Tubantia aanbiedingen

Bekijk hier alle actuele aanbiedingen voor Tubantia korting op een krantenabonnement in juli 2024

  • gemiddelde besparing: €2,83
50% korting

Lees de digitale editie van Tubantia met tot 50% korting

Pak deze korting
30% korting

Minstens 30% korting op ALLE Tubantia abonnementen

Pak deze korting
50% korting

Tubantia actie: lees de zaterdagkrant met wel 50% korting

Pak deze korting
30% korting

Lees premiumartikelen met minstens 30% korting bij Tubantia

Pak deze korting
50% korting

Tubantia voordeel: lees de krant met tot 50% korting

Pak deze korting
50% korting

Sluit een studentenabonnement af met 50% korting bij Tubantia

Pak deze korting
50% korting

Word Tubantia abonnee met maar liefst 50% korting

Info

Wanneer je je al op een andere krant van DPG Media hebt geabonneerd, kun je dit abonnement met 50% korting afsluiten.

Pak deze korting
Gratis actie

Lees de digitale Tubantia nu geheel GRATIS

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS toegang tot premium krantenartikelen bij Tubantia

Pak deze korting
10% korting

Scoor iedere Tubantia kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

Minstens 30% korting op een Tubantia lidmaatschap

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

50% korting op een Compleet abonnement bij Tubantia

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Ontvang de zaterdagkrant met wel 50% Tubantia korting

Pak deze korting

Recent verlopen Tubantia kortingscodes, soms werken ze nog!

50% korting
Geverifieerd

Lees iedere dag de krant met tot 50% Tubantia korting

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Ontvang de extra dikke weekendkrant met ruim 40% korting bij Tubantia

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

Minstens 30% korting op een digitaal abonnement bij Tubantia

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Lees de zaterdagkrant met 50% korting bij Tubantia

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

Nu minstens 30% korting op ALLE Tubantia abonnementen

Pak deze korting

Lees de krant met 60% korting dankzij de hoogste Tubantia deal

Als je uit de omgeving van Twente komt, dan zul je vast en zeker bekend zijn met Tubantia. Met een lidmaatschap op de krant lees je iedere week het nieuws uit de omgeving tegen een zeer lage prijs. Wat het nog interessanter maakt om je te abonneren op Tubantia, zijn de kortingsacties die je regelmatig op de website vindt. Met de beste aanbieding tot nu toe konden lezers zelfs profiteren van 60% korting op een abonnement. Daarmee bespaar je al gauw tientallen euro's.

Vier gratis voordelen waarvan je gebruikmaakt bij Tubantia

Ontdek onbeperkt gratis premiumartikelen

Kun jij geen genoeg krijgen van al die nieuwtjes uit het bruisende Twente? Dan heeft Tubantia goed nieuws: zodra je een abonnement hebt afgesloten op abonnement.Tubantia.nl, krijg je toegang tot allerlei premiumartikelen. Hierdoor blijf je eenvoudig up-to-date over lokale gebeurtenissen, spannende showbizznieuwtjes en nog veel meer.

Gratis toegang tot de digitale krant

Zit jij vaak met de papieren krant aan de ontbijttafel, maar zou je het ook weleens prettig vinden om het nieuws lui vanuit je bed te consumeren? Dan is het goed om te weten dat je als abonnee op Tubantia ook gratis toegang krijgt tot de digitale krant. Hierdoor kun je jouw Twentse dagblad vanaf ieder gekozen device lezen en hoef je je bed 's ochtends niet meer uit om de krant te gaan halen.

Ontvang gratis extra leesvoer in het weekend

Het weekend staat voor ontspanning en plezier. De Twentse krant biedt je op weekenddagen dan ook graag extra leesvoer aan waarmee je een uitgebreid rustmoment kunt pakken. Beschik je over een "Compleet" of "Zaterdag + Digitaal" abonnement? Dan ontvang je een extra dikke weekendkrant in de bus. Ook valt in deze gevallen het gratis Magazine Mezza op je deurmat. In dit weekendblad lees je allerlei persoonlijke verhalen van bekende Nederlanders, lees je meer over muziek, film en boeken en komt er ook de nodige mode-inspiratie aan bod. Dankzij dit extra leesvoer van Tubantia trap jij het weekend positief af!

Speel dagelijks een gratis puzzel

Naast dat je als krantabonnee wordt geüpdatet over de maatschappij, sport en politiek, kun je op de website van de Twentsche Courant ook terecht voor de nodige ontspanning. Zo kun je iedere dag weer je hersenen laten kraken met een nieuwe puzzel. Zo moet je de ene keer een sudoku oplossen en staat er de volgende dag een kruiswoordpuzzel voor je klaar. Ben je hierna nog steeds niet uitgespeeld? Dan kun je gelukkig op de website nog een ruim aanbod andere gratis games spelen zoals Bubbly Bubble, Sudoblok en Mahjong.

