Volkskrant aanbiedingen

Lees dagelijks het laatste nieuws met Volkskrant korting via de aanbiedingen voor juni 2024

  • gemiddelde besparing: €3,65
  • laatst bijgewerkt: vandaag
€20 korting

Scoor in juni tot wel €20,- korting bij Volkskrant

Pak deze korting
30% korting

Profiteer nu van ruim 30% korting op het goedkoopste Volkskrant abonnement

Pak deze korting
50% korting

Profiteer van tot 50% korting op alle Volkskrant content

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€2 actie

Lees de Volkskrant voor slechts €2,- per week

Verloopt morgen
Pak deze korting
Gratis actie

Lees de Volkskrant GRATIS digitaal

Info

Je krijgt toegang tot de interactieve digitale editie bij de volgende abonnementen: Maandag t/m zaterdag, Zaterdag + digitaal of Digitaal.

Pak deze korting
€15 korting

Lees de Volkskrant ook in het weekend met tot ruim €15,- korting

Info

Korting per maand.

Pak deze korting
30% korting

Pak vandaag tot 30% korting op een digitaal Volkskrant abonnement

Pak deze korting
40% korting

Pak 40% korting op veel abonnementen bij Volkskrant

Pak deze korting
60% korting

Krijg tijdelijk wel ruim 60% korting op de Kidsweek krant bij Volkskrant

Pak deze korting
90% korting
Geverifieerd

Lees de Volkskrant nu met 90% korting voor maar €1,- per week

Kortingscode
Bekijk code
€20 korting
Geverifieerd

Volkskrant aanbod: krijg meteen tot €20,- korting

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

Ontvang Volkskrant iedere dag met minimaal 30% korting

Pak deze korting

Recent verlopen Volkskrant kortingscodes, soms werken ze nog!

40% korting
Geverifieerd

Pak 40% korting op veel abonnementen bij Volkskrant in juni

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Krijg iedere maand tot wel €5,- Volkskrant korting op Digitaal Basis

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Lees vandaag Volkskrant met tot 50% korting

Pak deze korting
€10 korting
Geverifieerd

Krijg hier tot €10,- Volkskrant korting op de digitale editie

Info

Deze korting geldt per maand.

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

30% korting of meer op alle inhoud van Volkskrant in juni

Pak deze korting

Lees hier hoe je de Volkskrant met nog meer korting ontvangt

Profiteer van 50% korting op een tweede abonnement

Volkskrant maakt deel uit van DPG Media, waar ook veel andere grote kranten onder vallen. Vind je het fijn om een verhaal vanuit meerdere perspectieven te ervaren of wil je gewoon nog meer diepgaande artikelen ontdekken? Dan loont het zich om nog een extra abonnement op de Volkskrant af te sluiten. Voor bestaande klanten van DPG Media geldt dat je dan 50% bespaart op je abonnement. Ook hier heb je geen kortingscode voor nodig, want dit voordeel wordt direct verrekend wanneer je je abonneenummer doorgeeft.

Meer aanbiedingen via de nieuwsbrief

Er zijn altijd wel manieren om te besparen op je abonnement bij Volkskrant. Wil je geen enkele kans op korting missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via Volkskrant.nl. Zo ontvang je niet alleen nieuwtjes op het gebied van wetenschap, politiek en cultuur in je mailbox, maar kun je soms ook nieuwsbrieven verwachten over tijdelijke deals. Als nieuwsbriefabonnee lees je het bijvoorbeeld direct als je je abonnement kunt verlengen met 30% korting, of als er een unieke kortingscode te verzilveren is die jou korting geeft op de krant.

Hou social media in de gaten

Een andere manier om geen kans op korting te missen, is door Volkskrant op social media te volgen. Hier vind je niet alleen interessante artikelen en het laatste nieuws, maar soms ook informatie over voordelige abonnementen. Zo kun je je soms aanmelden voor een proefabonnement of vind je hier een kortingscode voor nóg meer introductiekorting.

Over Volkskrant

Over Volkskrant

Nederland kent tal van week- en dagbladen die zich stuk voor stuk richten op verschillende onderwerpen en doelgroepen. Slechts enkele van deze bladen hebben echter zo'n groot volume en bereik als Volkskrant. Deze krant is in 1919 opgericht als weekblad van de katholieke arbeidersbeweging, maar heeft zich in de jaren daarop ontwikkeld tot een dagblad voor de jonge, hoogopgeleide lezer. Door 190 journalisten, 500 freelancers en 18 correspondenten wordt de krant dagelijks gevuld met artikelen die meer dan 300.000 abonnees informeren, amuseren en activeren. Daarnaast is er ook veel aandacht voor kunst, lifestyle en entertainment. Naast het dagblad wordt er op zaterdag ook een extra dikke weekendkrant bezorgd, bestaande uit katernen over boeken en wetenschap en natuurlijk het Volkskrant Magazine. Door zowel zijn oplage in print als de digitale uitgave kun je overal en altijd genieten van het laatste nieuws dat Volkskrant.nl te bieden heeft.

