Trouw aanbiedingen

Lees de krant met korting met de Trouw aanbieding in november 2020

  • gemiddelde besparing: €3,42
€30 actie

Lees een jaar lang Trouw voor minder dan €30,- per maand

Pak deze korting
50% korting

Lees Trouw met 50% korting per maand

Pak deze korting
€430 korting

Scoor Trouw met €430,- korting per jaar

Pak deze korting
€5 korting

Pak ruim €5,- korting per week op een Trouw abonnement

Pak deze korting
50% korting

Lees 6 dagen per week Trouw met 50% korting

Pak deze korting
€8 korting

Trouw voordeel: lees de krant nu met €8,- korting per week

Pak deze korting
€6,50 actie

Scoor Trouw nu voor maar €6,50 per week

Info

Geldig bij een abonnement voor twaalf maanden.

Pak deze korting
€30 korting

Bespaar ruim €30,- per maand op Trouw

Pak deze korting
40% korting

Krijg 40% korting op de digitale en papieren krant bij Trouw

Pak deze korting
50% korting

Bespaar tot 50% op je lidmaatschap bij Trouw

Pak deze korting

Verlopen Trouw kortingscodes

40% korting

Profiteer van 40% korting op een weekend abonnement bij Trouw

Pak deze korting
€1,75 actie

Lees Trouw al vanaf €1,75 per week

Pak deze korting
30% korting

Scoor minimaal 30% korting op een Trouw abonnement

Pak deze korting
€400 korting

Met deze Trouw aanbieding krijg je €400,- korting per jaar

Pak deze korting
50% korting

Ontvang per maand 50% korting op een Trouw abonnement

Pak deze korting

Krijg 50% korting met de beste Trouw aanbieding

Helaas is er tot nu toe nog geen kortingscode van Trouw verschenen. Het goede nieuws is wel dat je ook zonder kortingscode kunt profiteren van interessante kortingen. Zo kreeg je met de beste aanbieding tot dusver maar liefst 50% korting op een abonnement. Daarnaast scoorde je in het verleden al eens €8,- korting wanneer je de Trouw wekelijks ontvangt, scoorde je €30,- korting per maand en kreeg je 10% korting op verschillende soorten abonnementen. Hou deze pagina dus goed in de gaten om Trouw extra voordelig te lezen.

Andere voordelen van lid worden van Trouw

Welkomstcadeau voor klanten

Trouw biedt bij zijn abonnementen vaak cadeaus aan naast het geven van korting. De krant sluit vaak deals met aanbieders van producten zoals e-readers en tablets, die ze dan tijdelijk als welkomstgeschenk aanbieden aan nieuwe abonnees. Meestal krijg je het cadeau in plaats van korting op je abonnementsgeld, dus het is slim om te berekenen met welk aanbod je het meeste bespaart. Het kan namelijk goedkoper zijn om het gereduceerde tarief te kiezen en zelf een tablet, e-reader of digitale camera aan te schaffen. Sla regelmatig de krant open of kijk op Trouw.nl om op de hoogte te blijven van nieuwe cadeau-acties.

Proefabonnement voor €4,- per maand

Meerdere malen per jaar doet de krant mee aan een landelijke actie met proefabonnementen. Meerdere aanbieders bieden dit aan, met een aantal verschillende kranten waar je dan uit kunt kiezen, waaronder Trouw. Met zo'n actie kun je meestal voor €4,- een maand lang deze krant bij je thuis ontvangen en online lezen. Let even op of het abonnement automatisch stopt na die maand of dat je zelf moet opzeggen! Na afloop zal de krant contact opnemen om je te vragen of je geïnteresseerd bent in een vervolg-abonnement, meestal tegen een gereduceerd tarief. Ook de krant zelf vaardigt wel eens proefabonnementen uit, dan is het mogelijk om met een kortingscode voor een vriendenprijsje een maand te genieten van het laatste nieuws, meestal alleen in digitale vorm via de site of de app.

Ontvang de laatste nieuwsupdates

Als je je inschrijft voor één van de nieuwsbrieven van Trouw, dan krijg je minstens één keer per week een e-mail met het laatste nieuws en aanbiedingen voor onder andere goedkope abonnementen. Je kunt thema's kiezen waarvan je dagelijks nieuwsupdates wil ontvangen, maar ook updates van de Trouw webshop en andere acties. De krant promoot namelijk regelmatig ook andere zaken, zoals (klassieke) concerten, boeken, wijnen et cetera. Deze worden in de nieuwsbrief dan vermeld zodat jij op Trouw.nl de korting of Trouw kortingscode kunt gebruiken.

