Volkskrant aanbiedingen

Lees dagelijks het laatste nieuws met Volkskrant korting via de aanbiedingen voor september 2022

  • gemiddelde besparing: €3,65
€4,50 actie

Lees Volkskrant Magazine, Zaterdag en Boeken & Wetenschap voor maar €4,50

Pak deze korting
Gratis actie

Lees de Volkskrant GRATIS digitaal

Info

Je krijgt toegang tot de interactieve digitale editie bij de volgende abonnementen: Maandag t/m zaterdag, Zaterdag + digitaal of Digitaal.

Pak deze korting
€2 actie

Lees de Volkskrant voor slechts €2,- per week

Pak deze korting
30% korting

Pak vandaag tot 30% korting op een digitaal Volkskrant abonnement

Pak deze korting
20% korting

20% korting als je nu Volkskrant Compleet aanschaft.

Info

Voor drie jaar.

Pak deze korting
10% korting

Krijg ruim 10% korting met een zaterdagabonnement van Volkskrant

Pak deze korting
90% korting

Lees de Volkskrant nu met 90% korting voor maar €1,- per week

Kortingscode
Pak deze code
70% korting

Volkskrant aanbieding voor een abonnement met tot 70% korting

Info

Vergeleken met alle losse nummers die je in de winkel kunt kopen.

Pak deze korting
€1 korting

Lees de digitale Volkskrant met tot €1,- korting

Info

Als je een abonnement voor twee jaar neemt.

Pak deze korting

Verlopen Volkskrant kortingscodes

€6,50 actie

Krijg de fysieke Volkskrant op de deurmat voor slechts €6,50

Pak deze korting
€4 actie

Betaal maar €4,- voor de zaterdagkrant én digitaal bij Volkskrant

Pak deze korting
€2 actie

Profiteer voor maar €2,- van digitaal basis bij de Volkskrant

Pak deze korting
€0,50 korting

Krijg €0,50 korting p.w. op de digitale krant bij een driejarig Volkskrant abonnement

Pak deze korting
20% korting

Lees de Volkskrant met tot 20% korting

Info

Bij een langdurig abonnement.

Pak deze korting

Lees hier hoe je de Volkskrant met nog meer korting ontvangt

Profiteer van 50% korting op een tweede abonnement

Volkskrant maakt deel uit van DPG Media, waar ook veel andere grote kranten onder vallen. Vind je het fijn om een verhaal vanuit meerdere perspectieven te ervaren of wil je gewoon nog meer diepgaande artikelen ontdekken? Dan loont het zich om nog een extra abonnement op de Volkskrant af te sluiten. Voor bestaande klanten van DPG Media geldt dat je dan 50% bespaart op je abonnement. Ook hier heb je geen kortingscode voor nodig, want dit voordeel wordt direct verrekend wanneer je je abonneenummer doorgeeft.

Meer aanbiedingen via de nieuwsbrief

Er zijn altijd wel manieren om te besparen op je abonnement bij Volkskrant. Wil je geen enkele kans op korting missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via Volkskrant.nl. Zo ontvang je niet alleen nieuwtjes op het gebied van wetenschap, politiek en cultuur in je mailbox, maar kun je soms ook nieuwsbrieven verwachten over tijdelijke deals. Als nieuwsbriefabonnee lees je het bijvoorbeeld direct als je je abonnement kunt verlengen met 30% korting, of als er een unieke kortingscode te verzilveren is die jou korting geeft op de krant.

Hou social media in de gaten

Een andere manier om geen kans op korting te missen, is door Volkskrant op social media te volgen. Hier vind je niet alleen interessante artikelen en het laatste nieuws, maar soms ook informatie over voordelige abonnementen. Zo kun je je soms aanmelden voor een proefabonnement of vind je hier een kortingscode voor nóg meer introductiekorting.

