Begin het nieuwe schooljaar goed met deze Back to School acties

Het nieuwe studiejaar gaat over een paar weken weer van start. Veel jongeren beginnen aan een nieuwe opleiding, de achtste groepers vliegen uit naar de middelbare school en de basisschoolkinderen gaan naar een hogere groep. Dit betekent dat er weer een hoop nieuwe schoolspullen ingeslagen moeten worden. We hebben voor jou uitgezocht welke schoolartikelen je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar en bij welke webshops je kunt besparen op deze benodigdheden. 


Studentenkorting

Begin jij dit schooljaar aan een opleiding? Vergeet dan niet om je persoonlijke studentenkorting te activeren! Bij veel populaire webshops kun je namelijk profiteren van studentenvoordeel, wat vaak tussen de 10% en 20% ligt. Denk bijvoorbeeld aan shops zoals Nike, ASOS, adidas en H&M. Via UNiDAYS en Student Beans kun je heel eenvoudig een account aanmaken en direct shoppen met de beloofde korting. 

Wist je dat je vanaf dit studiejaar recht hebt op een basisbeurs? Uitwonende studenten hebben recht op maar liefst €270,- met een bonus van €160,- en thuiswonende studenten krijgen ruim €100,- per maand. Dit betekent dat je maandelijks een extra zakcentje hebt om nieuwe schoolspullen aan te schaffen zoals een laptop of studieboeken, en middelen krijgt om de studie te bekostigen.


Studieboeken tips

Wanneer je aan een nieuwe studie begint, is het belangrijk om de juiste studieboeken in huis te halen. Vrijwel alle lesstof die door de docenten worden behandeld, is terug te vinden in een van deze boeken uit je boekenpakket. Je ontkomt er dus niet aan om de boeken aan te schaffen. Gelukkig kun je bij bol.com tot wel 60% korting scoren op tweedehands studieboeken. Je pakt dus al snel tientallen euro's korting op slechts één lesboek. Wil jij je boeken aan het eind van het jaar weer doorverkopen? Dan is het verstandig om je boeken aan het begin van het schooljaar te kaften. Bij HEMA kun je al voor €1,- een rol kaftpapier kopen, waar je jouw boeken het hele jaar netjes mee houdt. Mocht je niet zo handig zijn in het kaften van boeken, dan kun je ook kiezen voor rekbare boekenkaften. Deze trek je gemakkelijk over de boekenkaft heen en je kunt het product hergebruiken. Handig voor de komende studiejaren!


Elektronica deals

Niet alleen voor studenten is een laptop onmisbaar, ook voor middelbare scholieren mag een laptop niet ontbreken. Steeds meer lesstof wordt digitaal en vaak is het huiswerk online terug te vinden. Nu we steeds meer afhankelijk worden van het internet en diverse software, is het belangrijk om een goed werkende laptop te scoren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij MediaMarkt, waar je nu fikse korting scoort op laptops dankzij de speciale Back to School deals. Ook bij HP krijg je nu korting voor de start van het nieuwe schooljaar. Scoor een nieuwe laptop, monitor of printer met tot wel 25% korting! Mocht dit toch nog ver boven je budget liggen, kies dan voor een refurbished laptop. Bij Refurbished.nl bespaar je tot wel 80% op een laptop van topmerken zoals Dell, Lenovo en Acer. Verder heeft CampusShop veel refurbished laptops online staan met fikse korting. En dit is niet alles: je krijgt tijdelijk gratis snelle studentenservice ter waarde van €89,- bij je aankoop.

Laptop voor studenten


Back to School outfits

Op je eerste schooldag wil je natuurlijk indruk maken. Scoor nog snel een nieuwe outfit met korting dankzij de Back to School aanbiedingen. Hieronder vind je de beste deals van online kledingwinkels. 


Korting op schooltassen

Voor al je schoolartikelen, boeken en je laptop is een stevige rugzak een must. Veel studenten reizen met het openbaar vervoer of moeten een flinke fietstocht afleggen. Dan is het belangrijk dat deze kostbare bezittingen goed beschermd zijn. Met de rugzakken van The North Face weet je zeker dat je schoolspullen veilig vervoerd worden. Neem ook een kijkje bij Bagageonline tijdens je online shoppingsessie. Met deze unieke kortingscode krijg je 10% korting op tassen van topmerken. Daarnaast heeft Eastpak waanzinnige Back to School acties in de webshop staan. Pak tot wel 50% korting op een rugzak en krijg hier nog eens 15% extra korting bovenop met je studentenaccount.

Kind op school


Voordelige fietsen

Ga jij binnenkort naar de middelbare school? Dan is de kans groot dat je een stuk moet fietsen. Daarnaast kan voor veel studenten een fiets veel handiger zijn dan het openbaar vervoer. Door een nieuwe fiets aan te schaffen, kun je met gemak van A naar B fietsen. Bij RAD Power Bikes krijg je tijdelijk tot wel €600,- korting op e-bikes. Met deze elektrische fietsen ben jij binnen no time op school en weer thuis. Ga je toch liever voor een normale dames- of herenfiets, dan heeft FietsWeb zeker een mooie deal voor jou online staan. In de webshop ontvang je tot wel 30% korting op oma-, opa- en stadsfietsen.


Het begin van een nieuw schooljaar kan veel spanning en veel kosten met zich meebrengen. Gelukkig ben je bij Acties.nl aan het juiste adres voor de beste aanbiedingen. Op onze "Back to School" pagina vind je nog meer aanbiedingen. Check de themapagina en ontdek welke schoolartikelen je nog moet bestellen.