Veronica Gids aanbiedingen

Koop het TV-, film- en showbizzmagazine met Veronica Gids korting via een aanbieding in juli 2024

  • gemiddelde besparing: €4,16
40% korting

Bestel een tweede abonnement bij Veronica gids en ontvang het eerste jaar 40% korting

Pak deze korting
€7 actie

Lees de Veronica Gids tijdelijk voor slechts €7,50 per maand

Pak deze korting
€15 actie

Na de eerste zes maanden betaal je slechts €15,- per maand voor Margriet bij Veronica Gids

Pak deze korting
40% korting

Veronica Gids actie: scoor tijdelijk 40% korting op je abonnement

Pak deze korting
10% korting

Pak elke Veronica Gids aanbieding via de nieuwsbrief

Info

Wanneer je een proefabonnement afsluit kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Pak deze korting
€10 actie

Lees de Veronica Gids een maand lang voor minder dan €10,-

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS toegang tot digitale edities van Veronica Gids

Info

Als abonnee.

Pak deze korting
€10 actie
Geverifieerd

Betaal na de eerste zes maanden slechts €10,- per maand voor Kidsweek bij Veronica Gids

Pak deze korting
€15 actie
Geverifieerd

Betaal na het eerste halfjaar maar €15,- per maand voor Libelle bij Veronica Gids

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Bestel een tweede abonnement bij Veronica gids en ontvang het eerste jaar 40% korting

Pak deze korting

Recent verlopen Veronica Gids kortingscodes, soms werken ze nog!

€7 actie
Geverifieerd

Lees de Veronica Gids tijdelijk voor slechts €7,50 per maand

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Krijg tot €5,- korting per maand met de Veronica Gids deal

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Veronica Gids actie: scoor tijdelijk 40% korting op je abonnement

Info

Bij een abonnement voor zes maanden.

Pak deze korting
15% korting
Geverifieerd

Veronica Gids actie: ontvang één jaar lang 15% korting op je abonnement

Pak deze korting
€4 korting
Geverifieerd

Lees digitale edities met ruim €4,- Veronica Gids korting

Pak deze korting

Dankzij deze tips lees je de Veronica gids nog voordeliger

Mis nooit een aanbieding via de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe programma's, films en series en ook nog eens de nieuwste scoops uit showbizzland als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via Veronicasuperguide.nl. Op die manier blijf je niet alleen up-to-date over alles wat er zich op en achter jouw televisie afspeelt, maar word je ook regelmatig geïnformeerd over unieke aanbiedingen en kortingen op jouw Veronica Gids abonnement.

Check social media voor nog meer korting

Wist je dat de Veronica Gids ook actief is op social media? Op diverse platformen vind je voornamelijk alle hoogtepunten uit de gids en kun je makkelijk doorklikken naar de leukste digitale artikelen. Natuurlijk is social media ook een goede plek om aanbiedingen te ontdekken. Zo lees je wanneer er weer een fijne introductiekorting is of kun je ontdekken wanneer je je abonnement met extra korting kunt verlengen. Kunnen nieuwe abonnees tijdelijk profiteren van een uniek welkomstcadeau? Dan wordt ook dat gedeeld op social media. Hou Veronica Gids dus goed in de gaten door het blad te volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

Gratis opzeggen wanneer je maar wil

Het is natuurlijk niet fijn om vast te zitten aan een abonnement waar je misschien geen behoefte meer aan hebt. Gelukkig heb je via Veronicasuperguide.nl helemaal zelf in de hand hoe lang je lid blijft. In eerste instantie sluit je een abonnement voor een bepaalde tijd af, variërend van één tot drie jaar. Is dat abonnement afgelopen, dan wordt het automatisch verlengd. Vervolgens kun je per maand bekijken of je de Veronica Gids nog wil ontvangen. Je kunt je lidmaatschap dus eenvoudig opzeggen, zonder bijkomende kosten.

