Avis kortingscode

Avis kortingscodes

Reserveer een huurauto met Avis korting met een werkende kortingscode voor juli 2020

  • gemiddelde besparing: €18,65
15% korting

Avis kortingscode voor 15% korting op autohuur

  • Kortingscode
  • Code gecontroleerd
Info

Geldig op huurauto's in Noord-Amerika.

5DD
Pak kortingscode
20% korting

Ontvang tot 20% korting via de Nederlandse Avis acties

Pak korting
Gratis actie

Scoor een GRATIS tweede bestuurder via de Avis actie

Pak korting
10% korting

Avis promotieoverzicht: pak minimaal 10% korting

Pak korting
Gratis actie

Via het Avis spaarprogramma scoor je een GRATIS weekend huren

Pak korting
Gratis actie

Avis loyaliteitsbeloning: scoor 50% EXTRA GRATIS uitgavebonus

Pak korting
20% korting

Tot 20% korting op autohuur in Nederland

Pak korting
20% korting

Boek met 20% vroegboekkorting bij Avis

Pak korting
% korting

Mis geen enkele Avis kortingscode via de nieuwsbrief

Pak korting
Gratis actie

Huur nu een auto en ontvang 2 dagen GRATIS bij Avis

Info

Binnen Europa kun je voor 7 dagen een auto huren voor de prijs van 5.

Pak korting
20% korting

Scoor tot 20% korting op autohuur met deze Avis coupon

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
  • 29 keer gebruikt
1FC
Pak kortingscode
20% korting

Avis kortingscode: profiteer van tot 20% korting

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
  • 63 keer gebruikt
Info

Enkel geldig op ophaaldata tussen 30 december en 17 januari.

755
Pak kortingscode

Huur met 30% korting met de beste Avis code

Er verschijnen op Acties.nl regelmatig interessante kortingscodes die je extra voordeel opleveren bij het huren van een auto bij Avis. De hoogste korting die je tot dusver hebt kunnen pakken met een kortingscode was 30%. Daarnaast is er regelmatig een code actief die je 15% of 25% korting geeft op autohuur in bijvoorbeeld Nederland of de Verenigde Staten. Is er geen kortingscode beschikbaar? Check dan altijd alle overige kortingsacties op deze pagina!

Deze kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in juli 2020

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan
20% korting

Profiteer van 20% korting via deze Avis kortingscode

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
  • 37 keer gebruikt
4CA
Pak kortingscode
Gratis actie

Rij veilig met een GRATIS extra bestuurder bij Avis

  • Verloopt vandaag
  • 4 keer gebruikt
Pak korting
20% korting

Avis kortingscode: boek nu met 20% korting

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
  • 5 keer gebruikt
Info
  1. Je ontvangt 15% korting bij ophalen tussen 1 juli en 10 juli 2019.
  2. Van 11 juli t/m 31 augustus 2019 bedraagt de korting 20%.
988
Pak kortingscode
15% korting

Met de Avis wereldaanbiedingen pak je tot 15% korting

  • Verloopt vandaag
  • 6 keer gebruikt
Pak korting

Populaire Avis kortingscodes en aanbiedingen

Korting Omschrijving Verloopt
20% korting Avis kortingscode voor tot 20% korting op autohuur 31/07/2020
40% korting Boek een huurauto met tot 40% korting bij Avis 10/08/2020
15% korting Avis kortingscode voor 15% korting op autohuur 31/07/2020
€15 korting Ontvang €15,- korting + GRATIS extra's op jouw boeking 28/07/2020
5% korting Ontvang 5% korting op jouw boeking bij Avis 13/07/2020

Andere manieren om te besparen op autohuur bij Avis

Gratis autohuur

Avis autoverhuur heeft een speciale actie voor klanten die een auto voor langere tijd willen huren. Huur je bij dit bedrijf namelijk een auto voor zeven dagen, dan betaal je maar voor vijf dagen. Deze aanbieding is ook gelding in andere landen en te boeken zonder kortingscode. Als je in geselecteerde Europese landen op vakantie gaat, kan je op de website van tevoren vastleggen dat je van deze actie gebruik wilt maken.

Avis Preferred-loyaliteit

Heb jij al een account bij Avis? Het bedrijf biedt namelijk een fijne service aan waardoor je niet alleen sneller wordt geholpen, maar ook voorrang krijgt aan de balie. Daarnaast kun je profiteren van exclusieve promoties en kun je zelfs een weekend gratis een auto huren! Doordat al je gegevens al eens zijn ingevuld en opgeslagen zijn, hoeft er niet opnieuw papierwerk te worden ingevuld. Je hoeft daarnaast geen handtekening meer te zetten omdat het systeem je al kent. Verder kun je met het account frequenttraveller-punten verzamelen. Om een account aan te maken moet je je aanmelden voor Avis Preferred. Hiervoor zijn jouw standaard contactgegevens nodig zoals je naam, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres. Op dit e-mailadres ontvang je ook het laatste nieuws, mooie aanbiedingen en kortingscodes op het gebied van huurauto’s.