Ga naar volkskrant.nl

Andere voordelen waarvan je profiteert bij Volkskrant

Voordelige abonnementen voor zakelijke klanten

Als bedrijf is het fijn wanneer je je zakenrelaties, klanten en gasten warm kunt ontvangen. Een stapel actuele kranten is dan een goede keuze. Op Volkskrant.nl is het nu ook mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten. Deze abonnementen zijn vaak scherp geprijsd en zorgen ervoor dat je bezoekers altijd een nieuwe krant kunnen lezen. Je kunt zelf bepalen welke titels je allemaal aan het abonnement wil toevoegen, waarna de Volkskrant een op maat gemaakt aanbod voor je doet.

Profiteer van maandelijks opzegbare abonnementen

Vind je het nu fijn om de krant te ontvangen, maar weet je niet zeker of je dat op de lange termijn ook nog vindt? Dat is geen probleem, want de abonnementen van Volkskrant zijn maandelijks opzegbaar. Dit geldt echter alleen wanneer de oorspronkelijke looptijd van de krant verlopen is. Vervolgens wordt de krant automatisch verlengd, maar zit je nergens aan vast. Je kunt gewoon opzeggen wanneer je wil en weet zeker dat je de volgende maand al niet meer hoeft te betalen voor de krant.

Beheer je abonnement in je eigen account

Maak een account aan op Volkskrant.nl om je abonnement makkelijk te beheren. In je account kun je bijvoorbeeld zien wanneer je de volgende afschrijving kunt verwachten, maar ook de inhoud van je abonnement aanpassen. Had je alleen een digitaal abonnement en wil je nu ook een fysieke krant ontvangen? Dan kun je dit aanpassen in je account. Ook het opzeggen van de krant doe je op deze manier.

Betaal je abonnement op een eenvoudige manier

Wanneer je een abonnement voor het dagblad afsluit, hoef je je geen zorgen te maken over de betaling. Dat gebeurt namelijk standaard via een automatische incasso. Tijdens de aanmelding geef je je bankrekeningnummer door, waarna er iedere maand een vast bedrag voor de krant wordt afgeschreven. Zo hoef je niet na te denken over de betaling en weet je zeker dat je betaalgegevens veilig zijn.

Tien interessante weetjes over Volkskrant

Volkskrant is al meer dan honderd jaar een van de bekendste dagbladen van Nederland, met inmiddels meer dan driehonderdduizend abonnees.

Wanneer je geabonneerd bent op de krant kun je deze op werkdagen voor 7:00 uur en op zaterdagen voor 9:00 uur in de brievenbus verwachten.

Social media is natuurlijk dé manier om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, zeker als je Volkskrant volgt.

Als je ervoor kiest om een digitaal abonnement op Volkskrant aan te schaffen, kun je tot wel €5,- per week besparen.

Jouw Volkskrant abonnementskosten worden altijd standaard afgeschreven via automatische incasso.

Via Volkskrant.nl en de app word je 24 uur per dag geüpdatet met actueel nieuws.

Korting scoren op je favoriete krant kan op diverse manieren: met studentenkorting, door te kiezen voor een langere looptijd of door het aanschaffen van een tweede krantenabonnement.

Door je via Volkskrant.nl te abonneren op de nieuwsbrief mis je geen enkele kans op korting meer en ontvang je dagelijks het laatste nieuws in je inbox.

Zakelijke klanten profiteren bij Volkskrant van een voordelig abonnement dat je helemaal zelf kunt samenstellen.

Met een eigen Volkskrant account kun je gemakkelijk je abonnement beheren en aanpassen.

Nieuws

Kies voor een Digitaal Basis abonnement

Kan jij niet de tijd en energie vinden om regelmatig de krant te lezen, maar wil je wel op de hoogte blijven van het nieuws? Dan is een Digitaal Basis abonnement op Volkskrant misschien wel iets voor jou. Met zo'n abonnement krijg je namelijk onbeperkt toegang tot alle artikelen waarmee je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Momenteel is er zelfs een actie gaande waardoor je dit abonnement met 30% korting kunt afsluiten. Hierdoor betaal je maar €2,25 per week!

Forenzen, opgelet!

Ben je vaak onderweg? Dan is een digitaal abonnement van Volkskrant écht iets voor jou. Met zo'n abonnement kun je namelijk artikelen lezen op welk apparaat je maar wil en wanneer je maar wil. Je hoeft dus geen papieren krant mee te slepen, maar gebruikt gewoon je telefoon, laptop of tablet die je toch al in je tas hebt zitten. Op Volkskrant.nl check je hoe zo'n digitaal abonnement precies in elkaar zit.

Het laatste nieuws lees je ook in 2024 bij Volkskrant

De maand december is in volle gang en dus laat de jaarwisseling niet lang meer op zich wachten. In 2024 zal er weer een hoop veranderen, maar de Volkskrant blijft jou ook in het nieuwe jaar gewoon het laatste nieuws brengen. Met een abonnement blijf je optimaal op de hoogte van indrukwekkende verhalen uit alle windstreken. Ga daarom naar de website en word lid.