Trouw Exclusief

Exclusief is het partnerprogramma van Trouw. Wanneer columnisten of journalisten van de krant naar een voorstelling, lezing of concert gaan, kunnen de leden van Exclusief deze voorstellingen ook met korting bezoeken. Daarnaast organiseert Exclusief ook regelmatig leuke winacties, zoals gratis plaatsen bij een theater-, ballet- of klassieke voorstelling. De krant probeert zoveel mogelijk afwisseling in de acties te brengen, zodat ieder lid wel eens iets tegenkomt dat bij hem of haar past.

Voordeel periodes voor extra korting

Je kunt korting pakken op je abonnement door voor een langere abonnementsperiode te kiezen. Je kunt kiezen uit een eenjarig, tweejarig of driejarig abonnement. Hoe langer je abonnement loopt, hoe meer korting je kunt pakken.

Voordeel op abonnementsvormen

Bij Trouw kun je kiezen uit vier verschillende abonnementsvormen. Het goedkoopste abonnement is het digitaal basis-abonnement. Bij dit abonnement krijg je onbeperkt toegang tot alle nieuwsartikelen die op Trouw.nl staan. Deze toegang is gelinkt aan je Trouw-account dat je daarvoor moet aanmaken. Één stap hoger is het digitaal-abonnement, daarbij kun je via de website of app van Trouw iedere dag digitaal de krant lezen. Bij het weekend-abonnement lees je van maandag tot en met vrijdag de krant digitaal en ontvang je de zaterdagkrant met alle extra weekend katernen in je brievenbus. Tot slot kun je het compleet-abonnement afsluiten. Je ontvangt dan van maandag tot en met zaterdag iedere dag de krant op je deurmat.

Over Trouw

Over Trouw

In 1943 begon Trouw als illegale krant van het protestantse verzet tegen Duitsland. Na de oorlog kreeg Trouw de mogelijkheid ook bovengronds te gaan en vandaag de dag is het een onafhankelijk en neutraal nieuwsmedium. Ondanks het neutrale standpunt heeft Trouw nog steeds veel aandacht voor alle vormen van religie, duurzaamheid, democratie en filosofie. De krant heeft haar pakkende karakter al die tijd behouden en is altijd op zoek naar oplossingen. Trouw heeft door de jaren heen een extra katern toegevoegd, met achtergrondverhalen van het nieuws. Dit extra katern wordt 'De Verdieping' genoemd. Deze versie van Trouw verschijnt op papier. In het weekend biedt de krant ook de twee bijlages; Tijd (met hedendaagse verhalen) en Letter & Geest (met boekrecensies en essays). Op Trouw.nl zijn alle papieren versies terug te lezen maar je leest er ook het meest actuele nieuws. 

Ga naar trouw.nl

10 handige weetjes voor échte fans van Trouw

Trouw houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws dat speelt in Nederland en de rest van de wereld.

Als zakelijk partner kun je een leestafelabonnement afsluiten waarbij je zelf bepaalt op welke dagen je kranten wil ontvangen.

Wanneer je een account hebt, kun je op Trouw.nl de digitale krant lezen.

Je kunt voordelig je abonnement afsluiten zonder een Trouw kortingscode te gebruiken.

De dagelijkse nieuwsbrief van Trouw ontvang je iedere middag via e-mail, hiervoor kun je je gratis inschrijven.

Exclusief voor abonnees zijn er speciale Trouw abonneeaanbiedingen en -evenementen.

Via de nieuwsbrief ontvang je de beste acties en eventuele kortingscodes die je kunt gebruiken op Trouw.nl.

Via de mobiele app van Trouw heb je als abonnee toegang tot alle artikelen en columns.

Het is mogelijk om een los exemplaar van Trouw te kopen bij een van de vele verkooppunten.

De ochtendkranten worden doordeweeks voor 7:00 uur geleverd en op zaterdag voor 8:00 uur.

Nieuws

Kies het abonnement dat bij je past

Iedere dag op de hoogte zijn van het laatste nieuws kan in verschillende vormen. Trouw heeft namelijk vier verschillende soorten abonnementen. Ben je veel onderweg of wil je geen extra oud papier, dan is één van de twee digitale abonnementen wat voor je. Lees je de krant liever zoals vanouds, dan heb je het complete of weekendabonnement. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, ontvang je ook nog allerlei interessante extra's!

Ontvang Trouw digitaal

Ben jij iemand die een papieren krant fijner vindt of het nieuws liever digitaal leest? Wat je voorkeur ook is, voor allebei de opties kun je terecht bij Trouw. Wanneer je je abonneert op Trouw krijg je namelijk de krant thuisbezorgd én toegang tot de digitale krant. Handig voor wanneer je veel onderweg bent, bijvoorbeeld. En dit voor slechts €6,50 per week.