Avis kortingscodes

Reserveer voordelig een huurauto met een werkende Avis kortingscode voor augustus 2019

20% korting

Avis kortingscode: boek nu met 20% korting

Nieuwe kortingscode
  • Kortingscode
  • 27 keer gebruikt deze week
  • Code geverifieerd
Details
  1. Je ontvangt 15% korting bij ophalen tussen 1 juli en 10 juli 2019.
  2. Van 11 juli t/m 31 augustus 2019 bedraagt de korting 20%.
U309601 988
Gratis actie

Avis | Profiteer van een voordelig familiepakket met GRATIS extra's

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
20% korting

Boek een weekend weg met Avis en profiteer van 20% korting

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
20% korting

Avis aanbieding: pak 20% korting op autohuur in Azië

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
15% korting

Bespaar tot maar liefst 15% op autohuur in de USA | Avis

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
30% korting

Scoor bijna 30% korting op een week autohuur via Avis

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
Details

Ontvang twee dagen gratis.

10% korting

Avis korting: scoor tot 10% korting op autohuur in Latijns-Amerika

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
Gratis actie

Avis aanbieding: ontvang een voucher voor GRATIS weekendhuur

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
  • 17 uur geleden gebruikt
Details
  1. Geldig voor leden van het loyaliteitsprogramma.
  2. Geldig na drie keer huren.
20% korting

Boek ver van tevoren een huurauto en pak tot 20% vroegboekkorting | Avis

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
Gratis actie

Ontvang 2 dagen GRATIS bij 7 dagen autohuur via Avis

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
Gratis actie

Profiteer van ongelimiteerde kilometers in Nederland bij Avis

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
20% korting

Boek met 20% vroegboekkorting bij Avis

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
% korting

Mis geen enkele Avis kortingscode via de nieuwsbrief

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
% korting

Bekijk hier de beste kortingen van Avis voor augustus

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
Gratis actie

Huur nu een auto en ontvang 2 dagen GRATIS bij Avis

Nieuwe kortingscode
  • Aanbieding
Details

Binnen Europa kun je voor 7 dagen een auto huren voor de prijs van 5.

25% korting

Kortingscode Avis: 25% korting op je autohuur

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
  • 12 keer gebruikt
S331002 9EA
15% korting

Krijg 15% korting op autohuur met deze Avis kortingscode

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
  • 5 keer gebruikt
H811101 5F8
15% korting

Kortingscode Avis: 15% korting op autohuur is de USA en Canada

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
  • 4 keer gebruikt
H811101 190
10% korting

Pak 10% korting op autohuur in Turkije met deze Avas kortingscode

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
D080100 7F9

Huur met 30% korting met de beste Avis kortingscode

Er verschijnen op Acties.nl regelmatig interessante kortingscodes die je extra voordeel opleveren bij het huren van een auto bij Avis. De hoogste korting die je tot dusver hebt kunnen pakken met een kortingscode was 30%. Daarnaast is er regelmatig een code actief die je 15% of 25% korting geeft op autohuur in bijvoorbeeld Nederland of de Verenigde Staten. Is er geen kortingscode beschikbaar? Check dan altijd alle overige kortingsacties op deze pagina!

Deze Avis kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in augustus 2019

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan
15% korting

Profiteer van 15% korting op autohuur in Malta met deze Avis kortingscode

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
  • 1 keer gebruikt
K355200 640
25% korting

Avis kortingscode voor 25% korting op autohuur

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
  • 4 keer gebruikt
S331002 BD4
15% korting

15% korting op je huurauto in Noord-Amerika met de Avis kortingscode

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
H811101 521
15% korting

Boek met 15% korting met de Avis kortingscode

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
  • 1 keer gebruikt
Details

De korting geldt op autohuur in Noord-Amerika.

H811101 7F2
15% korting

Avis kortingscode voor 15% korting op een huurauto in Singapore

  • Kortingscode
  • Verloopt vandaag
P026500 2FF

Populaire Avis kortingscodes en aanbiedingen

Korting Omschrijving Verloopt
20% korting Avis kortingscode: boek nu met 20% korting 31/08/2019
40% korting Boek een huurauto met tot 40% korting bij Avis 13/10/2019
€15 korting Ontvang €15,- korting + GRATIS extra's op jouw boeking 10/09/2019
5% korting Ontvang 5% korting op jouw boeking bij Avis 14/09/2019
Korting Avis | Profiteer van een voordelig familiepakket met GRATIS extra's 29/08/2019

Handig om te weten over Avis

  • Avis biedt de mogelijkheid om tegen interessante prijzen auto's te huren, voor korte of langere tijd, zonder dat hier ingewikkelde leasecontracten aan te pas komen.
  • Regelmatig vind je op Avis.nl leuke aanbiedingen en kortingscodes, waarmee de autohuur nog een stuk voordeliger wordt.
  • Trouwe klanten worden door Avis beloond via het Avis Preferred loyaliteitsprogramma, wat helemaal gratis is en waarvan verschillende varianten bestaan.
  • Als lid van Avis Preferred profiteer je bijvoorbeeld van gratis upgrades, gratis weekendhuur en een huurbonus van €100,-.
  • Met de e-mail nieuwsbrief ontvang je regelmatig de nieuwste aanbiedingen in je mailbox.
  • Je kunt een account aanmaken zodat je gemakkelijker je gegevens kan inzien bij Avis.
  • Als je alles over Avis wil volgen check dan hun Facebook, Twitter, GooglePlus of YouTube account.
  • Je kunt Avis op verschillende telefoonnummers en via meerdere e-mailadressen bereiken voor vragen.
  • Download voor het gemak ook de Avis applicatie.
  • Via de categorie Veelgestelde Vragen kun je gemakkelijk checken of er misschien eerder al antwoord is gegeven op je vraag.

