Yfood kortingscodes

Pak Yfood korting op gezonde voeding middels een kortingscode in april 2023

  • gemiddelde besparing: €8,71
15% korting

Scoor vandaag 15% korting met deze Yfood kortingscode

Kortingscode
59 gebruikt
Info

Alleen studenten kunnen deze korting activeren, via UNiDAYS.

Pak deze code
€5 korting

Yfood kortingscode: scoor €5,- korting op je bestelling

Kortingscode
15 gebruikt
Pak deze code
€29,99 actie

Bestel maaltijdpoeders al voor maar €29,99 bij Yfood

Pak deze korting
15% korting

Ontvang tot 15% korting op maaltijdshakes bij Yfood

Pak deze korting
15% korting

Scoor tot 15% korting op de veganistische producten van Yfood

Pak deze korting
15% korting

Sluit een Yfood abonnement af en profiteer van 15% korting

Verloopt morgen
Pak deze korting
€20 actie

Betaal nog geen €20,- voor een starterset bij Yfood

Pak deze korting
€3 actie

Yfood voordeel: koop maaltijdrepen al voor minder dan €3,-

Pak deze korting
10% korting

Scoor elke Yfood kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€4 korting

Gratis verzending bij Yfood

Info

Geldig op bestellingen van €25,- of meer.

Pak GRATIS verzending
10% korting

Yfood kortingscode voor 10% korting op ALLES

Exclusieve code
Pak deze code
€5 korting

Pak €5,- korting met deze Yfood code

Kortingscode
Info

Vanaf €20,-.

Pak deze code
5% korting

Pak 5% korting met deze Yfood kortingscode

Kortingscode
Pak deze code

Verlopen Yfood kortingscodes

€10 korting

Verzilver de Yfood kortingscode voor €10,- korting

Kortingscode
Pak deze code
15% korting

Ontvang tot 15% korting op de poeders van Yfood

Pak deze korting
15% korting

Yfood voordeel: krijg tot 15% korting op het vegan assortiment

Pak deze korting
€17,95 actie

Scoor een starterspack al voor maar €17,95 bij Yfood

Pak deze korting
€10 korting

Koop maaltijdvervangers met tot €10,- korting bij Yfood

Pak deze korting

Manieren om nog meer te besparen op je Yfood bestelling

Ontvang een gratis Yfood shaker bij je eerste bestelling

Klanten die hun eerste bestelling plaatsen op Yfood.eu ontvangen geheel gratis een Yfood shaker. Het enige dat je hoeft te doen om dit gratis geschenk in ontvangst te mogen nemen is het betreffende vakje aanvinken tijdens het bestelproces. Zo kun je, mocht je nog niet in het bezit zijn van een eigen shakebeker, jouw smartfood in poedervorm toch eenvoudig mengen en met je meenemen als je onderweg bent.

Laat je poeders, dranken en repen gratis verzenden

Je kunt je poeders, dranken en voedzame energybars gratis door Yfood laten verzenden door een order te plaatsen met een bestelwaarde van minstens €25,-. Als je een order plaatst waarvan de waarde lager is dan €25,-, dan kun je jezelf mogelijk alsnog de €3,90 die normaliter aan verzendkosten worden gerekend besparen door tijdens het afrekenen een kortingscode te gebruiken die recht geeft op een gratis levering. Op de taster packs van de webshop geldt een uitzondering. Deze worden namelijk altijd kosteloos verzonden ongeacht de bestelwaarde.

Maak kans op een gratis pakket met de giveaways

Het ontvangen van 15% voordeel via je abonnement of de €10,- korting die je scoort door het aanmelden van een vriend zijn leuke extra's. Toch is het veel fijner om helemaal gratis te kunnen genieten van je vegan vanilledrank. Om kans te maken op gratis pakketten die onder andere kunnen bestaan uit energierepen met smaken als kokosnoot met witte chocolade en brownie met geroosterde noten kun je meedoen met een giveaway. Ook worden er weleens pakketten met dranken verloot onder de deelnemers van de giveaways. Hou de nieuwsbrief, de website en de social-mediakanalen in de gaten om te ontdekken wanneer de volgende winactie van start gaat.

Over Yfood

Over Yfood

Heb jij na een lange, vermoeiende werkdag geen zin of tijd om lang in de keuken te staan? Dan biedt Yfood de oplossing. Dit Duitse bedrijf is in 2017 opgericht met als doel om het nastreven van een gezond en bewust voedingspatroon gemakkelijker te maken. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben de oprichters samen met voedingsdeskundigen diverse recepten ontwikkeld die niet alleen lekker smaken, maar ook nog eens essentiële voedingsstoffen bevatten. Alle drankjes, poeders en repen die op Yfood.eu worden aangeboden geven jouw lichaam immers vitaminen, mineralen, vezels en eiwitten. Met behulp van de producten van Yfood kun je alle stoffen die je lichaam nodig heeft gemakkelijk binnenkrijgen zonder dat het ook maar enige tijd in beslag neemt.

Ga naar yfood.eu

Dit is fijn aan gezonde voeding bestellen bij Yfood

De voordelen van een Yfood account

Je kunt je bestelling als gast plaatsen en betalen, maar het creëren van een persoonlijk account biedt jou als klant meerdere voordelen. Zo kun je met een eigen account vrienden aanmelden, waarmee zowel jij als de aangemelde vriend €10,- korting kan ontvangen. Ook heb je met een account de mogelijkheid om een Yfood abonnement af te sluiten en aan te passen. Binnen je account kun je bovendien gegevens, waaronder je adres en betalingsvoorkeuren vastleggen, zodat je je bestellingen in de toekomst een stuk sneller kunt afhandelen.

Lees uitgebreide informatie over de gezondheidsvoordelen

Maaltijdvervangers en maaltijdshakes zijn een ideale oplossing wanneer je weinig tijd hebt, maar wel de benodigde voedingsstoffen binnen wil krijgen. Toch kan het prettig zijn om te weten welke stoffen je via een maaltijdshake of powerbar binnenkrijgt en wat deze stoffen nu precies doen voor het lichaam. Op Yfood.eu vind je een uitgebreid overzicht, waarin per product wordt ingegaan op de nutriënten van het betreffende voedingsmiddel en de gezondheidsvoordelen ervan. Je leest er onder meer welk effect de verschillende stoffen hebben op spieren en botten, op het bloed, op de verschillende mentale functies en op het metabolisme.

Yfood is een duurzame keuze

Goede voeding staat hoog in het vaandel bij Yfood, maar ook duurzaamheid is een zeer belangrijk thema voor de webshop. De winkel is dan ook continu druk bezig om de gehele waardeketen te verduurzamen. Er wordt hierbij onder andere gewerkt aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het tegengaan van voedselverspilling en het streven naar 100% recyclebare verpakkingen. Door te kiezen voor de producten van Yfood, draag je indirect bij aan een betere wereld. Je kunt op de website meer informatie vinden over hoe Yfood zich inzet voor duurzaamheid.

Nieuws

Begin nu met jouw goede voornemens

Heb jij als goede voornemen voor jezelf bedacht om gezonder te leven, maar is het er nog niet helemaal van gekomen? Dan kan Yfood jou misschien wel het juiste duwtje in de rug geven, want hier bestel je bewuste voeding, zoals drankjes, tussendoortjes, poeder om shakes mee te maken en nog veel meer. In deze producten zitten belangrijke en goede voedingsstoffen, waardoor je naast dat je gezond bezig bent, ook een vol gevoel zult hebben.