Avis loyaliteitsniveaus

Hoe meer je bij het bedrijf auto’s huurt, hoe meer korting je krijgt met je account. De mate waarin jij auto’s hebt gehuurd, bepaalt in welk loyaliteitsniveau je valt en hoeveel korting je krijgt. Hoe meer je dus huurt, hoe hoger je niveau is. Als lid begin je bij het Preferred-niveau, dat Preferred Plus wordt zodra je minimaal vijf voertuigen hebt gehuurd en €1.000,- of meer hebt uitgegeven. Tot slot is er het hoogste niveau: de President’s Club. In dit niveau moet je minstens tien voertuigen hebben gehuurd en €2.000,- euro hebben besteed. Elk niveau blijft een jaar lang geldig. Om je een handje op weg te helpen waardeert het bedrijf je loyaliteitswaarde op met €100,- zodra je binnen 60 dagen na registratie een voertuig huurt.

Extra voordelen

Het voordeel van het lid worden van Avis Preferred-loyaliteit houdt hier nog niet op. Zodra je een tweede keer een auto huurt, of dat nu in Nederland is of ergens anders op de wereld, ontvang je een waardebon van €15,-. Deze kortingscode kun je besteden bij een volgende reservering wanneer je de code invoert tijdens het boekingsproces. En zodra je de derde keer een auto huurt ontvang je zelfs een waardebon voor het gratis huren van een voertuig in het weekend.

Dit is hoe je een Avis kortingscode toevoegt aan je reservering

Avis kortingscode gebruiken

  1. Ga je binnenkort op reis en wil je een auto huren bij Avis? Dan is het handig om gebruik te maken van een kortingscode, zodat je hierop geld kan besparen. Lees verder om te ontdekken hoe dit werkt.
  2. Ga naar Avis.nl en voer de locatie in waar je de auto op wilt halen. Klik op “Deze locatie kiezen” en vul daarna de data in dat je de auto nodig hebt. Je kunt hier ook meteen je Avis kortingscode invoeren. Dit kan door op “Avis-Kortingsnummer (AWD-Nummer)” te klikken en de code in het vakje in te voeren.
  3. Is dit gelukt? Klikt dan op “Auto’s zoeken” om verder te gaan.  Je krijgt diverse opties te zien qua auto’s. Klik op “Selecteren” als een auto aansluit bij jouw behoeften.
  4. Selecteer een dekkingspakket en klik op “Verder” om door te gaan met je reservering. Opvolgend kun je extra’s kiezen en opnieuw op “Verder” drukken als je de juiste dingen geselecteerd hebt.
  5. Nadat je alles gecontroleerd hebt is het tijd je persoonlijke gegevens in te vullen. Druk op “Doorgaan” als deze informatie compleet is. Vul nu je factuuradres en reisinformatie in. Kies tot slot een betalingsmethode om je reservering af te ronden.

Wat je nog niet wist over het huren van een auto bij Avis

  1. Avis biedt de mogelijkheid om voordelig auto's te huren, voor korte of langere tijd, zonder dat hier ingewikkelde leasecontracten aan te pas komen.
  2. Regelmatig zijn er kortingscodes beschikbaar, waarmee de autohuur nog een stuk voordeliger wordt.
  3. Trouwe klanten worden door Avis beloond via het Avis Preferred loyaliteitsprogramma, dat helemaal gratis is en waarvan verschillende varianten bestaan.
  4. Als lid van Avis Preferred profiteer je bijvoorbeeld van gratis upgrades, gratis weekendhuur en een huurbonus van €100,-.
  5. Door je op Avis.nl aan te melden voor de nieuwsbrief ontvang je regelmatig de nieuwste aanbiedingen in je mailbox.
  6. Je kunt een account aanmaken bij Avis zodat je gemakkelijker je gegevens kunt inzien.
  7. Avis is ook actief op social media: je kunt ze volgen op Facebook, Twitter, Google+ en YouTube.
  8. Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice en via een online contactformulier.
  9. Op Avis.nl vind je een kopje met "Aanbiedingen", waar allemaal mooie acties staan.
  10. Via de categorie "Veelgestelde vragen" kun je gemakkelijk checken of er misschien eerder al antwoord is gegeven op je vraag.