Puincontainershop kortingscodes

Ontvang Puincontainershop korting op containerhuur dankzij een kortingscode – september 2022

  • gemiddelde besparing: €4,23
5% korting

Gebruik deze Puincontainershop kortingscode voor 5% korting

Kortingscode
Pak deze code
5% korting

Pak direct 5% korting via deze Puincontainershop kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
€150 actie

Huur een container al voor slechts €150,- bij Puincontainershop

Pak deze korting
€200 actie

Scoor een container voor puinafval voor minder dan €200,- bij Puincontainershop

Pak deze korting
€300 actie

Puincontainershop voordeel: een grofvuil container al voor minder dan €300,-

Pak deze korting
€200 actie

Scoor veel kleine containers al voor minder dan €200,- bij Puincontainershop

Pak deze korting
€180 actie

Ruim houtafval op al voor maar €180,- bij Puincontainershop

Pak deze korting
€150 actie

Huur afvalcontainers al voor slechts €150,- bij Puincontainershop

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere Puincontainershop kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij Puincontainershop

Pak GRATIS verzending
€150 actie

Huur ALLE puincontainers al voor maar €150,- bij Puincontainershop

Pak deze korting
€250 actie

Puincontainershop voordeel: alle groenafvalcontainers voor nog geen €250,-

Pak deze korting
€750 actie

Huur een container voor dakafval al voor nog geen €750,- bij Puincontainershop

Pak deze korting

Verlopen Puincontainershop kortingscodes

€280 actie

Huur een dichte container al voor slechts €280,- bij Puincontainershop

Pak deze korting
€279 actie

Puincontainershop deal: een container voor bouw- en sloopafval al voor maar €279,-

Pak deze korting
€150 actie

Huur een container voor verschillende klussen al voor slecht €150,- bij Puincontainershop

Pak deze korting
€200 actie

Puincontainershop voordeel: huur twee maanden een container al voor minder dan €200,-

Pak deze korting
€153 actie

Scoor een container voor puinafval al voor slechts €153,- bij Puincontainershop

Pak deze korting

Handige voordelen van containers huren bij Puincontainershop

Altijd gratis levering bij Puincontainershop

Een puincontainer laten leveren is niet niks. De containers zijn groot en moeten met een speciale wagen op hun plek worden gezet. Gelukkig hoef je daar bij Puincontainershop helemaal niets extra voor te betalen. De plaatsingskosten zijn gewoon bij de prijs inbegrepen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Het maakt dus ook niet uit waar je woont of hoe groot de container is: hij wordt helemaal gratis bij je afgeleverd.

Gratis ophaalservice en afvalverwijdering

Een van de grootste nadelen van klussen is dat je met veel afval komt te zitten. Al dit afval moet vervolgens weer naar de juiste plek worden gebracht en goed worden gesorteerd. Gelukkig hoef je hier niet over na te denken wanneer je een container bestelt op Puincontainershop.nl, je wordt namelijk helemaal ontzorgd. Je hoeft alleen maar aan te geven hoe groot de container moet zijn en voor welk type afval je hem wil gebruiken. Is de puincontainer vol? Dan hoef je dit alleen maar door te geven via de website en Puincontainershop komt hem zo snel mogelijk weer ophalen. Ook dit is helemaal gratis, net als het verwerken van het afval.

Mis geen enkele aanbieding en kortingscode via de nieuwsbrief

Naast dat je een persoonlijke kortingscode kunt scoren, biedt de nieuwsbrief nog meer voordelen. Middels deze e-mails krijg je niet alleen een notificatie als je korting kunt pakken, maar ontvang je ook nog eens tips die jouw kluswerkzaamheden extra vlot kunnen laten verlopen. Wist je bijvoorbeeld dat er verschillende manieren zijn om je afvalcontainer zo efficiënt mogelijk te vullen? Of dat een gesloten container zowel voor- als nadelen heeft? Dit en meer ontdek je in de nieuwsbrief.