Over Volkskrant

Over Volkskrant

Nederland kent tal van week- en dagbladen die zich stuk voor stuk richten op verschillende onderwerpen en doelgroepen. Slechts enkele van deze bladen hebben echter zo'n groot volume en bereik als Volkskrant. Deze krant is in 1919 opgericht als weekblad van de katholieke arbeidersbeweging, maar heeft zich in de jaren daarop ontwikkeld tot een dagblad voor de jonge, hoogopgeleide lezer. Door 190 journalisten, 500 freelancers en 18 correspondenten wordt de krant dagelijks gevuld met artikelen die meer dan 300.000 abonnees informeren, amuseren en activeren. Daarnaast is er ook veel aandacht voor kunst, lifestyle en entertainment. Naast het dagblad wordt er op zaterdag ook een extra dikke weekendkrant bezorgd, bestaande uit katernen over boeken en wetenschap en natuurlijk het Volkskrant Magazine. Door zowel zijn oplage in print als de digitale uitgave kun je overal en altijd genieten van het laatste nieuws dat Volkskrant.nl te bieden heeft.

Ga naar volkskrant.nl

Andere voordelen waarvan je profiteert bij Volkskrant

Voordelige abonnementen voor zakelijke klanten

Als bedrijf is het fijn wanneer je je zakenrelaties, klanten en gasten warm kunt ontvangen. Een stapel actuele kranten is dan een goede keuze. Op Volkskrant.nl is het nu ook mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten. Deze abonnementen zijn vaak scherp geprijsd en zorgen ervoor dat je bezoekers altijd een nieuwe krant kunnen lezen. Je kunt zelf bepalen welke titels je allemaal aan het abonnement wil toevoegen, waarna de Volkskrant een op maat gemaakt aanbod voor je doet.

Profiteer van maandelijks opzegbare abonnementen

Vind je het nu fijn om de krant te ontvangen, maar weet je niet zeker of je dat op de lange termijn ook nog vindt? Dat is geen probleem, want de abonnementen van Volkskrant zijn maandelijks opzegbaar. Dit geldt echter alleen wanneer de oorspronkelijke looptijd van de krant verlopen is. Vervolgens wordt de krant automatisch verlengd, maar zit je nergens aan vast. Je kunt gewoon opzeggen wanneer je wil en weet zeker dat je de volgende maand al niet meer hoeft te betalen voor de krant.

Beheer je abonnement in je eigen account

Maak een account aan op Volkskrant.nl om je abonnement makkelijk te beheren. In je account kun je bijvoorbeeld zien wanneer je de volgende afschrijving kunt verwachten, maar ook de inhoud van je abonnement aanpassen. Had je alleen een digitaal abonnement en wil je nu ook een fysieke krant ontvangen? Dan kun je dit aanpassen in je account. Ook het opzeggen van de krant doe je op deze manier.

Betaal je abonnement op een eenvoudige manier

Wanneer je een abonnement voor het dagblad afsluit, hoef je je geen zorgen te maken over de betaling. Dat gebeurt namelijk standaard via een automatische incasso. Tijdens de aanmelding geef je je bankrekeningnummer door, waarna er iedere maand een vast bedrag voor de krant wordt afgeschreven. Zo hoef je niet na te denken over de betaling en weet je zeker dat je betaalgegevens veilig zijn.

Nieuws

De Volkskrant webwinkel

Naast de krant die je dagelijks kunt lezen, zowel online als offline, kun je via de Volkskrant ook interessante dingen aanschaffen. In de webwinkel van de krant vind je de leukste aanbiedingen. Je koopt er de leukste films en series, verschillende fitnesstoestellen voor je thuisgym, kookboeken met de lekkerste recepten, stedentrips, tickets voor musea en een heleboel online cursussen die je makkelijk vanuit thuis kunt volgen.

Tip de Volkskrant

De Volkskrant heeft al een goed team die zaken tot op de bodem uitzoekt, maar jouw hulp wordt niet geweigerd. Heb jij informatie over een misstand die belangrijk is voor de samenleving en wil je die delen met de krant? Dit kan op verschillende manieren, zoals telefonisch, via WhatsApp, e-mail of ouderwets met de post. Wie weet staat jouw onderwerp straks op de voorpagina.

Topics

Topics is een website en app die nieuwsberichten verzameld uit dertien kwaliteitskranten, zoals de Volkskrant, Trouw en Het Parool. De berichten zijn verdeeld over onderwerpen, waardoor je makkelijk in een thema kunt duiken wat je interessant vindt zonder dat je al die kranten apart hoeft door te spitten. Je krijgt gratis toegang tot Topics wanneer je je abonneert op de Volkskrant. Een Volkskrant abonnement biedt je dus veel meer nieuws dan je dacht!