foto’s door deze HEMA Foto kortingscode te gebruiken. Je ontvangt namelijk 20% korting op ALLE wanddecoratie. De code geldt nog tot en met 26 juni dus wees er snel bij.


  1. 20% korting op Nike + 12% op het hele assortiment (exclusief) van Perry Sport

Scoor items van Nike in de sale van Perry Sport extra voordelig. Zo krijg je 20% extra korting en daarnaast kan je ook nog 12% extra korting krijgen met de exclusieve kortingscode!

Nike


  1. Tot €30,- korting bij VidaXL

VidaXL heeft een aantal fijne codes lopen. Zo krijg je 10% korting op alle producten €20,- korting op sofa’s en zijn er nog meer mogelijkheden om korting te pakken op het assortiment!


  1. 25% korting op heel veel artikelen van Bol.com

Bij Bol.com krijg je tot maar liefst 25% korting op heel veel producten. Neem eens een kijkje in de outlet en bespaar op de meest uiteenlopende artikelen een hoop geld!


  1. 50% korting bij River Island

Onder andere bij River Island is de sale weer van start te gaan. Ze maken meteen een goed begin want je krijgt 50% korting op heel wat items.

Outfit accessoires


  1. 10% korting op mode van OTTO

Nog tot en met 29 juni pak je 10% korting op mode van OTTO. Gebruik deze exclusieve kortingscode in je bestelproces en je haalt je nieuwe outfit nog voordeliger in huis!


  1. €10,- korting bij The Body Shop

Bestel verzorgingsproducten van The Body Shop voordelig online. Met de kortingscode krijg je nog tot en met 30 juni €10,- korting op het hele assortiment (mits je minimaal €30,- besteedt).


  1. Tot €250,- bij Canon

Investeer je (vakantie)geld in kwalitatief goede producten. Bij Canon lopen heel wat zomeraanbiedingen waarmee jij van tot maar liefst €250,- korting profiteert op heel veel producten en apparatuur!

Canon


  1. 50% korting bij Van Haren

Sale shoppen doe je natuurlijk ook bij Van Haren! De sale is van start gegaan en daardoor haal jij schoenen voor het hele gezin voordelig in huis. Je krijgt namelijk tot wel 50% korting op heel wat zomerse schoentjes!


Heb jij nog een mooie kortingscode gespot? Deel hem met ons in een reactie!