Sunny Cars kortingscodes

Huur een auto met korting met een Sunny Cars kortingscode in januari 2019

€20,- korting met de beste Sunny Cars kortingscode tot nu toe

Helaas is er niet zo vaak een kortingscode voor Sunny Cars beschikbaar, maar wanneer dat wel zo is kun je deze zeker op Acties.nl vinden. De beste kortingscode die we tot nu toe voor Sunny Cars hebben gehad, gaf €20,- korting op een huurauto. Echter verwachten we wel dat er tijdens Black Friday een kortingscode online komt die minstens zoveel korting geeft, of zelfs meer!

Deze Sunny Cars kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in januari 2019

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Handig om te weten over Sunny Cars

 • Als je een auto reserveert via Sunny Cars ben je standaard optimaal verzekerd voor een duidelijke all-in huurprijs.
 • Bij Sunny Cars betaal je geen boekingskosten zo hoef je dus ook nergens bepaalde reserverings- of creditcardkosten te betalen.
 • Mocht je twijfelen over je reservering dan kun je bij Sunny Cars 14 dagen van te voren je reservering nog kosteloos annuleren.
 • Het wijzigen van je Sunny Cars reservering is altijd mogelijk en er zitten bovendien geen prijzen aan verbonden.
 • Mocht je plotseling hulp nodig hebben dan is de klantenservice 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar op het noodnummer.
 • Bij Sunny Cars kun je gemakkelijk en veilig betalen met onder andere iDeal, Visa, Mastercard en American Express.
 • Als je er met de reservering niet helemaal uitkomt zijn de Sunny Cars experts dagelijks te bereiken via telefoon en mail.
 • Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je regelmatig Sunny Cars aanbiedingen en het laatste nieuws.
 • Sunny Cars scoort momenteel een uitstekende score van een 9 gemiddeld dat gebaseerd is op ruim 10.000 reviews.
 • Via de blog van Sunny Cars blijf je geïnspireerd over de mooiste autoroutes en vind je er de leukste vakantietips.

Een Sunny Cars kortingscode gebruiken? Zo doe je het

Sunny Cars kortingscode gebruiken

 1. Ben je toevallig ergens een Sunny Cars kortingscode tegengekomen, maar weet je niet hoe je deze kunt gebruiken? No worries! Hieronder leggen wij precies uit hoe je deze kortingscode kunt verzilveren.
 2. Zoek om te beginnen naar de huurauto die je wil boeken. Vul op de homepage van SunnyCars.nl het land, de plaats of de vestiging in waar je de huurauto graag wilt ophalen. Geef daarna de datums om de auto op te halen en terug te brengen aan en klik op “Zoek huurauto’s”.
 3. Je krijgt nu verschillende huurauto’s te zien die je kunt reserveren. Heb je je keuze gemaakt? Klik dan op “Reserveer”. Op de volgende pagina vul je de eventuele vluchtdetails in en kun je nog optionele accessoires toevoegen aan je reservering. Druk dan op “Verder naar betaalmethode” om verder te gaan.
 4. Je komt nu op een volgend scherm terecht waar je direct de kortingscode kunt invoeren. Klik op “Ik heb een kortingscode”, waarna er een invulveld zal verschijnen. Vul de code in en druk op “Check” om de kortingscode te activeren.
 5. Kies dan één van de betaalmethodes. Betaal met creditcard of via iDEAL. Om verder te gaan klik je op “Verder naar persoonlijke gegevens”. Op de volgende pagina vul je je contactgegevens in en als dat gelukt is, klik je op “Verder naar overzicht”.
 6. Bekijk de samenvatting van je reservering nog even. Klopt het allemaal? Klik dan op “Accepteer voorwaarden en bevestig betaling” om de reservering definitief te plaatsen. Je ontvangt de betalingslink zodra de reservering door Sunny Cars is bevestigd.

Sunny Cars kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over Sunny Cars

Een klik op "Reacties tonen" geeft Acties.nl toestemming om reactiesysteem Disqus in te laden met de daarbij behorende (tracking) cookies.