Over Tubantia

Over Tubantia

Al bijna tweehonderd jaar kun je dag in dag uit rekenen op de alertheid van Tubantia. De Twentsche Courant is een regionaal dagblad dat onderdeel is van DPG Media. Al sinds 1872 staat de redactie dagelijks voor je klaar met de laatste nieuwtjes uit onder andere Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal. Tegenwoordig verschijnt de krant voornamelijk digitaal, maar kun je nog steeds rekenen op allerlei updates omtrent de maatschappij, sport, politiek en andere lokale kwesties. Naast het lezen van actualiteiten, kun je op de website ook uitgebreid ontspannen met een ruim aanbod spellen en puzzels, podcasts over voetbal, criminologie en lifestyle en verschillende feelgoodartikelen. Een abonnement afsluiten op abonnement.Tubantia.nl: daar zul je dus zeker geen spijt van krijgen!

Ga naar abonnement.tubantia.nl

Dit is nog meer handig aan Tubantia

Altijd op de hoogte met de gratis nieuwsbrief

Als je geen enkel nieuwtje uit Twente en omstreken aan je voorbij wil laten gaan, dan is het verstandig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Tubantia. Als nieuwsbrieflezer krijg je bijvoorbeeld altijd de landelijke primeurs in je mailbox. Ook blijf je uiteraard ook op de hoogte van lokale actualiteiten. Naast nieuwsberichten vind je in de nieuwsbrief ook regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en met een beetje geluk een werkende code. Je kunt je gratis inschrijven via abonnement.Tubantia.nl.

Lees het laatste nieuws in de app

Wist je al dat Tubantia ook over een eigen app beschikt? Zo niet, dan is het zeker de moeite waard om de app te downloaden in de Google Play Store of App Store. Met deze gratis app kun jij de dagelijkse nieuwtjes waar en wanneer dan ook nuttigen. Zit je bijvoorbeeld in de trein, of wacht je op de bus? Dan krijg je met de app toegang tot de laatste actualiteiten, maar ook tot oudere nieuwsberichten. Zo blijf je zelfs on-the-go op de hoogte van wat er gebeurt in jouw regio.

Dit is waarom je lid wil worden van Tubantia

Je kunt een lidmaatschap afsluiten via abonnement.Tubantia.nl als je geen nieuws wil missen uit Twente en de Achterhoek.

De doordeweekse krant van Tubantia bestaat uit regionaal nieuws, sportnieuws en nieuws uit binnen- en buitenland.

Als je een Compleet of Zaterdag + Digitaal abonnement afsluit, dan ontvang je op zaterdag achtergrondverhalen, een magazine en praktische informatie bij alledaagse kwesties.

Als je op vakantie gaat binnen Nederland dan kun je op abonnement.Tubantia.nl je bezorgadres wijzigen, waardoor je ook op je vakantiebestemming de krant ontvangt.

Je krijgt met ieder abonnement van Tubantia onbeperkt toegang tot premium artikelen.

Je kunt op een doordeweekse dag vóór 7:00 uur al de krant aan de eettafel lezen.

Als je een abonnement afsluit op Tubantia, dan kun je de krant en artikelen meteen digitaal lezen.

Tubantia verschijnt in totaal in zes regionale edities om het nieuws nog dichterbij te brengen.

Door de gratis Tubantia app te downloaden profiteer je van verschillende functies, zoals pushmeldingen, nieuwsvideo's en toegang tot podcasts.

Als de nieuwsartikelen van Tubantia je niet bevallen, dan kun je je abonnement tot veertien dagen na het afsluiten ervan nog annuleren.

Nieuws

Deel een Tubantia abonnement met een huisgenoot

Als je overweegt om een abonnement af te sluiten bij Tubantia, dan is het slim om eerst te checken of iemand in jouw huishouden niet al een lidmaatschap heeft. Tegenwoordig kun je je abonnement namelijk delen met één persoon binnen je huishouden, waardoor je de kosten kunt delen. Op deze manier blijf je extra voordelig op de hoogte van het laatste nieuws uit Twente en de Achterhoek.

Kies voor een Digitaal abonnement

Heb jij geen abonnement op de krant, omdat je niet zit te wachten om deze iedere week op de deurmat te krijgen? Als je woonachtig bent in de omgeving van Twente en de Achterhoek, dan is dat geen probleem. Bij Tubantia kun je namelijk een Digitaal abonnement afsluiten waardoor je de krant niet op de deurmat krijgt, maar deze gewoon digitaal kunt lezen. Daarnaast krijg je met dit abonnement ook nog eens toegang tot onbeperkt premiumartikelen. Hierna ben je dus op de hoogte van al het nieuws uit de regio!