De leukste dagjes uit voor in de voorjaarsvakantie

Hallo allemaal! Wat fijn dat jullie er weer zijn! Deze week sluiten veel scholen hun deuren en zijn veel scholieren weer lekker een paar dagen vrij. De voorjaarsvakantie biedt gelukkig een hoop mogelijkheden om leuke dingen te ondernemen en om erop uit te gaan. Tijd om je te vervelen is er niet! Wij hebben de leukste voorjaarsvakantie uitjes voor het hele gezin op een rij gezet. Inclusief de beste kortingen waar je gebruik van kunt maken in deze periode!


Naar de Huishoudbeurs

In februari is het weer zo ver: de Huishoudbeurs! Het festijn vindt van 17 tot en met 25 februari plaats in de RAI in Amsterdam. Voor de vrouwen in het gezin een ideaal uitje om de nieuwste trends te zien op het gebied van beauty, mode en een (healthy) lifestyle. Woon de leukste workshops bij en proef de lekkerste hapjes. Online bestel je met tot wel €4,- korting je kaartje!


Dagje wintersporten

Winterberg ligt net over de grens in Duitsland en dat maakt het de ideale bestemming waar je (met even vroeg opstaan) één dag heen kunt gaan. Zo kan je toch nog op wintersport! Via HEMA Tickets ga je nu al voor slechts €24,50 (inclusief warme chocolademelk en slagroom) naar deze bestemming!

Vind je een dagje Winterberg iets te gek? Bij ActievandeDag vind je diverse mogelijkheden om met korting een skihal te bezoeken. Zo kan je toch nog lekker een paar uur wintersporten zonder daar ver voor te moeten reizen.

Sneeuw


Relaxen in de spa

Gun jezelf wat me-time en plan een dagje naar de spa! Diverse spa’s hebben goede acties lopen, waarmee je lekker wat euro’s kunt besparen op je toegang en verschillende behandelingen. Bij Thermae krijg je tot 35% korting en bij SpaPuur tot 40% korting!


Dagje met de trein

Ga naar de Spoordeelwinkel van de NS. Daar vind je namelijk de leukste dagjes uit met de trein, waardoor je voordelig met de trein reist en korting krijgt op overnachtingen of activiteiten in de leukste steden door heel Nederland. Zo wordt een stad bezoeken die jij nog niet kent nog leuker!

Amsterdam


Spijker je kennis bij met een museumbezoek

Een museum saai? Wel nee! Voor kinderen zijn er een hoop musea door heel Nederland, waar je door middel van interactieve activiteiten een hoop leert over een specifiek onderwerp. Via Groupon vind je museumtickets met flink wat korting!


Wat ga jij doen deze voorjaarsvakantie?