Pak korting met de 10 beste kortingscodes van deze week!

Dagelijks plaatsen wij honderden nieuwe acties, aanbiedingen, deals en kortingscodes op Acties.nl. Het is logisch dat je ze niet allemaal bij kunt houden en daarom hebben wij speciaal voor jou dit overzicht samengesteld met de beste kortingen van deze week. Met deze kortingen bespaar je veel geld op onder meer verzorgingsproducten, vakanties, nieuwe kleding en uitstapjes.


1. Yves Rocher | 50% korting op alle make-up
Bij Yves Rocher koop je alle make-up nu voor de helft van de prijs! Daarnaast zijn er ook nog twee codes beschikbaar voor 50% korting op haarverzorgingsproducten en gezicht verzorgingsproducten. Een ideaal moment om de voorraad even goed aan te vullen.

Make-up

2. Albert Heijn | €5,- korting op je boodschappen
Met deze Albert Heijn kortingscode krijg jij maar liefst €5,- extra korting op je boodschappen. Bestel je boodschappen gemakkelijk en snel online en haal ze vervolgens op een tijdstip dat het jou uitkomt op bij een Pick Up Point.

3. Oad | €25,- korting op je vakantie
Ben jij altijd wel toe aan vakantie? Bij Oad krijg je nu €25,- korting op je vakantie. Deze korting is geldig voor vakanties die tussen kerst en oud & nieuw worden geboekt. Wellicht het uitgelezen moment om dit jaar de feestdagen in het buitenland te vieren?

Strand

4. Gavetas | 10% korting op het hele assortiment
GaveTas geeft met deze code 10% korting op verschillende soorten tassen van de leukste merken. Zo koop jij met extra korting je festival tas, backpack, of nieuwe schooltas. Bovendien is de code ook geldig op sale items en is er geen minimale orderwaarde. 

5. Spartoo | 10% extra korting op je bestelling
Zoals je waarschijnlijk al weet is de zomer sale in de meeste winkels in volle gang. Spartoo heeft deze week twee codes lopen waarmee jij tot 10% extra korting krijgt bovenop de sale prijzen van diverse topmerken! Zo koop je dus nog meer voor hetzelfde geld. Of je houdt juist weer wat over voor een extra terrasje. Het is maar net hoe je het bekijkt. 

Outfit

6. Artis | 5% korting op de entree
Heb jij al leuke uitjes gepland staan voor de zomervakantie? Breng nu extra voordelig een bezoekje naar Artis, want met deze kortingscode krijg je meteen 5% korting op je tickets! 

Giraf

7. ICI PARIS XL | 30% korting op het hele assortiment
Nog parfum, zonnebrand of make-up nodig? Bij ICI PARIS XL krijg je deze week maar liefst 30% korting op het hele assortiment! Deze korting is geldig bij aankoop van 3 producten. Kom je niet aan 3 artikelen? Geen ramp, dan pak jij namelijk alsnog 25% korting! 

8. HEMA | 20% op alle fotoboeken
Heb jij je vakantiefoto’s van vorig jaar nog liggen? Bij HEMA profiteer je met deze code van 20% korting op alle soorten en formaten fotoboeken! Dit is hét moment om een leuk fotoboek te maken met al jouw herinneringen van het afgelopen jaar.

Camera

9. Keller Sports | 10% korting op alles van Under Armour
Keller Sports heeft deze week onder andere een code voor Under Armour voor je klaarstaan, waarmee je direct 10% korting op je aankopen van dit merk pakt! De minimale bestelwaarde is €59,-, maar het is niet moeilijk om hieraan te komen met deze te leuke collectie. Misschien is het goed om meteen te weten dat Keller Sports vaker kortingscodes van de leukste sportmerken heeft!

10. Greetz | €5,- op uitnodigingen
Heb jij binnenkort een leuk feest op de planning staan? Deze week profiteer je bij Greetz van €5,- korting op alle uitnodigingen. De korting is geldig bij een minimale bestelwaarde van €20,-.


Heb jij nog een leuke code gespot? Deel hem in een reactie hieronder!