Hoera, geslaagd! Bekijk de beste cadeautips voor scholieren

Afgelopen woensdag zijn de laatste examens afgelegd. De komende weken zullen een hoop scholieren in spanning het verlossende telefoontje afwachten. Ken jij iemand die net klaar is met de examens en wil je diegene flink verrassen? Wij hebben hier de leukste en meest unieke geschenken voor geslaagden op een rijtje gezet. Ook lees je hier de beste bespaartips voor een examenfeestje, zodat behalen van het diploma goed gevierd kan worden. Lees snel verder!


Unieke cadeaus

Krijgt je familielid, vriend of kennis binnenkort de uitslag van de centrale examens? Dan is het tijd om alvast een leuk cadeautje in huis te halen. Er zijn veel webshops te vinden die vol staan met unieke geschenken zoals gepersonaliseerde mokken, ballonnen, snoepzakken en cadeaupakketten. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij YourSurprise en personaliseer de geschenken met een foto of eigen tekst. In de webwinkel van Greetz scoor je veel cadeaus die gewoon door de brievenbus passen, waardoor de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. Voor nog meer cadeau-inspiratie raden wij je aan om onze "Cadeaus & Gadgets" themapagina te bekijken!

Is de geslaagde helemaal fan van alles omtrent beauty en mode? Geef dan een mooi sieraad of een heerlijk verwenpakket cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een beautybox van LOOKFANTASTIC, een paar oorbellen van PANDORA of een lekker luchtje uit de webshop van ICI PARIS XL. Mocht je er niet helemaal aan uitkomen, kies dan voor een kaartje met cadeaubon van Kaartje2go. Hier kun je een keuzecadeaukaart scoren, die ingeleverd kan worden bij topwinkels waaronder HEMA, Rituals, Bijenkorf en Hunkemöller

Voor de mannelijke geslaagden is een parfum een goede optie. Bij Parfumdreams scoor je herengeuren van topmerken zoals Jean Paul Gaultier, Dior, Armani en Hugo Boss. Gebruik deze kortingscode voor €10,- korting op deze heerlijke geuren. Verder sla je de plank nooit mis met een bol.com cadeaukaart. In de webshop scoor je alles, van gaming gear tot aan herenmode. Zo weet je zeker dat er daadwerkelijk iets met het cadeau wordt gedaan.

Geslaagd champagne


Handige cadeaus voor studenten in spe

De meeste geslaagden gaan na het behalen van het diploma aan de slag met een vervolgopleiding. Dit kan een mbo- of hbo-opleiding zijn of misschien wel een universitaire studie. Wat hij of zij ook gaat doen, een laptop is vaak een must. Dit is dan ook een perfect cadeau voor de geslaagde. We begrijpen dat het aanschaffen van een laptop erg prijzig is, daarom hebben we hieronder de beste aanbiedingen op een rijtje gezet. Zo pak je al snel honderden euro's korting op deze musthave.

Is de geslaagde van plan om op kamers te gaan zodra de studie van start gaat? Dan zijn meubelstukken, woonaccessoires, servies en huishoudelijke apparaten meer dan welkom. Draag een steentje bij aan de uitzet door bijvoorbeeld een cadeaubon te scoren bij populaire woonwinkels zoals Leen Bakker en Westwing. Je kunt ook voor een keuzecadeaukaart gaan van Gift For You of KaartDirect, zodat diegene bij een woonwinkel in de buurt iets leuks kan halen.


Bespaartips voor examenfeesten

Bij het behalen van je diploma hoort uiteraard een examenfeestje en daar horen de nodige feestartikelen en versieringen bij. Bij de volgende webshops scoor je de leukste partybenodigdheden en profiteer je direct van fikse korting:

Nederlandse vlag

Een feestje is natuurlijk geen feest zonder heerlijke hapjes en drankjes. Bestel je boodschappen ruim van tevoren en profiteer van veel voordeel bij Jumbo of Albert Heijn. Bij Gall & Gall kun je terecht voor drankjes zoals wijn, mixdranken en bier. Voor de minderjarigen valt er ook genoeg te halen. Kies bijvoorbeeld voor alcoholvrije biertjes of haal alles in huis voor een mocktail. Kom je er op het laatste moment achter dat er nog wat ontbreekt? Bestel dan last minute bij Flink en profiteer van €10,- korting op je boodschappen met onze exclusieve kortingscode. De flitsbezorger staat al binnen tien minuten bij jou op de stoep.

Geef je een feestje in de achtertuin? Dan is een partytent een must. Zo ben je voorbereid op iedere weersverwachting. Bij HEMA profiteer je momenteel van 30% korting op een ruime partytent. Ook bij Blokker scoor je al voor enkele tientjes een opvouwbare partytent met zijwanden. 


Het team van Acties.nl wenst alle examenleerlingen veel succes toe. Wij duimen mee voor een goede uitkomst!