Over Puincontainershop

Over Puincontainershop

Ben jij van plan om je handen de komende tijd flink uit de mouwen te steken? Dan kan een bezoekje aan Puincontainershop.nl goed van pas komen. Zoals de winkelnaam misschien al verraadt, kun je bij de webshop terecht voor een ruim assortiment aan vuilcontainers. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende soorten. Van klein tot groot en van dicht tot open: je huurt het allemaal bij Puincontainershop. Hierbij is het natuurlijk ook belangrijk dat je een geschikte container vindt voor jouw afvalstroom. Daarom worden er door Puincontainershop producten aangeboden voor diverse afvalsoorten. Denk hierbij aan bouwafval, groenafval, houtafval, maar bijvoorbeeld ook grofvuil. Dankzij dit brede aanbod kun je bij de webwinkel terecht voor al jouw kluswerkzaamheden.

Ga naar puincontainershop.nl

Deze gratis extra's biedt Puincontainershop je nog meer

Je container de volgende werkdag bezorgd

Heb je een dringende klus waar je eigenlijk al meteen een puincontainer voor nodig hebt? Ook dan zit je goed bij Puincontainershop. De webshop garandeert namelijk een snelle levering. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 17:00 uur? Dan wordt je puincontainer de volgende werkdag al op zijn plek gezet. In de weekenden plaatst Puincontainershop geen containers, dus hou er rekening mee dat je alleen op werkdagen een container kunt verwachten.

Betaal altijd veilig en vertrouwd

Of je nu wel of geen kortingscode in kunt zetten: veilig bestellen is altijd belangrijk. Gelukkig kan dat wanneer je een puincontainer wil bestellen. Je hebt hier namelijk de keuze uit meerdere betaalmethoden, die allemaal veilig en vertrouwd zijn. Zo kun je kiezen voor een betaling met iDEAL, maar Apple Pay hoort ook bij de mogelijkheden. Verder kun je met je creditcard betalen. Ben je een zakelijke klant en wil je liever een factuur ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice om de betaalmogelijkheden te bespreken.

Beheer je voorkeuren in je gratis account

Het is een stuk makkelijker om je bestellingen in de gaten te houden wanneer je een account hebt bij Puincontainershop. In je account check je namelijk precies wat de status van je bestelling is en wanneer je de container kunt verwachten. Heb je in het verleden al eens bij Puincontainershop besteld? Dan kun je ervoor kiezen om je adresgegevens op te slaan. Zo hoef je deze de volgende keer niet opnieuw in te vullen, waardoor het bestelproces net wat sneller gaat. Verder kun je in je account verzoeken indienen om de container op te halen of om te wisselen.

Tips voor het gebruik van je puincontainer

Er komt heel wat bij kijken wanneer je gaat klussen. Om ervoor te zorgen dat je niets over het hoofd ziet, kun je de blog van Puincontaintershop raadplegen, waarin allerlei tips en informatie over het sloop- en verbouwingsproces staan opgesomd. Zo vind je hier informatieve artikelen over het uitkiezen van de juiste container voor jouw klus, waardoor je nooit een verkeerde bestelling plaatst. Andere artikelen geven je weer tips over gebruik van de container of vertellen je alles wat je moet weten over sloopafval. Lees deze artikelen aandachtig door, want misschien kom je soms wel een kortingscode tegen voor extra voordeel op je volgende bestelling.

Nieuws

Welk afval mag in welke container?

Ben je aan het verbouwen, klussen of opruimen en heb je een puincontainer nodig, maar weet je niet welk afval in welke container mag? Geen nood: op Puincontainershop.nl zie je per container precies welk afval en puin wel en vooral ook niet toegestaan is. Zo mogen vloer- en wandtegels wel bij het puinafval, maar niet in de grofvuilcontainer. Kom je er zelf niet uit? Laat je dan adviseren door Puincontainershop. Dan wordt je afvalklus zonder problemen geklaard!

Huur een groencontainer voor je tuinklus

Wordt het tijd om je verwilderde tuin flink aan te pakken? Dan staat Puincontainershop voor je klaar. Zo'n grote klus levert namelijk vaak meer tuinafval op dan je GFT-container aankan. Wanneer je een groencontainer huurt bij Puincontainershop, hoef je je over het afval in ieder geval geen zorgen te maken. Deze containers komen in verschillende afmetingen, van 3 m³ tot wel 10 m³. Zo is er altijd wel een geschikte groencontainer voor jouw klus te huur.