Singles Day 2023: dit zijn de deelnemende winkels en beste acties

De maand november is aangebroken en dit betekent dat het binnenkort weer Singles Day is! Deze vrijgezellendag wordt ieder jaar op 11 november gevierd met waanzinnig veel korting. Ook dit jaar zullen weer enorm veel webwinkels meedoen aan deze shopping day en lopen de kortingen hoog op. Ben je benieuwd naar alle Singles Day aanbiedingen, kortingscodes en deelnemende winkels? Lees dan snel verder, want wij hebben alle informatie die je nodig hebt verzameld in deze blog.


Wat vieren we tijdens Singles Day?

Singles Day is een populaire feestdag die vanuit China over is komen waaien. In 1993 is de feestdag bedacht door een groep Chinese jongeren om het leven als vrijgezel te vieren en omarmen. Maar waarom vieren we het op 11 november? Dit komt door de vier enen die deze datum draagt: deze combinatie staat symbool voor het alleen zijn. Tegenwoordig is Singles Day voor iedereen en staat de dag voor zelfliefde. Niet alleen alleenstaanden kunnen deze dag dus vieren, maar ook mensen met een partner. Tevens zijn steeds meer winkels aandacht gaan besteden aan deze feestdag en pakken ze graag groots uit. Omdat de vrijgezellendag op de elfde dag van de elfde maand wordt gevierd, geven webshops vaak 11%, 22% of zelfs 33% korting op nieuwe collecties. Zo kun jij jezelf eens flink in de watten leggen, zonder hier te veel geld aan uit te geven.

online shoppen


Verwen jezelf met korting

Aangezien Singles Day dé dag is om jezelf op nummer één te zetten, is dit een goede reden om jezelf eens flink te verwennen met een wellnessbehandeling, een nieuwe outfit of misschien wel een nieuwe coupe. In onze "Mooi & Gezond" categorie staan de beste kortingsacties voor jouw verwenmomentje. Scoor bijvoorbeeld via VakantieVeilingen een beautybehandeling met tot 50% korting. Ook bij Haarshop shop je momenteel enorm voordelig. Zo krijg je in de webshop fikse korting op haarverf, haartools zoals steil- en krultangen, je favoriete shampoos en nog veel meer verzorging voor je haar. Je kunt jezelf natuurlijk ook trakteren op een nieuw luchtje of een prachtige lipstick. Klinkt dit als muziek in de oren? Breng dan zeker een bezoekje aan Douglas of ICI PARIS XL! Deze webwinkels staan vol met aanbiedingen die je niet mag missen.


Verwenmomentjes voor heren

We hebben al een hoop aanbiedingen gedeeld die vooral op vrouwen gericht zijn, maar wist je dat Singles Day oorspronkelijk voor mannen bedoeld was? Het werd de eerste jaren dan ook "Bachelor's Day" genoemd. Nu de vrijgezellendag voor iedereen toegankelijk is, mogen we de mannen ook zeker niet vergeten. We hebben voor alle heren uitgezocht wat de beste deals van dit moment zijn. 


Bij welke webshops pak je Singles Day korting?

Over iets meer dan een week gaat de feestdag van start. Dit jaar kun je korting bij topwinkels zoals Dyson, Bonprix, OTTO, Monki en Jeans Centre verwachten. Hoewel er al een hoop toffe promoties zijn aangekondigd, zullen in de loop van de week nog meer winkels hun Singles Day actie bekendmaken. Het is dus nog even afwachten of jouw favoriete webshop zal meedoen met de kortingsdag. Voor alle aanbiedingen kun je op zaterdag 11 november op onze "Singles Day" pagina terecht, waar we alle kortingscodes, aanbiedingen en deelnemende winkels voor je op een rijtje hebben gezet.

unboxing pakketje

Echter zijn er een aantal webshops waar je nu al kunt profiteren van Singles Day promoties. Dit is ideaal voor iedereen die niet kan wachten tot de koopgekte losbarst. Hieronder vind je een overzicht van alle acties met betrekking tot Singles Day die nu al online staan:


Het is dus nog even wachten totdat alle aanbiedingen bekend zijn. Hou Acties.nl in de tussentijd goed in de gaten, zodat je van alle acties op de hoogte bent. Mocht je op zaterdag 11 november niet in de gelegenheid zijn om alle online winkels af te struinen, maak je dan geen zorgen! Veel webshops trekken de Singles Day aanbiedingen het hele weekend door, waardoor je ook aankomende zondag nog de tijd hebt om je winkelmandje te vullen.