Pak korting met de leukste cadeautips voor Vaderdag

Op zondag 20 juni 2021 zetten we alle papa’s in het zonnetje voor Vaderdag. Weet jij al hoe je jouw vader, bonuspapa of opa gaat verrassen? Als jij nog wat cadeauinspiratie kan gebruiken, dan is het een goed idee om deze blog door te lezen. We hebben de leukste cadeaus voor Vaderdag uitgezocht in diverse categorieën, zoals elektronica, gereedschap, fotocadeaus en BBQ-artikelen. Al deze cadeaus kun je ook nog eens met korting shoppen, dus je betaalt nooit de hoofdprijs voor jouw Vaderdag cadeau! 


Elektronica cadeaus

Misschien wil papa wel een nieuwe koptelefoon, smartwatch of speaker? Elektronica zijn vaak populaire cadeaus voor Vaderdag, want je hebt altijd heel veel keuze en hij kan het in de meeste gevallen goed gebruiken. Dus waarom je vader niet verwennen met zo’n mooi cadeau waar hij zeker blij van wordt?


Kluscadeaus

Als jouw vader een handige man is, dan kan hij een kluscadeau vast wel waarderen. Misschien is hij bezig met een project of wil hij binnenkort beginnen aan een verbouwing? Dan kan gereedschap en andere klusmaterialen goed van pas komen. Als je op zoek bent naar gereedschap van topmerken als Makita en Bosch, dan pak je in de sale van Gereedschapcentrum tot €50,- korting.

Drie generaties


Barbecue cadeaus

De meeste vaders zijn de echte BBQ-masters van het gezin. De warmte, het vuur en het bakken doet iets met ze. Als je het barbecue-niveau van je vader naar een hoger level wil tillen, dan kun je misschien wat nieuwe barbecueaccessoires cadeau doen. En als het budget het toe laat misschien zelfs een nieuwe barbecue. Bij AllesvoorBBQ scoor je nu tot 50% korting op barbecues en accessoires. Ook Art & Craft geeft nu tot €100,- korting op barbecues.

Kind op schouders bij papa


Verwencadeaus

Wat altijd fijn is om te geven, zijn verwencadeaus. Een cadeau waar je vader lekker mee kan ontspannen. Dat kan bijvoorbeeld zijn lievelingsparfum zijn of een mooie giftset met verzorgingsproducten. Daarmee kan hij even een moment voor zichzelf creëren.


Sportieve cadeaus

Is jouw vader een echte sportman of kan hij juist wel een extra duwtje in de rug gebruiken om te beginnen met sporten? Geef hem dan net dat ene sportieve cadeau waarmee je hem over de streep haalt. Denk daarbij aan een sporthorloge, een sportoutfit of sportschoenen. Zo kan hij dankzij jou goed van start tijdens zijn volgende training.


Fotogeschenken

Wanneer je op zoek bent naar een echt persoonlijk en uniek cadeau, dan moet je er iets van jezelf aan toevoegen. Met een fotogeschenk kun je jouw cadeau helemaal personaliseren zoals jij het graag wil. Ga bijvoorbeeld voor een fotoalbum met mooie fotoherinneringen met en van je vader, of kies een wanddecoratie en maak een persoonlijke collage. Wil je liever iets geven wat hij ook kan gebruiken? Dan kun je kiezen voor een cadeau met foto en/of naam, zoals een mok, een BBQ-schort of gegraveerde bierglazen.


Lekkere cadeaus

Je kunt je vader ook met iets lekkers verrassen. Regel bijvoorbeeld een lekkere lunch of diner met 50% korting via Thuisbezorgd. Geniet hij altijd van een lekker biertje of wijntje? Proost dan samen op de leukste papa en geef hem zijn favoriete bier of wijn cadeau. Bij webshops als Vivino, HOPT en Gall & Gall slaag hiervoor zeker met korting!

Vaderdag cadeau


Fashion- en accessoire cadeaus

Alweer een paar sokken cadeau geven is dit jaar echt geen optie. Ga voor wat uniekers, zoals een nieuwe zonnebril of horloge. Een zwembroek kan natuurlijk ook een leuke optie zijn voor de zomervakantie die eraan komt. Wil je toch sokken cadeau doen, kies dan voor leuke Happy Socks. Deze zijn trendy, vrolijk en ze hebben momenteel een leuke Vaderdag giftset.


Heb je na het lezen van deze blog nog steeds geen passend cadeau gevonden voor jouw papa? Neem dan eens een kijkje op onze speciale Vaderdagpagina waar je nog meer aanbiedingen en kortingscodes vindt voor leuke Vaderdag cadeaus.