Skiset kortingscodes

Gebruik een actuele Skiset kortingscode of deal voor extra korting op jouw bestelling – april 2018

Deze Skiset kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in april 2018

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Handig om te weten over Skiset

 • Geen gesleep met ski's: bij Skiset.nl gereserveerde ski's kun je ophalen in een winkel in het skigebied waar je naartoe gaat.
 • Ga je met een grote groep ski's huren bij Skiset.nl, dan krijg je voor elke 20 sets de huur van een set gratis.
 • Je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en beschikbare gebieden door je in te schrijven op de nieuwsbrief van Skiset.nl.
 • Het betalen van de huur van je ski's doe je altijd veilig via iDeal, creditcard of PayPal.
 • De nieuwste aanbiedingen, kortingscodes en ontwikkelingen van Skiset.nl houd je in de gaten door het bedrijf te volgen op Facebook, Twitter en Google Plus.
 • Voor informatie en reserveringen kun je op werkdagen en op zaterdag telefonisch contact opnemen met de klantenservice.
 • Je ontvangt bij Skiset het hele jaar door aanbiedingen.
 • Skiset heeft maar liefst 800 ski- en snowboardwinkels, waardoor er (bijna) altijd wel eentje bij jou in het wintersportgebied zit.
 • Wanneer je huurt bij Skiset ontvang je alleen materiaal dat in perfecte staat verkeert.
 • Op Skiset.nl kun je gemakkelijk zien of ze ook in jouw skigebied ski's en meer verhuren.

Een Skiset kortingscode gebruiken? Zo doe je het

Skiset kortingscode gebruiken

 1. Ben jij van plan om vooraf je ski spullen te reserveren voor je wintersport? En vallen deze prijzen vaak toch een beetje buiten het budget? Geniet van extra korting op online skiverhuur bij Skiset door een kortingscode te verzilveren.
 2. Op de homepagina van Skiset.nl heb je al meteen de mogelijkheid om een kortingscode toe te passen. Klik op “U heeft een promo-code?”. Er komt een pop-up op je scherm waarin je de kortingscode in kan vullen onder “Kortingscode”. Klik op opslaan om de code toe te voegen.
 3. Selecteer de bestemming en huurdata en klik op “Volgende” om mogelijke opties te bekijken. Als je een aantrekkelijke aanbieding hebt gevonden klik je op “Reserveer deze categorie” om vervolgens gegevens over de gewenste materialen in te vullen. Klik op “Toevoegen”.
 4. Je kan doorgaan met het toevoegen van meerdere materialen. Als je alle benodigdheden hebt toegevoegd, is het noodzakelijk om eerst de voorwaarden te accepteren om door te kunnen gaan. Daarna klik je nog een keer op “Volgende”.
 5. Je vult je adresgegevens in en gaat door naar de betaling door op “Inschrijven” te klikken. Kies uit een van de betaalmethodes van Skiset en volg de instructies van de door jou geselecteerde betaalmethode. Als je betaling voltooid, is je reservering geplaatst.

Skiset kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over Skiset
Annegien
Geplaatst op 2017-12-07

Dit is dus echt de ontdekking van de EEUW! Ik vind het wel spijtig om te zien dat er momenteel geen kortingscode beschikbaar is. We hebben nu met 2 gezinnen spullen gehuurd en zijn zoveel voordeliger uit! Wel heel benieuwd hoe het gaat bij aankomst, maar dit was een mooie besparing.

Rens
Geplaatst op 2017-08-09

Nooit geweten dat dit bestond, maar wat een slim idee! Zodra onze wintersport vakantie gepland is ga ik eens kijken wat de mogelijkheden zijn voor ons.