Avis kortingscode

Avis kortingscodes

Reserveer voordelig een huurauto met een werkende Avis kortingscode voor december 2019

  • 14 kortingscodes
  • gemiddelde besparing: €18,65
20% korting

Avis kortingscode voor tot 20% korting op autohuur

  • 14 keer gebruikt deze week
  • Code geverifieerd
Info

Helaas is de einddatum van deze actie nog onbekend bij de redactie.

U309601 A90C
Pak kortingscode
10% korting

Avis actie: tot 10% korting op autohuur in Latijns-Amerika

Pak deze korting
20% korting

Huur een auto met tot 20% korting bij Avis

Info

Deze korting geldt op autohuur in Nederland.

Pak deze korting
15% korting

Huur een auto in de VS met tot 15% korting bij Avis

Pak deze korting
10% korting

Ontvang 10% vroegboekkorting of meer bij Avis

Info

Geldig op autohuur in Nederland.

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van ongelimiteerde kilometers bij Avis

Info

Van toepassing op autohuur in Nederland.

Pak deze korting
15% korting

15% korting op autohuur in diverse landen bij Avis

Pak deze korting
20% korting

Boek met 20% vroegboekkorting bij Avis

Pak deze korting
% korting

Mis geen enkele Avis kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
% korting

Bekijk hier de beste kortingen van Avis voor december

Pak deze korting
Gratis actie

Huur nu een auto en ontvang 2 dagen GRATIS bij Avis

Info

Binnen Europa kun je voor 7 dagen een auto huren voor de prijs van 5.

Pak deze korting
20% korting

Profiteer van 20% korting via deze Avis kortingscode

  • Verloopt vandaag
  • 24 keer gebruikt
U273800 4CAA
Pak kortingscode
20% korting

Avis kortingscode: boek nu met 20% korting

  • Verloopt vandaag
  • 2 keer gebruikt
Info
  1. Je ontvangt 15% korting bij ophalen tussen 1 juli en 10 juli 2019.
  2. Van 11 juli t/m 31 augustus 2019 bedraagt de korting 20%.
U309601 9884
Pak kortingscode
25% korting

Kortingscode Avis: 25% korting op je autohuur

  • Verloopt vandaag
  • 6 keer gebruikt
S331002 9EAF
Pak kortingscode
15% korting

Krijg 15% korting op autohuur met deze Avis kortingscode

  • Verloopt vandaag
H811101 5F89
Pak kortingscode

Huur met 30% korting met de beste Avis kortingscode

Er verschijnen op Acties.nl regelmatig interessante kortingscodes die je extra voordeel opleveren bij het huren van een auto bij Avis. De hoogste korting die je tot dusver hebt kunnen pakken met een kortingscode was 30%. Daarnaast is er regelmatig een code actief die je 15% of 25% korting geeft op autohuur in bijvoorbeeld Nederland of de Verenigde Staten. Is er geen kortingscode beschikbaar? Check dan altijd alle overige kortingsacties op deze pagina!

Deze Avis kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in december 2019

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan
15% korting

Kortingscode Avis: 15% korting op autohuur is de USA en Canada

  • Verloopt vandaag
  • 2 keer gebruikt
H811101 190B
Pak kortingscode
10% korting

Pak 10% korting op autohuur in Turkije met deze Avas kortingscode

  • Verloopt vandaag
D080100 7F96
Pak kortingscode
15% korting

Profiteer van 15% korting op autohuur in Malta met deze Avis kortingscode

  • Verloopt vandaag
K355200 6408
Pak kortingscode
25% korting

Avis kortingscode voor 25% korting op autohuur

  • Verloopt vandaag
  • 1 keer gebruikt
S331002 BD4A
Pak kortingscode
15% korting

15% korting op je huurauto in Noord-Amerika met de Avis kortingscode

  • Verloopt vandaag
H811101 5210
Pak kortingscode

Populaire Avis kortingscodes en aanbiedingen

Korting Omschrijving Verloopt
40% korting Boek een huurauto met tot 40% korting bij Avis 12/01/2020
20% korting Avis kortingscode voor tot 20% korting op autohuur 31/12/2019
€15 korting Ontvang €15,- korting + GRATIS extra's op jouw boeking 05/01/2020
5% korting Ontvang 5% korting op jouw boeking bij Avis 12/01/2020
10% korting Avis actie: tot 10% korting op autohuur in Latijns-Amerika 24/12/2019

Een Avis kortingscode gebruiken? Zo doe je het

Avis kortingscode gebruiken

  1. Ga je binnenkort op reis en wil je een auto huren bij Avis? Dan is het handig om gebruik te maken van een Avis kortingscode, zodat je hierop geld kan besparen. Lees verder om te ontdekken hoe dit werkt.
  2. Ga naar Avis.nl en voer de locatie in waar je de auto op wilt halen. Klik op “Deze locatie kiezen” en vul daarna de data in dat je de auto nodig hebt. Je kunt hier ook meteen je Avis kortingscode invoeren. Dit kan door op “Avis-Kortingsnummer (AWD-Nummer)” te klikken en de code in het vakje in te voeren.
  3. Is dit gelukt? Klikt dan op “Auto’s zoeken” om verder te gaan.  Je krijgt diverse opties te zien qua auto’s. Klik op “Selecteren” als een auto aansluit bij jouw behoeften.
  4. Selecteer een dekkingspakket en klik op “Verder” om door te gaan met je reservering. Opvolgend kun je extra’s kiezen en opnieuw op “Verder” drukken als je de juiste dingen geselecteerd hebt.
  5. Nadat je alles gecontroleerd hebt is het tijd je persoonlijke gegevens in te vullen. Druk op “Doorgaan” als deze informatie compleet is. Vul nu je factuuradres en reisinformatie in. Kies tot slot een betalingsmethode om je reservering af te ronden.

Handig om te weten over Avis

  • Avis biedt de mogelijkheid om voordelig auto's te huren, voor korte of langere tijd, zonder dat hier ingewikkelde leasecontracten aan te pas komen.
  • Regelmatig zijn er Avis kortingscodes beschikbaar, waarmee de autohuur nog een stuk voordeliger wordt.
  • Trouwe klanten worden door Avis beloond via het Avis Preferred loyaliteitsprogramma, dat helemaal gratis is en waarvan verschillende varianten bestaan.
  • Als lid van Avis Preferred profiteer je bijvoorbeeld van gratis upgrades, gratis weekendhuur en een huurbonus van €100,-.
  • Door je op Avis.nl aan te melden voor de nieuwsbrief ontvang je regelmatig de nieuwste aanbiedingen in je mailbox.
  • Je kunt een account aanmaken bij Avis zodat je gemakkelijker je gegevens kunt inzien.
  • Avis is ook actief op social media: je kunt ze volgen op Facebook, Twitter, GooglePlus enYouTube.
  • Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice en via een online contactformulier.
  • Op Avis.nl vind je een kopje met "Aanbiedingen", waar allemaal mooie acties staan.
  • Via de categorie "Veelgestelde vragen" kun je gemakkelijk checken of er misschien eerder al antwoord is gegeven op je vraag.