Zo pak jij de hoogste kortingen aan het einde van de sale

Het einde van de sale nadert en dat betekent dat je bij veel winkels met extra veel korting kunt shoppen. Je ontvangt nu soms tot wel 70% korting of ontvangt extra stapelkorting als je meerdere stuks koopt. Dit is dus de ideale periode om nog even te slagen voor een extra jeans, schoenen, jas of sportspullen. Maar ook om andere dingen zoals een vakantie te boeken of toch nog die ene televisie te scoren. Wij hebben de hoogste sales en beste kortingscodes (waarmee je soms nog extra korting pakt in de uitverkoop!) voor je op een rij gezet.


Score: -70% + -€10,-

Bij Score is de sale tot grote hoogte gestegen. Je krijgt nu namelijk tot maar liefst 70% korting op topmerken als G-Star, Chasin’, Diesel, Replay en meer. Bovendien shop je nu ook nog eens 2 jeans voor slechts €100,- en om het feest compleet te maken hebben wij op dit moment een exclusieve kortingscode voor je waarmee je €10,- extra korting krijgt op je hele bestelling (vanaf €75,-!).

jeans


Shoeby: 3 halen = 1 betalen

Bij Shoeby kon je al van flink wat korting profiteren, maar nu hebben ze helemaal een grandioze actie lopen: 3 halen = slechts 1 betalen! Kijk gauw welke items jij nog snel en extreem voordelig in huis kunt halen!


NA-KD: -10%

Bij NA-KD vind je momenteel nog heel wat leuke items in de sale. Wil je extra besparen? Gebruik dan de kortingscode voor 10% extra korting op alle sale artikelen!


The Body Shop: -50% + -10%

De sale bij The Body Shop is nog in volle gang. Je krijgt namelijk maar liefst 50% korting op geselecteerde producten. Met de kortingscodes die op dit moment beschikbaar zijn, wordt daar nog iets extra’s bij gegeven. Je profiteer met de code voor de sale namelijk van 10% extra korting op je bestelling!

soap


Qatar Airways: -30%

Qatar Airways stunt nog even met de prijzen. Boek je vliegticket nu extra voordelig door één van de kortingscodes bij je boeking te gebruiken.


Bax-shop: -50% + -15%

Bax-shop trakteert momenteel wel op heel veel korting. Je krijgt namelijk tot 50% korting in de sale, maar je kunt van NOG meer voordeel profiteren. Er zijn diverse kortingscodes beschikbaar waarmee je 15% EXTRA korting krijgt op je sale bestelling.


Meer kortingscodes en sales vind je hier