Shop jouw nieuwe voorjaarsoutfits met korting!

Nog maar één week en dan is de lente officieel begonnen! Na de afgelopen frisse en regenachtige dagen, kunnen we ons voorstellen dat jouw kledingkast nog niet helemaal voorjaar-proof is. Hoog tijd om te shoppen dus! Om jou hierbij te helpen, hebben we de beste aanbiedingen en kortingscodes op een rijtje gezet.


Trendy en voordelige mode

Nu de dagen langzaam aan langer en warmer worden, lanceren veel fashion designers en modehuizen hun nieuwste collecties. Zo zie je bijvoorbeeld steeds meer frisse voorjaarskleuren, luchtige stoffen en vrolijke printjes in de winkels liggen. Als je dan ook nog korting kunt pakken op deze kleding, klinkt dat natuurlijk als muziek in je oren!

 

About You

Een van de winkels waar jij gegarandeerd zult slagen, is About You. De modespecialist heeft recent honderden nieuwe artikelen toegevoegd, waardoor jij de meest modieuze kleding, schoenen en accessoires kunt shoppen! Als klapper op de vuurpijl profiteer je met behulp van onze exclusieve kortingscode van 15% korting en gratis verzending!

 

Bonprix

Ook kun je bij Bonprix terecht voor nieuwe voorjaarsoutfits. Om ervoor te zorgen dat jij geheel in stijl het nieuwe seizoen ingaat, heeft de webwinkel een speciale selectie gemaakt met de mooiste lentekleding. Wil je deze mode graag extra voordelig scoren? Maak dan gebruik van deze kortingscode waarmee jij 20% korting ontvangt op de hele collectie.

 

OTTO

Goed nieuws! Met onze exclusieve OTTO kortingscode shop jij de nieuwste mode met maar liefst 10% korting! Zo bestel je jouw favoriete kleding, badmode en accessoires extra voordelig. De kortingscode is overigens geldig op het hele assortiment, waardoor je bijvoorbeeld ook korting pakt op tuin- of woonaccessoires. Tijd om het voorjaar in huis te halen!

 

Voordelige voorjaarsoutfits

Sales

Naast deze kortingscodes, zijn er momenteel ook veel webwinkels die een sale hebben. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het assortiment van Bijenkorf, Ralph Lauren of Calvin Klein, waar je tot 50% korting ontvangt. Bij C&A loopt het voordeel zelfs op tot maar liefst 70%!


Veel korting op zomerse schoenen

Het zonnetje schijnt komend seizoen veel langer, wat betekent dat het tijd is om jouw winterse laarzen, boots en veterschoenen op te bergen. Kunnen jouw schoenen wel een voorjaarsupdate gebruiken? Dan kun je je bij deze webwinkels voordelig voorbereiden op warmer weer!

 

Vamos schoenen

Sta jij al in de startblokken om de nieuwste trends te rocken? Dan ben je bij Vamos schoenen aan het juiste adres! Hier vind je een groot assortiment aan schoenen met modieuze kleuren en comfortabele pasvormen. Om het shoppen nog leuker te maken, bestel je jouw lievelingsschoenen tijdelijk met €10,- korting met deze exclusieve kortingscode.

 

adidas

Ben jij een echte sportfanaat en kun je nieuwe schoenen gebruiken? Dan is het goed om te weten dat er een adidas kortingscode op onze website staat waarmee jij van 20% korting profiteert. Zo kun je flink besparen op jouw zomerse slippers, sportschoenen of adidas Originals.

 

Scapino

Ook bij Scapino ben je extra voordelig uit! Door deze exclusieve kortingscode te verzilveren, scoor je namelijk €5,- korting op jouw aankoop. Hierdoor wordt het nog leuker om die luchtige sandalen, espadrilles of slippers te bestellen!

 

Schoenen voor het voorjaar


Bespaar flink op persoonlijke verzorging

Naast jouw kleding, schoenen en accessoires, kun je je look afmaken met behulp van frisse persoonlijke verzorging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekker geurtje of handig product om jouw haren mee te stylen.

                                               

Luxury For Men

Bij deze webwinkel kun je terecht voor een groot aantal verzorgingsproducten voor mannen. Van eau de parfum tot scheersets en baardolie: je scoort het allemaal op LuxuryForMen.com. Als je er snel bij bent, profiteer je zelfs van een kortingscode voor gratis verzending!

 

Clarins

Wanneer je op zoek bent naar voordelige gezichtsverzorging en make-up moet je bij Clarins wezen. Hier scoor je bijvoorbeeld lippenstift of oogschaduw in de nieuwste voorjaarskleuren! Ook kun je hydraterende crèmes, zonnebrandcrème en aftersun bestellen. Shop je met deze kortingscode? Dan ontvang je maar liefst €20,- korting op het hele assortiment.

 

Douglas

Op Douglas.nl kun je tijdelijk van €5,- korting profiteren! De Douglas kortingscode is geldig op de hele collectie, wat betekent dat je jouw lievelingsgeurtjes, verzorging, make-up en accessoires voordelig in huis haalt. Zo ga jij gegarandeerd geheel in stijl over straat!


Lekker in je vel met behulp van deze kortingscodes

Nu de kleding weer wat korter en strakker wordt, werken sommigen extra hard aan hun figuur. Zo kan die badmode over een paar maanden moeiteloos uit de kast getrokken worden! Wil jij je extra voordelig klaarmaken voor het nieuwe seizoen? Dat kan met behulp van onze tips!

 

Badmode op het strand

MyProtein

Als je intensief sport, kun je hier de nodige hulpmiddelen bij gebruiken. Zo maakt de juiste sportkleding jouw work-out comfortabeler en kunnen sportvoeding en voedingssupplementen jou helpen om je doel te behalen. Het is dan ook extra fijn dat er een exclusieve kortingscode is waarmee jij 35% korting pakt op het hele assortiment van MyProtein!

 

Body en Fit

Of je nu af wil slanken, spieren op wil bouwen of in het algemeen gezonder wil gaan leven: Body en Fit helpt je! De sportspecialist heeft momenteel een kortingscode waarmee je 20% korting ontvangt op jouw gehele bestelling. Zo is het sporten niet alleen fijn voor jouw lichaam, maar ook voor jouw bankrekening.

 

Bodylab

Met onze Bodylab kortingscode scoor je tijdelijk 15% korting op alle producten in de webwinkel! Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportshakes, superfoods, proteïne poeder en gezonde snacks. Tijd om ervoor te zorgen dat je ook in het voorjaar lekker in je vel zit in jouw nieuwe outfits!