Maak van vrijdag de dertiende jouw geluksdag met behulp van deze acties

Vandaag is het, voor de tweede keer dit jaar, vrijdag de dertiende. Voor velen een dag om tegenop te kijken, omdat deze dag bekendstaat als een dag vol ongeluk. Blijf jij vandaag liever thuis of geloof je er niet in dat vrijdag de dertiende voor extra veel ongeluk zorgt? Of je nu wel of niet gelooft in een dag vol ongeluk: met een goede shopsessie kun je van vandaag gemakkelijk een geluksdag maken. We hebben de beste aanbiedingen en kortingscodes van dit moment op een rijtje gezet, zodat je extra voordelig kunt inslaan.


Korting op herfstmode

Hoewel het al een tijdje officieel herfst is, begint dit nu pas ook echt zo te voelen. De temperaturen dalen beetje bij beetje, het regent steeds vaker en de bladeren beginnen van de bomen te vallen. Het is dan ook de hoogste tijd om je kledingkast te vullen met trendy outfits voor de herfst- en wintermaanden. Neem vandaag een momentje voor jezelf en bekijk alle onderstaande modedeals van populaire webshops. 

Pakketje uitpakken


Elektronicadeals

Een nieuwe laptop, wasmachine of koelkast kan een flinke uitgave zijn. Een aanbieding of kortingscode is dan altijd mooi meegenomen. Hieronder vind je een overzicht van de beste elektronicadeals van dit moment. Mocht je nog meer acties willen bekijken, check dan onze "Elektronica & Huishoudelijk" categorie. Deze pagina wordt constant aangevuld met promoties die momenteel actief zijn. 


De beste beautydeals

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe skincareroutine. Je huid is in deze periode wat gevoeliger en droger, wat vraagt om extra verzorging. Scoor een rijke crème, vettige lippenbalsems en hydraterende maskers nu extra voordelig bij ICI PARIS XL. Zo kun je ook genieten van een glow tijdens de herfstmaanden. Wil je jezelf vandaag flink verwennen? Scoor dan meteen een parfum die past bij het najaar. Dit seizoen zijn geuren met houttonen en vanillearoma's enorm populair. Bij LOOKFANTASTIC kun je nu tot wel 30% korting scoren op geuren van topmerken als Marc Jacobs, Prada en Armani. Daarnaast zijn de make-up trends voor de herfst ook een wereld van verschil met de trends van de zomer. Rode lipsticks, smokey eyes en oranje tinten zijn nu weer helemaal hot. Bij Meroda shop je cosmetica voor een stralende herfstlook. Vergeet tijdens het afrekenen niet om onze exclusieve kortingscode te verzilveren, waarmee je 10% korting op de hele bestelling ontvangt!


Voordelig genieten

Vrijdag de dertiende is stiekem een hele goede reden om een lekkere pizza of burger te bestellen bij Thuisbezorgd. Zit je favo restaurant hier niet tussen? Bestel dan via Uber Eats met wel €5,- korting. Zet vervolgens jouw favoriete serie aan en ga relaxed het weekend in. Ben je door al je series heen of zoek je een spannende film om alvast in de Halloween sfeer te komen? Bekijk dan het hele aanbod aan films en series van HBO Max. De streamingdienst heeft momenteel een hele mooie actie lopen: zo krijg je tot 50% korting op een nieuw lidmaatschap! Redenen genoeg dus om je vrijdagavond door te brengen onder een dekentje.

Pizza bezorging


Goedkope uitjes

Het mag dan wel vrijdag de dertiende zijn, toch is het vandaag een dag waarnaar is uitgekeken. Voor veel mensen gaat vandaag de herfstvakantie namelijk van start. Heb jij nog niks op de planning staan? Check dan snel alle aanbiedingen bij Bongo. Je kunt in de webshop flink besparen op een dierentuinbezoek, pretparktickets of een heerlijke massage. Ga je liever een aantal dagen weg, neem dan zeker een kijkje tussen alle vakantiedeals van Expedia. In de webshop kun je flink besparen op een hotelovernachting in Nederland of het buitenland en direct een goedkope vlucht boeken. Uiteraard zijn er nog veel meer waanzinnige aanbiedingen te vinden. We hebben deze voor jou op een rijtje gezet: