Korting op prentenboeken tijdens de Nationale Voorleesdagen

Volgende week starten de Nationale Voorleesdagen. Dit evenement wordt ieder jaar in januari georganiseerd om meer aandacht te besteden aan het voorlezen aan kinderen. En omdat voornamelijk aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen wordt voorgelezen, staan tijdens deze week de prentenboeken in de schijnwerpers. Er wordt ieder jaar een voorleesontbijt gehouden op vele scholen en kinderdagverblijven en ook wordt er een Prentenboek van het Jaar gekozen. Dit jaar is de keuze gevallen op ‘We hebben er een geitje bij’ van Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe. 

Prentenboek van het jaar


Een kinderboek met korting bestellen

Wil jij een leuk prentenboek bestellen? Dat kan met extra korting bij vele webshops. Bekijk het overzicht van Acties.nl voor alle kortingen en codes. Een greep uit de webshops waar je leuke boeken om voor te lezen kunt halen:

 • Boeken.com
  Op geselecteerde titels van Boeken.com pak je stapelkorting. Ook kun je de top 10 kinderboeken bestellen met gratis verzending. Bij de webshop vind je veel prentenboeken met een verschijningsdatum van jaren geleden. Dit is extra leuk, want deze verhalen herken je misschien nog wel uit jouw kindertijd!
 • Bruna
  Bij Bruna heb je de keuze uit duizenden kinderboekjes en E-books vanaf slechts €0,99. Maar de prentenboeken zijn natuurlijk ideaal om uit voor te lezen. Breid de boekencollectie uit met een van de titels vanaf €3,25.
 • Bol.com
  Bij Bol.com vind je vele leuke prentenboekjes voor kinderen voor een kleine prijs vanaf €3,90. Met een keuze uit ruim 3.500 titels kan het bijna niet misgaan! Kies voor het prentenboek van het jaar of ga voor een van de populaire boeken zoals “De poepfabriek”, “Woezel & Pip - Ik Vind Jou Zo Lief” of “Het Letterwinkeltje”.
 • Cosmox
  In het ruime assortiment van Cosmox vind je meer dan 5.000 voorleesboekjes en ruim 2.000 prentenboeken. Ben je op zoek naar een koopje? Op het moment koop je 2 kinderboeken uit een geselecteerd aanbod voor slechts €10,-.
 • AKO
  Bij AKO vind je veel boeken voor kinderen van verschillende leeftijden. De beste verhalen voor het slapengaan bestel je vanaf €5,99. Bestel je voor minstens €10,- dan betaal je geen verzendkosten! Of leer samen lezen met de E-books voor slechts €2,99.
 • ECI
  Tijdens de Voorleesdagen kun je bij ECI profiteren van 30% korting op alle voorleesboeken uit het assortiment. Kun je geen keuze maken? De populairste boeken op het moment zijn “Mijn Eerste 100 Dieren Flapjesboek”, “Het Voorleesboek Voor Het Allerleukste Meisje!” en “Bout Is Bang”. 

Lezend meisje


Voorleestips!

Heb jij nog een kleine thuis die graag wordt voorgelezen? Met de volgende tips ben jij degene die het beste voorleest!
 

 1. 1. Pak hetzelfde boek nog eens;
 2. 2. Bekijk samen de kaft;
 3. 3. Gebruik verschillende stemmetjes;
 4. 4. Sla moeilijke woorden niet over maar maak deze duidelijk;
 5. 5. Laat je kind onderbreken tijdens het verhaal.

Beer