ANWB Wegenwacht kortingscodes

Elke kortingscode voor ANWB Wegenwacht korting op een abonnement voor pechhulp – oktober 2023

  • gemiddelde besparing: €22,44
35% korting

Ontvang tot 35% partnerkorting bij ANWB Wegenwacht

Pak deze korting
€20 korting

Pak tot €20,- korting per jaar bij ANWB Wegenwacht

Pak deze korting
Gratis actie

Betaal geen EXTRA kosten bij ANWB Wegenwacht

Pak deze korting
10% korting

Krijg nu 10% korting op het ANWB Wegenwacht Nederland Standaard pakket

Pak deze korting
Gratis actie

Maak nu GRATIS gebruik van ANWB Wegenwacht

Info

Exclusief voor jongeren.

Pak deze korting
10% korting

Sluit ANWB Wegenwacht Europa af met 10% korting

Pak deze korting

Over ANWB Wegenwacht

Over ANWB Wegenwacht

De ANWB Wegenwacht staat al decennialang bekend als de meest vertrouwde en betrouwbare pechhulpdienst in Nederland. Met de Wegenwacht service ben je verzekerd van snelle en professionele hulp bij autopech, waar je ook bent. Of je nu met een lekke band strandt of een lege accu hebt, de Wegenwacht komt je snel te hulp en probeert ter plekke je auto te repareren. Lukt dat niet, dan zorgen ze voor passend vervolgvervoer, zodat je weer veilig op weg kunt. Met verschillende lidmaatschapsopties en aanvullende services die te vinden zijn op ANWB.nl biedt de ANWB Wegenwacht een complete mobiliteitsoplossing voor automobilisten in Nederland.

Ga naar anwb.nl/wegenwacht

Nieuws

Maak kennis met ANWB Wegenwacht Smart Driver

Het voorkomen van autopech is altijd prettiger en goedkoper dan het genezen. Het valt echter niet altijd mee om kleine probleempjes aan de auto op tijd te herkennen. Gelukkig krijg je hierbij hulp van de ANWB Wegenwacht Smart Driver. Deze app checkt je auto voortdurend en laat het direct weten als een bepaald onderdeel aandacht behoeft. Heb jij wel oren naar zo'n interactieve bijrijder? Ga dan naar de website en stel een bijbehorend Wegenwachtpakket samen.

Nieuw ANWB Wegenwacht servicepunt in Frankrijk

Naast de vaste steunpunten in München, Lyon en Barcelona, opent de ANWB Wegenwacht in het hoogseizoen extra servicepunten in de populaire vakantielanden Frankrijk en Italië. Hier komt er een extra bij in het Franse plaatsje Piolenc. Deze plaats ligt voor veel Nederlandse toeristen erg centraal ten opzichte van hun vakantiebestemming. Met dit extra servicepunt staat ANWB Wegenwacht op nog meer plaatsen in het buitenland voor je klaar bij autopech.