Back to School: zo bespaar jij op de benodigdheden voor het nieuwe schooljaar

Helaas is het einde van de zomervakantie in zicht. Na een zomer vol zonnestralen en plezier is het tijd om weer aan de slag te gaan en de studieboeken in te duiken. Begin jij binnenkort aan een nieuwe opleiding? Dan is het slim om alvast de benodigdheden in huis te halen om zo goed mogelijk van start te gaan. Vaak zijn een laptop, een hoop schoolboeken en andere schoolartikelen vereist om aan je opleiding te kunnen beginnen. Deze kosten kunnen oplopen tot wel honderden euro's. Gelukkig kun je op dit moment bij veel webshops profiteren van Back to School deals waarmee jij flink kunt besparen op de musthaves voor het nieuwe schooljaar. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij korting kunt pakken en check welke schoolartikelen niet mogen ontbreken in je schooltas.


Ga voor een vliegende start

Hoewel het erg vanzelfsprekend klinkt, is het toch erg belangrijk om geordend aan de slag te gaan met je nieuwe studie. Het gebruik van een agenda, notitieboeken, planners en ordners kan een groot verschil maken in het behalen van deadlines. Bij V&D kun je nu heel voordelig al deze essentials in één keer shoppen. Op heel veel schoolartikelen profiteer je tijdelijk zelfs van 20% korting.

Begin jij met een studie waar veel studieboeken aan te pas komen? Bescherm je boeken dan goed, want je kunt deze na je studie nog altijd doorverkopen. Het is begrijpelijk dat je alle boeken niet weer wil kaften zoals je als brugwup waarschijnlijk hebt gedaan. Gelukkig verkoopt HEMA rekbare kaften, die je heel eenvoudig over de boekenkaften heen kunt trekken. Dit scheelt een hele hoop tijd en gedoe.

Student met boeken


Modieuze en ruime schooltassen

Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe schooltas, dan is het slim om een tas te kiezen die jouw laptop goed beschermt. Je laptop loopt namelijk veel kans op schade aangezien je deze dagelijks nodig hebt en ook elke dag in het openbaar vervoer mee moet nemen. Bij Bagageonline ben je gelukkig aan het juiste adres voor een stijlvolle schooltas. En het mooie is: bij de tassenwinkel ontvang je nu extra korting via de Back to School aanbiedingen. Zit hier geen tas voor jou tussen? Check dan hieronder de beste acties om heel voordelig een laptoptas te bestellen. 


Dit zijn de beste laptops

Per opleiding is het natuurlijk verschillend welke laptop je het beste kunt kopen. Voor studies waar je aan de slag gaat met grafische projecten zoals animatie of videobewerking is een Apple MacBook een echte aanrader. Wil je het huiswerk meteen onderweg naar huis afronden? Dan is een lichtgewicht laptop zoals de HP Pavilion of een Lenovo IdeaPad een goede optie. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een geschikte laptop, dan kun je een kijkje nemen bij CampusShop. Hier kun je jouw onderwijsinstelling invullen, waarna je een lijst krijgt van geschikte hardware. Op deze manier weet je zeker dat je de perfecte laptop bestelt voor je nieuwe studie.

Studenten in groepje


Besparen op apparatuur

De aanschaf van apparatuur zoals een laptop, tablet of accessoires is een van de grootste uitgaven aan het begin van je studie. Zie het echter als een investering, want je zult er hoogstwaarschijnlijk je hele studietijd plezier van hebben. Om hier zeker van te zijn is het verstandig een laptop te kopen die voorzien is van garantie. Zo scoor je bij Lenovo een nieuwe laptop met standaard drie jaar garantie.

Of je nu naar een laptop of tablet op zoek bent: er zijn genoeg shops waarbij je nu kunt genieten van hoge kortingen. Wij hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet. 

Tekenen op tablet


Shop met studentenkorting

Het studentenleven is al duur genoeg en veel webshops proberen hier rekening mee te houden. Om jou tegemoet te komen kun je bij veel populaire shops zoals Nike, ASOS en JD Sports met korting je bestelling plaatsen. Meestal ligt dit voordeel tussen 10% en 20% korting! Vaak is het wel vereist om een account aan te maken bij bijvoorbeeld UNiDAYS of Student Beans. Door jouw studentennummer en andere gegevens toe te voegen wordt er geverifieerd dat jij daadwerkelijk student bent. Hierna kun je tot het eind van je studie bij elke aankoop profiteren van deze studentenkorting. Zo bespaar je snel en gemakkelijk tientallen euro's op kleding, apparatuur en nog veel meer bij jouw favoriete webshops.