Over Veronica Gids

Over Veronica Gids

Tegenwoordig bestaat er een overvloed aan televisieprogramma's, films en series die beschikbaar zijn op diverse platforms. De keuze is dus reuze, maar de keuzestress daardoor ook. Om jou wegwijs te maken in deze zee van mogelijkheden, is er Veronica Gids. Dit weekblad biedt sinds de eerste oplage in 1971 een uitgebreid programma-overzicht aan zijn lezers aan. Daarnaast is Veronica Gids gevuld met allerlei artikelen over televisie, films en series, interviews, columns en het laatste nieuws uit de entertainmentwereld. Het team van enthousiaste redacteuren zit gevestigd in Hoofddorp, waar zij onder leiding van hoofdredacteur Christiaan Ruesink iedere week weer voor nieuwe content zorgen. Niet alleen voor het magazine, maar ook voor de website, podcast en social-mediakanalen. Op die manier weet Veronicasuperguide.nl wekelijks maar liefst drie miljoen mensen te bereiken én entertainen.

Ga naar veronicasuperguide.nl

Van deze drie voordelen geniet je als Veronica Gids abonnee

Zorgeloos betalen van je abonnement

Een van de voordelen van een abonnement op de Veronica Gids is dat je nooit hoeft na te denken over de betaling. Dit wordt namelijk allemaal geregeld via automatische incasso. Bij het afsluiten van je abonnement geef je eenmalig je betaalgegevens door, waarna er maandelijks een bedrag van je rekening wordt afgeschreven. Dat is nog eens goed geregeld!

Beheer je abonnement in je DPG account

Wil je weten hoe lang je nog abonnee bent op Veronica Gids? Of wil je het abonnement zelfs opzeggen? Dan is dit allemaal mogelijk in je eigen account bij DPG Media. In je persoonlijke account kun je terecht voor alle informatie omtrent je abonnement. Je kunt dus exact zien tot wanneer je Veronica Gids abonnement loopt en of het mogelijk al opzegbaar is. Zo heb je dus waar en wanneer dan ook toegang tot je eigen lidmaatschapsgegevens.

Geef een abonnement cadeau

Wist je dat het ook mogelijk is om iemand anders blij te maken met de Veronica Gids? Je kunt dan zelfs van een fijne aanbieding gebruikmaken. Je hoeft alleen maar naar de homepage te surfen en een abonnement af te sluiten met introductiekorting. Vervolgens kun je bij het adres aangeven dat je de gids op een ander adres wil laten bezorgen. Zo betaal jij de rekening, terwijl de ander de Veronica Gids ontvangt.

Tien handige weetjes over Veronica Gids

De allereerste oplage van Veronica Gids kwam uit in 1971 en het blad biedt sinds dat jaar een uitgebreide programmagids aan.

Door je op Veronicasuperguide.nl aan te melden voor de nieuwsbrief, ben en blijf je altijd op de hoogte van het belangrijkste televisienieuws.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de betaling van jouw tijdschriftabonnement, dit gaat namelijk geheel automatisch.

Veronica Gids laat nieuwe abonnees profiteren van ruim 40% korting, afhankelijk van de duur van het abonnement.

Als abonnee van Veronica Gids ontvang je één keer per jaar de Veronica Superguide 100 Filmspecial én vier keer per jaar de Veronica Superguide Special in je brievenbus.

De televisiegids is actief op Facebook, Instagram en Twitter, waarop dagelijks leuke artikelen, nieuwe aanbiedingen en hoogtepunten uit de gids worden gedeeld.

Nadat je abonnementsperiode bij Veronica Gids is afgelopen, kun je op ieder moment gratis opzeggen.

Je kunt als abonnee ook alle artikelen gratis online lezen op Veronicasuperguide.nl.

Wanneer je naast een abonnement op Veronica Gids nog een tijdschriftabonnement afsluit dat onderdeel is van DPG Media, ontvang je 50% korting op dat tweede abonnement.

Er is niets leuker dan iemand verrassen met een tijdschriftabonnement op Veronica Gids voor zijn of haar verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid.