Avis kortingscodes

Reserveer voordelig een huurauto met een werkende Avis kortingscode voor oktober 2018

korting

Maak all risk verzekerd ongelimiteerde kilometers bij Avis

 • Aanbieding
Details

Wil je vrij zijn van alle zorgen? Huur dan een auto bij Avis en combineer de huur met het 360 graden tarief. Je hebt op dat moment recht op ongelimiteerde kilometers, volledige schade- en diefstaldekking, luchthavenbelasting en BTW. Het tarief koopt je eigen risico af en maakt het rijden met een huurauto nog comfortabeler.

Deze Avis kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in oktober 2018

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Handig om te weten over Avis

 • Avis biedt de mogelijkheid om tegen interessante prijzen auto's te huren, voor korte of langere tijd, zonder dat hier ingewikkelde leasecontracten aan te pas komen.
 • Regelmatig vind je op Avis.nl leuke aanbiedingen en kortingscodes, waarmee de autohuur nog een stuk voordeliger wordt.
 • Trouwe klanten worden door Avis beloond via het Avis Preferred loyaliteitsprogramma, wat helemaal gratis is en waarvan verschillende varianten bestaan.
 • Als lid van Avis Preferred profiteer je bijvoorbeeld van gratis upgrades, gratis weekendhuur, en huurbonus van 100 euro.
 • Met de e-mail nieuwsbrief ontvang je regelmatig de nieuwste aanbiedingen in je mailbox.

Een Avis kortingscode gebruiken? Zo doe je het

Avis kortingscode gebruiken

 1. Ga je binnenkort op reis en wil je een auto huren bij Avis? Dan is het handig om gebruik te maken van een Avis kortingscode, zodat je hierop geld kan besparen. Lees verder om te ontdekken hoe dit werkt.
 2. Ga naar Avis.nl en voer de locatie in waar je de auto op wilt halen. Klik op “Deze locatie kiezen” en vul daarna de data in dat je de auto nodig hebt. Je kunt hier ook meteen je Avis kortingscode invoeren. Dit kan door op “Avis-Kortingsnummer (AWD-Nummer)” te klikken en de code in het vakje in te voeren.
 3. Is dit gelukt? Klikt dan op “Auto’s zoeken” om verder te gaan.  Je krijgt diverse opties te zien qua auto’s. Klik op “Selecteren” als een auto aansluit bij jouw behoeften.
 4. Selecteer een dekkingspakket en klik op “Verder” om door te gaan met je reservering. Opvolgend kun je extra’s kiezen en opnieuw op “Verder” drukken als je de juiste dingen geselecteerd hebt.
 5. Nadat je alles gecontroleerd hebt is het tijd je persoonlijke gegevens in te vullen. Druk op “Doorgaan” als deze informatie compleet is. Vul nu je factuuradres en reisinformatie in. Kies tot slot een betalingsmethode om je reservering af te ronden.

Avis kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over Avis

Een klik op "Reacties tonen" geeft Acties.nl toestemming om reactiesysteem Disqus in te laden met de daarbij behorende (tracking) cookies.

Fransien
Geplaatst op 2018-09-26

De korting van 15 procent kunnen gebruiken voor de autohuur, bedankt.

Vincent
Geplaatst op 2018-08-27

Super, 15% korting kunnen krijgen op de autohuur

Coen
Geplaatst op 2018-07-27

Top de kortingscodes!! Kan nu al niet wachten op de vakantie

D. Oppers
Geplaatst op 2018-07-03

Ga volgende maand road trippen in Amerika. Fijn dat ik nu gebruik kan maken van de kortingscode en korting kan krijgen op de auto! Bedankt

Lieve
Geplaatst op 2018-06-04

Jammer, best veel kortingscodes maar geen voor waar ik er een nodig heb :( Hopelijk komt die nog snel..

Rutger
Geplaatst op 2018-05-03

Super fijn, kortingscode heeft gewerkt. Bedankt!

Tjeerd
Geplaatst op 2018-04-09

@Maurick nu is er een voor latijns-amerika en noord-amerika mocht je die nog kunnen gebruiken..

Maurick
Geplaatst op 2018-03-12

Jammer dat er alleen een kortingscode voor amerika is..

rick
Geplaatst op 2018-02-09

had eigenlijk maar voor 5 dagen een auto nodig, maar zag dat je bij 7 dagen huren er maar 5 hoefde te betalen. Heb ik wel even van geprofiteerd natuurlijk haha. Hoop dat de auto bevalt

Harry
Geplaatst op 2017-12-18

Avis is echt een fijne verhuurder. Alles is altijd netjes geregeld, ik heb er echt nog nooit problemen mee gehad. Ik ga dan ook volgende zomervakantie zeker weer een auto huren bij Avis.

Nico
Geplaatst op 2017-10-24

Ik heb nu een Avis preferred card en al van veel voordelen geprofiteerd. Zou het iedereen aanraden die regelmatig een auto huurt.

lars
Geplaatst op 2017-09-25

ik heb al vaker bij avis een auto gehuurd. voor komende vakantie ook weer gedaan en met korting. altijd goede service dus zou het mensen zeker aanraden!