Profiteer van korting op alles voor jouw perfecte barbecue

Nu de temperaturen hoog oplopen, staat menig Nederlander in de startblokken om te gaan barbecueën. Het begin van het zomerseizoen is namelijk in aantocht en dat betekent dat er veel avonden zullen zijn waarop jij van een heerlijke maaltijd in de tuin kunt genieten! Om jou hierbij te helpen, hebben we allerlei tips uitgeschreven waarmee je jouw barbecuebenodigdheden extra voordelig in huis kunt halen. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder en ontdek onze budgettips!


Barbecue

Als je een barbecueavond organiseert, speelt één item uiteraard de hoofdrol: de barbecue. Ben jij nog op zoek naar een hoogwaardig exemplaar? Dan zijn er meerdere webwinkels waar je een kijkje kunt nemen. Zo kun je bij AllesvoorBBQ terecht voor de beste barbecues van merken zoals Weber, Boretti en Big Green Egg. Zoals de winkelnaam al doet vermoeden, is het assortiment erg ruim en kun je hier zowel elektrische als gas- en houtskoolbarbecues bestellen. Dit doe je tijdelijk met tot wel 60% korting in de sale. Een andere webshop waar je flink wat korting kunt pakken, is Barbequeshop. Je scoort hier tot 50% korting op een ruim sale-assortiment, bestaande uit houtskoolbarbecues, kamado's, rookovens en nog veel meer. Wil jij liever gebruikmaken van een pellet barbecue, braai of pizza oven? Dan ben je aan het juiste adres bij Fonteyn. De outdoorspecialist geeft je nu ook nog eens tot 40% korting op veel exemplaren.


Tools en accessoires

Naast een professionele barbecue kunnen echte grillmasters niet zonder goed gereedschap. Met behulp van items zoals roosters, bakplaten, thermometers, vleesvorken en kwasten wordt het tenslotte een stuk gemakkelijker om een lekkere maaltijd te bereiden. Gelukkig kun je deze tools en accessoires met korting bestellen. Surf bijvoorbeeld naar de website van Praxis, waar je met een kortingscode van €5,- korting kunt profiteren. Daarnaast heeft ook Blokker een ruim barbecueassortiment. Hier ontvang je tijdelijk 15% korting op alle barbecues, tools en accessoires. Wees er wel snel bij, want de aanbieding is nog maar enkele dagen geldig! We sluiten het rijtje af met ActievandeDag, waar je tot maar liefst 70% korting pakt op producten zoals steakmessen, wijnkoelers en hamburgerpersen.

Barbecue


Etenswaren en drank

Wil je dat jouw barbecue gegarandeerd een succes wordt? Dan mogen lekkere spiesjes, salades, cocktails en verfrissende drankjes niet ontbreken. Om deze lekkernijen extra voordelig in huis te halen, hebben we een aantal mooie aanbiedingen, sales en kortingscodes op een rijtje gezet:


Tuinmeubels

Ook het bezit van comfortabele tuinmeubels kan jouw barbecue nog aangenamer maken. Hiermee kun je optimaal genieten van zwoele zomeravonden. Ben jij op zoek naar fijne tuinkussens of wellicht een luxe loungeset? Dan is dit het juiste moment om te shoppen. Vlak voor de start van het zomerseizoen zijn er namelijk veel tuinspecialisten die hoge kortingen aanbieden. In de Fonteyn outlet pak je bijvoorbeeld €50,- korting of meer op tuinmeubelen en met onze exclusieve Made kortingscode bespaar je €30,- op jouw hele bestelling. Daarnaast ontvang je bij AVH Outdoor minstens 5% korting op veel stoelen, banken en tafels voor in de tuin. Zoek je nog een parasol om jouw tuininterieur helemaal af te maken? Neem dan een kijkje bij Tuinmeubelen.nl. In de webshop profiteer je van tot maar liefst 40% korting op een groot aantal parasols. Combineer jouw zitcomfort met knetterende kolen, sissende lekkernijen en verfrissende drankjes en je gaat gegarandeerd een heerlijke avond tegemoet!

Tuinmeubelset op gras


Kookboeken

Wil jij tijdens het barbecueën niet alleen genieten van de gebruikelijke hamburger, groentespiesjes en gegrilde zalm? Dan zijn er veel lekkere gerechten en side dishes die goed aansluiten bij jouw barbecuemaaltijd. Denk bijvoorbeeld aan een frisse pastasalade of zelfgemaakte smeersels voor op het stokbrood. Gelukkig zijn er veel kookboeken die jou hierbij kunnen helpen! Neem bijvoorbeeld een kijkje in het assortiment van Bookspot. Hier scoor je tijdelijk tot 60% korting op een heleboel kookboeken. Ook kun je bij Voordeelboekenonline terecht. De webwinkel biedt meerdere barbecueboeken aan die jij met tot wel 70% korting kunt shoppen. Bovendien krijg je met deze Paagman kortingscode €2,50 korting op jouw bestelling. Je kunt dit voordeel besteden aan veel boeken boordevol recepten voor lekkere barbecuegerechten, cocktails, desserts en nog veel meer.