Zo scoor je (voordelig) de leukste last minute cadeaus voor Moederdag

Aankomende zondag is het weer zover: Moederdag! Dit is dé dag om uit te pakken en je moeder, oma, stiefmoeder of een andere belangrijke vrouw in je leven te verwennen. Mocht je dit helemaal vergeten zijn en zoek je nog een last minute moederdagcadeau, lees dan snel verder. We hebben namelijk uitgezocht bij welke winkels je op de valreep nog een cadeau kunt scoren, zodat je op 14 mei niet met lege handen aankomt. Ook vind je in deze blog de beste acties voor Moederdag.


Een onvergetelijke dag

Hoewel Moederdag al bijna voor de deur staat, is het nog zeker niet te laat om een leuke activiteit te regelen. Ga er lekker op uit op zondag 14 mei en neem je moeder mee naar bijvoorbeeld een indrukwekkende museumtentoonstelling, een leuke lunchtent of een wellnessbehandeling. Bij Bongo kun je digitale cadeaukaarten bestellen, waarmee je toegang hebt tot de meest unieke daguitjes. Je ontvangt de voucher in je mailbox en je kunt via de site de beschikbaarheid voor aankomende zondag checken. Zo ben je er zeker van dat je tijdens Moederdag terechtkunt bij de gelegenheid. Ook bij VakantieVeilingen kun je tickets kopen voor bijzondere dagjes uit zoals dierentuinen en pretparken. En het mooie is: je biedt al mee vanaf slechts €1,-! Je kunt dus een heel goedkoop moederdagcadeau scoren en toch flink uitpakken. Verder heeft Groupon een heleboel deals online staan, waaronder korting op wandeltochten, boottochten en ballonvaarten. Er is dus genoeg te beleven op Moederdag en er zit altijd wel iets tussen waarmee je jouw moeder kunt verblijden.

moederdagcadeau


Veel leesplezier

Houdt jouw moeder enorm van lezen? Geef haar dan een abonnement op haar favoriete tijdschrift cadeau. Je kunt het abonnement direct afsluiten en na enkele dagen wordt het eerste nummer al geleverd. Voor moeders met een e-reader zijn er diverse abonnementen voor e-books af te sluiten. We hebben de beste boekendeals verzameld en hieronder op een rijtje gezet:


Verstuur een kaartje of bloemetje

Wanneer je aan een moederdagcadeau denkt, denk je hoogstwaarschijnlijk ook aan een bosje bloemen met een persoonlijk kaartje. Het oude vertrouwde boeket doet het ieder jaar weer goed en je tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je moeder. Tevens is het bestellen van een bloemetje handig wanneer je meerdere vrouwen wil verrassen. Je kunt bij Greetz heel eenvoudig meerdere adressen toevoegen en voor iedere bestelling een andere tekst in het kaartje toevoegen. Je kunt in de webshop tot en met zaterdag 13 mei je bestelling plaatsen, zodat de bloemen op Moederdag worden geleverd. Wanneer je een kaartje toevoegt, dien je dit uiterlijk vandaag te regelen! Neem ook een kijkje tussen alle brievenbuscadeaus. Je kunt namelijk een ballon, chocolade of beautyproducten toevoegen. Ook kun je een last minute moederdagcadeau scoren bij Euroflorist. Boeketten die tot en met 13 mei worden besteld, worden op Moederdag bij de ontvanger afgeleverd. Activeer gelijk onze unieke kortingscode voor 15% korting op een bos bloemen

Kind geeft bloemetje cadeau


Plan een uitje

Mocht het er dit weekend niet van komen om iets te doen voor Moederdag, dan kun je altijd nog een uitje plannen! Geef je moeder bijvoorbeeld een weekendje weg cadeau of plan een diner voor twee in. Print de voucher uit en geef deze aan haar met een vrolijk bosje bloemen. Zo kom je op Moederdag zelf niet met lege handen aan en staat er gelijk iets leuks op de planning. Je kunt natuurlijk ook een wellnessarrangement of gezichtsbehandeling geven, waar je moeder zelf gebruik van kan maken. 

Picknick voor Moederdag


Digitale cadeaubonnen

Heb je geen tijd meer om naar de winkel te rennen voor een lekker geurtje of een mooi sieraad? Geef dan een digitale cadeaubon van haar favoriete winkel! Zo kan jouw moeder op haar gemak een mooi cadeau uitzoeken. Je kunt bij de meeste webshops zelf een bedrag kiezen, waardoor het in ieder budget past. Scoor bijvoorbeeld een giftcard bij H&M en verwen je moeder met de nieuwste lentemode. Wanneer je een sieraad cadeau wil geven is een cadeaukaart van PANDORA een aanrader. Verder vallen giftcards van ICI PARIS XL en Douglas ook goed in de smaak. Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen tussen de meest populaire winkels op onze homepagina