Wil je jouw tuin voordelig lenteklaar maken? Dan mag je deze aanbiedingen niet missen!

Het is alweer april, de weersvoorspellingen voor komend weekend zijn erg goed en dat betekent dat we langzaamaan de tuin 'lenteklaar' kunnen gaan maken. Het gras even maaien, de tegels schoonmaken en de tuinmeubels naar buiten halen, alleen de zon hoeft nog te gaan schijnen en het genieten kan beginnen! Ben jij benieuwd waar je moet shoppen om je tuin zo voordelig mogelijk klaar te maken voor de lente? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.


50% korting op tuinartikelen bij Neckermann
Bij Neckermann kun je terecht voor alles wat je maar nodig hebt voor je tuin. Van gereedschap tot buitenlampen en van tuinmeubelen tot terrasverwarming: het aanbod is enorm groot. Neckermann geeft op dit moment 50% korting op veel verschillende tuinproducten, een actie die je natuurlijk niet mag missen!

Gratis bezorging bij Leenbakker
Wil je een nieuwe loungeset of tuinset kopen? Koop deze dan nu bij Leenbakker en profiteer van gratis bezorging. Zo hoef jij de meubels alleen nog maar even netjes neer te zetten in je tuin, waarna het relaxen kan beginnen!

Blokker - Gratis verzending van tuinartikelen
Blokker levert alles voor in jouw tuin tijdelijk zonder verzendkosten. Maak een keuze uit het ruime assortiment aan tuinmeubelen, tuinaccessoires en tuinverlichting en haal alles zonder bijkomende kosten in huis.

Tuinset

Kortingscode voor 15% korting op Tuinposter.nl
Iets wat jouw tuin écht uniek maakt is een tuinposter van Tuinposter.nl. Deze kun laten maken van een door jou gekozen foto, of van een afbeelding uit de uitgebreide fotobibliotheek van Tuinposter.nl. Door onze kortingscode te verzilveren bespaar je eenvoudig 15% op de aanschafwaarde van de poster.

Tot wel 60% korting op tuinmeubelen bij Home24
Home24 biedt een groot aanbod aan tuinmeubelen met kortingen die oplopen tot wel 60%. De keuze is gigantisch, waardoor er ongetwijfeld ook passende meubels voor jouw tuin te verkrijgen zijn.

Tuinplant.nl aanbiedingen
Tuinplant.nl is dé webshop voor bomen, planten en hagen. Vind je dat je tuin wel wat groen kan gebruiken? Neem dan zeker eens een kijkje op de website. Er lopen op dit moment tal van aanbiedingen, zo kun je onder meer 15% besparen door je bestelling af te halen in de winkel.

Tuin

LiL.nl kortingscode voor 10% korting
De hele maand april krijg je 10% korting op het assortiment van LiL.nl. Dat betekent dat je een maand lang zeer voordelig tuinartikelen kunt scoren. Van gereedschap tot parasols en van vuurkorven tot tuinstoelen: alles shop je in april met 10% korting.

Tot wel €500,- korting op loungesets bij Tuinmeubelen.nl
Loungesets zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zo'n mooie set mag eigenlijk niet meer ontbreken in je tuin. Tuinmeubelen.nl biedt nu maar liefst €500,- korting op geselecteerde loungesets. Wil je dus graag een loungeset aanschaffen, dat is dit hét moment.

Voordelige tuinartikelen bij Tuinexpress
Je tuin mooi en netjes aankleden hoort ook bij het lenteklaar maken van je tuin. Een mooie tuin geeft de nodige rust, en je wilt natuurlijk wel goed kunnen ontspannen in jouw tuin. Ga daarom ook eens op zoek naar mooie accessoires bij Tuinexpress. Zij hebben een groot aanbod aan scherp geprijsde tuindecoratie, zoals lantaarns, tuinklokken en tuinspiegels. Naast tuindecoratie verkopen ze ook nog andere producten, zoals tuinhuisjes, tuinverlichting, tuinmeubelen en buitenspeelgoed.

Tuinset

Kortingscode: 5% korting bij Intergard
Intergard heeft werkelijk alle benodigdheden voor je tuin op voorraad, zoals schuttingen, tegels en kunsthagen. Om deze producten voordelig aan te schaffen kun je onze kortingscode gebruiken, waarmee je 5% korting ontvangt op de gehele orderwaarde, ongeacht wat je bestelt.


Heb jij jouw tuin al lenteklaar gemaakt?