Een Avis kortingscode gebruiken? Zo doe je het

Avis kortingscode gebruiken

  1. Ga je binnenkort op reis en wil je een auto huren bij Avis? Dan is het handig om gebruik te maken van een Avis kortingscode, zodat je hierop geld kan besparen. Lees verder om te ontdekken hoe dit werkt.
  2. Ga naar Avis.nl en voer de locatie in waar je de auto op wilt halen. Klik op “Deze locatie kiezen” en vul daarna de data in dat je de auto nodig hebt. Je kunt hier ook meteen je Avis kortingscode invoeren. Dit kan door op “Avis-Kortingsnummer (AWD-Nummer)” te klikken en de code in het vakje in te voeren.
  3. Is dit gelukt? Klikt dan op “Auto’s zoeken” om verder te gaan.  Je krijgt diverse opties te zien qua auto’s. Klik op “Selecteren” als een auto aansluit bij jouw behoeften.
  4. Selecteer een dekkingspakket en klik op “Verder” om door te gaan met je reservering. Opvolgend kun je extra’s kiezen en opnieuw op “Verder” drukken als je de juiste dingen geselecteerd hebt.
  5. Nadat je alles gecontroleerd hebt is het tijd je persoonlijke gegevens in te vullen. Druk op “Doorgaan” als deze informatie compleet is. Vul nu je factuuradres en reisinformatie in. Kies tot slot een betalingsmethode om je reservering af te ronden.

Avis kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over Avis

Een klik op "Reacties tonen" geeft Acties.nl toestemming om reactiesysteem Disqus in te laden met de daarbij behorende (tracking) cookies.

Marsha
Geplaatst op 20-08-2019

Werkt die 20% code nog of niet? Hoor het graag!

Naomi
Geplaatst op 09-08-2019

Er zijn echt veel autoverhuursites, maar dit is écht de beste!

Sanne (acties.nl)
Geplaatst op 26-07-2019

Leuk dat je ons hebt ontdekt! Altijd durf ik niet te zeggen, maar de kans is wel groot dat je steeds met korting een auto kunt boeken bij Avis. Scheelt toch weer wat. :)

Loïs
Geplaatst op 09-07-2019

Boek je hier altijd met korting? Ik boek altijd bij Avis, maar ben pas sinds kort bekend met deze site. Echt top!

Sem
Geplaatst op 15-01-2019

Bedankt voor de korting, houden we weer mooi wat geld over voor andere leuke dingen op vakantie!

Carol
Geplaatst op 16-11-2018

Hoi acties, bedankt voor de kortingscode. Hij doet het.

Leander
Geplaatst op 24-10-2018

Super, in Noord-Amerika over aantal weken een auto nodig. Ga gelijk profiteren van de korting. bedankt;)

Fransien
Geplaatst op 26-09-2018

De korting van 15 procent kunnen gebruiken voor de autohuur, bedankt.

Vincent
Geplaatst op 27-08-2018

Super, 15% korting kunnen krijgen op de autohuur

Coen
Geplaatst op 27-07-2018

Top de kortingscodes!! Kan nu al niet wachten op de vakantie

D. Oppers
Geplaatst op 03-07-2018

Ga volgende maand road trippen in Amerika. Fijn dat ik nu gebruik kan maken van de kortingscode en korting kan krijgen op de auto! Bedankt

Lieve
Geplaatst op 04-06-2018

Jammer, best veel kortingscodes maar geen voor waar ik er een nodig heb :( Hopelijk komt die nog snel..

Rutger
Geplaatst op 03-05-2018

Super fijn, kortingscode heeft gewerkt. Bedankt!

Tjeerd
Geplaatst op 09-04-2018

@Maurick nu is er een voor latijns-amerika en noord-amerika mocht je die nog kunnen gebruiken..

Maurick
Geplaatst op 12-03-2018

Jammer dat er alleen een kortingscode voor amerika is..

rick
Geplaatst op 09-02-2018

had eigenlijk maar voor 5 dagen een auto nodig, maar zag dat je bij 7 dagen huren er maar 5 hoefde te betalen. Heb ik wel even van geprofiteerd natuurlijk haha. Hoop dat de auto bevalt

Harry
Geplaatst op 18-12-2017

Avis is echt een fijne verhuurder. Alles is altijd netjes geregeld, ik heb er echt nog nooit problemen mee gehad. Ik ga dan ook volgende zomervakantie zeker weer een auto huren bij Avis.

Nico
Geplaatst op 24-10-2017

Ik heb nu een Avis preferred card en al van veel voordelen geprofiteerd. Zou het iedereen aanraden die regelmatig een auto huurt.

lars
Geplaatst op 25-09-2017

ik heb al vaker bij avis een auto gehuurd. voor komende vakantie ook weer gedaan en met korting. altijd goede service dus zou het mensen zeker aanraden!