Trouw aanbiedingen

Lees de krant met Trouw korting met een aanbieding voor juni 2024

  • gemiddelde besparing: €3,42
€15 korting

Krijg tot €15,- korting per maand op een Trouw abonnement

Pak deze korting
40% korting

Pak ruim 40% korting op de digitale krant bij Trouw

Info

Door voor een Digitaal Basis abonnement te kiezen.

Pak deze korting
30% korting

Ontvang tijdelijk minstens 30% korting bij Trouw

Pak deze korting
€20 korting

Lees Trouw met tot wel €20,- korting per maand

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS bijlagen en magazines bij Trouw

Info

Je ontvangt de bijlages enkel in het weekend.

Pak deze korting
€4 korting

Ontvang nu tot €4,- korting op je Trouw krantabonnement

Info

Wanneer je kiest voor een abonnementsduur van drie jaar.

Pak deze korting
€2 actie

Trouw aanbieding: lees de krant al voor maar €2,-

Pak deze korting
90% korting
Geverifieerd

Lees Trouw nu met 90% korting voor maar €1,- per week

Kortingscode
Bekijk code
40% korting
Geverifieerd

Scoor hier Trouw Digitaal met tot 40% korting

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Krijg tot 50% Trouw korting op een krantenabonnement

Pak deze korting

Recent verlopen Trouw kortingscodes, soms werken ze nog!

30% korting
Geverifieerd

Bekijk deze Trouw deal voor minstens 30% korting

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Ontvang tijdelijk tot wel 50% korting bij Trouw

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Trouw promotie voor tot wel €5,- korting per week

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Krijg direct tot 50% korting op een lidmaatschap bij Trouw

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Scoor hier een Trouw abonnement met tot 40% korting

Pak deze korting

Drie manieren om nog meer korting te pakken bij Trouw

Krijg wekelijks €4,50 korting met een digitaal abonnement

Vroeger kon je er elke ochtend op rekenen dat de brievenbus ging klepperen. De krant werd bezorgd door de bezorger, die weer en wind trotseerde om je krant af te kunnen leveren. Tegenwoordig is dat niet per se meer zo. Je kunt er nog steeds voor kiezen om een krant op papier te ontvangen, maar de krant is nu ook digitaal te lezen. Je hebt bij Trouw dan ook de keuze uit vier abonnementen, waarbij één volledig digitaal is. Dit scheelt natuurlijk in de kosten voor de drukkerij, wat je merkt in de abonnementsprijs. Hierdoor ontvang je wekelijks €4,50 korting in verhouding tot een traditioneel abonnement.

Scoor een extra krantenabonnement met 50% korting

Vind je het wel leuk om elke dag de krant in de bus te krijgen en zou je eigenlijk nog een krant willen ontvangen? Dit is mogelijk, zelfs met extra voordeel. Trouw is namelijk onderdeel van DPG Media, een van de grootste krantenuitgevers van Nederland. Kranten als De Volkskrant, Het Parool en het AD worden ook door DPG Media uitgegeven. Om vaste klanten te belonen, kunnen je je met maar liefst 50% korting abonneren op een andere krant van DPG Media. Kijk welke van de kranten van DPG Media je het meeste aanspreekt en neem telefonisch contact op met de klantenservice. Je krijgt dan een aanbieding om deze tweede krant tegen een lagere prijs in huis te halen.

Nieuws en korting in je inbox

Als je een abonnement neemt op Trouw, dan ontvang je niet alleen maar elke dag de krant, updates in de app en artikelen op Trouw.nl. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om regelmatig een nieuwsbrief via e-mail te krijgen. In deze mailtjes van Trouw staat informatie over de krant, aanbiedingen, speciale acties en nog veel meer. Het zou bovendien zomaar kunnen dat je een kortingscode toegestuurd krijgt. Deze code is dan te gebruiken om bijvoorbeeld een van de speciale uitgaven van Trouw extra voordelig in huis te halen. De kortingscode is eenvoudig te verzilveren: gewoon even invullen als je jouw bestelling aan het afronden bent. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Over Trouw

Over Trouw

In 1943 begon Trouw als illegale krant van het protestantse verzet tegen Duitsland. Na de oorlog kregen de redacteuren van het dagblad de kans om bovengronds aan de slag te gaan. Sindsdien heeft de krant zich ontwikkeld tot een onafhankelijk en neutraal nieuwsmedium. De nadruk ligt hierbij vooral op politiek, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan opinie en debat. Onderwerpen zoals democratie, duurzaamheid, filosofie, religie en levensbeschouwing zijn dan ook niet weg te denken uit de artikelen van Trouw. Al deze journalistieke werken worden zowel fysiek als digitaal gepubliceerd. Hierdoor kunnen lezers het laatste nieuws uit binnen- en buitenland op meerdere manieren tot zich nemen. Of je de krant nu het liefst fysiek, via de app, in PDF-vorm of via Trouw.nl leest: het kan allemaal dankzij het brede scala aan abonnementen.

