De voordelen van een vakantie in het laagseizoen, dit zijn ze!

Ben jij het regenachtige en koude weer nu al beu? Dan is een zonvakantie in het laagseizoen wellicht iets voor jou. Niet alleen kun je even ontsnappen aan de lage temperaturen, ook bespaar je flink op de kosten in het laagseizoen. Tevens kun je in alle rust van je vakantie genieten, nu de drukte van de toeristen is afgenomen. Wij hebben uitgezocht wat de beste vakantiedeals van dit moment zijn, zodat jij heel voordelig je vakantieplannen kunt vastleggen.


Zonvakanties met korting

Wanneer je op het punt staat om een nazomervakantie te boeken, wil je ook verzekerd zijn van een stralende zon. Kies je voor Curaçao als vakantiebestemming, dan kan er niks mis gaan. In november ligt de gemiddelde temperatuur tegen de dertig graden aan en is het zeker warm genoeg voor een duik in het helderblauwe water. Door nu bij Expedia je reis naar het zonnige Curaçao te boeken, kun je tot wel 40% korting scoren op een compleet verzorgde reis. Dit scheelt je direct honderden euro's! Mocht je deze bestemming iets te ver weg vinden en blijf je liever in Europa, dan zijn Spanje, Portugal en Griekenland de beste opties. De gemiddelde temperatuur ligt in deze landen net iets boven de twintig graden, wat alsnog genoeg is om uit jouw herfstdip te komen. Via Booking.com pak je al snel 30% korting op je accommodaties en met een account profiteer je van nog meer voordelen. Daarnaast kun je bij VakantieVeilingen al vanaf €1,- meebieden op zonvakanties. Met een beetje geluk weet je een weekje naar Spanje, Malta of de Algarve voor nog geen €100,- te bemachtigen.

Zonvakantie


Budgetvriendelijke stedentrips

Is een vakantie vol zon, zee en strand niet aan jou besteed en bezoek jij liever de mooiste steden van het vakantieland? Dan is een stedentrip meer voor jou weggelegd. Ook voor stedentrips zijn er op dit ogenblik een heleboel aanbiedingen te vinden. Bij CheapTickets pak je nu tot 15% korting op winterzonvakanties. Ook bij Oad ben je aan het juiste adres voor voordelige stedentrips. De reisaanbieder heeft een heleboel unieke trips online staan en via de acties krijg je tot €100,- korting op je reis. Voor een korte en verzorgde stedentrip moet je bij Bongo zijn. Hier krijg je al snel 15% korting op driedaagse stedentrips naar wereldsteden in Europa. Je kunt ook zelf een korte stedentrip samenstellen door bijvoorbeeld de busrit voordelig te boeken bij FlixBus en je accommodatie te reserveren via Expedia of Booking.com.


Voordelig reizen

Jammer genoeg wordt het reizen met het vliegtuig, de auto of de trein steeds prijziger. Gelukkig valt er altijd wel een mooie deal te vinden, zodat je alsnog voordelig op je vakantiebestemming aankomt. Zo ontvang je bij Trip.com tot €10,- korting op vluchten en tot 20% korting op treinreizen. In de webshop van Agoda kun je alle aanbieders met elkaar vergelijken en zo de goedkoopste vlucht selecteren. Verder kun je bij Corendon Airlines tot maar liefst 30% korting scoren op populaire vluchten. Ga je toch liever met je eigen auto op vakantie? Vergeet dan niet een verzekering af te sluiten bij ANWB Wegenwacht die in heel Europa geldt, zodat je ook in het buitenland geholpen kan worden bij pech.

Avontuurlijke vakantie

Wil je het maximale uit je vakantie halen en het land verkennen? Kies dan voor een huurauto, zodat je alle bezienswaardigheden eenvoudig kunt ontdekken. Omdat er tegenwoordig enorm veel autoverhuurders zijn, hebben we een selectie gemaakt van de goedkoopste bedrijven. Tevens vind je hieronder de beste aanbiedingen van het moment. 


Kerstvakantie 2023

De kerstvakantie is voor velen een mooi moment om er even tussenuit te gaan. Vooral voor mensen met kinderen, aangezien zij erg gebonden zijn aan de schoolvakanties. Hoewel Kerstmis nog ver weg lijkt, is het zeker nog niet te vroeg om je vakantieplannen vast te leggen. Sterker nog: bij veel reisaanbieders profiteer je van fikse vroegboekkorting! Bij Belvilla kun je tijdelijk tot wel 70% korting pakken op vakantiehuisjes. Of je nu naar een gezinsvakantie in Spanje, Italië of Frankrijk zoekt: bij Belvilla vind je altijd een vakantie die aan al je wensen voldoet. Voor nog meer inspiratie en aanbiedingen doe je er goed aan om een kijkje te nemen bij Hotels.com. Hier krijg je namelijk al snel 15% korting op een hotelovernachting voor gezinnen, stellen of soloreizigers. Wanneer je meerdere nachten verblijft met het hele gezin, dan loopt je korting al heel snel op! Mocht je benieuwd zijn naar alle andere vakantiedeals, check dan onze speciale themapagina. Hier plaatsen wij dagelijks de beste kortingscodes en aanbiedingen.