Ga naar trouw.nl

Deze fijne voordelen biedt Trouw

Volg Trouw op social media voor een kortingscode

Je kunt natuurlijk elke dag even op Trouw.nl kijken om het laatste nieuws te zien, maar je kunt er ook voor kiezen om Trouw te volgen op social media. De krant is onder andere actief op Instagram, Twitter en Facebook. Je vindt hier niet constant het laatste nieuws, maar juist een selectie van de mooiste verhalen die er in de krant zijn verschenen. Een mooi stukje diepgang waar je verder niks voor hoeft te betalen. Daarnaast is het mogelijk dat er een kortingscode voorbij komt op de socials. Deze kortingscode gebruik je dan weer om bijvoorbeeld 10% of 20% korting te krijgen op een abonnement of speciale uitgave.

Profiteer van gratis magazines en bijlagen

Wist je dat veel van de abonnementen voorzien zijn van extra voordelen? Lezers profiteren onder andere speciale edities en bijlagen die ze gratis toegestuurd krijgen. Welke voordelen er aan jouw favoriete abonnementsvorm zijn verbonden ontdek je eenvoudig via de webshop.

De krant binnen veertien dagen gratis opzeggen

Een abonnement op Trouw nemen leek zo leuk, maar je bent misschien toch aan het twijfelen of je dat wel had moeten doen. Je kunt immers genoeg gratis lezen op Trouw.nl, en heb je eigenlijk wel tijd om elke dag een krant te lezen? Als je binnen veertien dagen twijfels hebt gekregen, dan kun je het abonnement nog opzeggen zonder dat je hier extra kosten voor hoeft te betalen.

Van deze tien voordelen profiteer je als Trouw abonnee

Elke werkdag kun je de krant vóór 7:00 uur in je brievenbus verwachten en op zaterdag vóór 9:00 uur.

Wanneer je kiest voor een driejarig abonnement van Trouw, profiteer je van de hoogste korting.

Met een week- of weekendabonnement ontvang je iedere zaterdag de weekendbijlage "Tijdgeest": een magazine vol populaire rubrieken, columns, fotoreportages en interviews.

Mocht je op vakantie gaan of om een andere reden tijdelijk je abonnement stop willen zetten, dan kun je dit eenvoudig regelen via je persoonlijke account van Trouw.

Bij Trouw hoef je naast je abonnementskosten geen extra bezorgingskosten te betalen voor de levering van de papieren krant.

Door een abonnement af te sluiten via Trouw.nl krijg je tot wel 70% korting vergeleken met de winkelprijzen.

Bij Trouw heb je maar liefst veertien dagen bedenktijd, zodat je niet direct vastzit aan een abonnement en kennis kunt maken met het dagblad.

Via de mobiele app of website van Trouw blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en heb je onbeperkt toegang tot de online artikelen.

Al voor slechts €2,- per week kun je onbeperkt genieten van de nieuwsartikelen van Trouw.

De digitale krant is iedere ochtend al vanaf 6:00 uur te lezen via Trouw.nl of in de applicatie.

Nieuws

Scoor een Digitaal Basis abonnement

Blijf jij graag op de hoogte van het laatste nieuws, maar wil jij niet aan al te hoge kosten vastzitten? Neem dan eens een kijkje op Abonnement.Trouw.nl. Voor maar €2,- per week krijg jij onbeperkt toegang tot de artikelen door middel van een Digitaal Basis abonnement. Dankzij dit abonnement hoef jij nooit meer een nieuwsbericht van Trouw te missen.

Kies het abonnement dat bij je past

Iedere dag op de hoogte zijn van het laatste nieuws kan in verschillende vormen. Trouw heeft namelijk vier verschillende soorten abonnementen. Ben je veel onderweg of wil je geen extra oud papier, dan is één van de twee digitale abonnementen wat voor je. Lees je de krant liever zoals vanouds, dan heb je het complete of weekendabonnement. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, ontvang je ook nog allerlei interessante extra's!

Ontvang Trouw digitaal

Ben jij iemand die een papieren krant fijner vindt of het nieuws liever digitaal leest? Wat je voorkeur ook is, voor allebei de opties kun je terecht bij Trouw. Wanneer je je abonneert op Trouw krijg je namelijk de krant thuisbezorgd én toegang tot de digitale krant. Handig voor wanneer je veel onderweg bent, bijvoorbeeld. En dit voor slechts €6,50 per week.