Plex promo codes

Stream films, TV shows en muziek met Plex korting dankzij een promo code voor juni 2024

  • gemiddelde besparing: €4,93
  • laatst bijgewerkt: vandaag
€20 actie

Ontvang tot €20,- korting op een jaarpas bij Plex

Pak deze korting
Gratis actie

Plex korting: profiteer deze week van GRATIS extra's

Info

Alleen voor abonnees.

Pak deze korting
30% korting

Sluit een abonnement af met tot wel 30% Plex korting

Pak deze korting
€20 korting

Sluit een abonnement af met tot €20,- Plex korting

Info

Betaal jaarlijks om de korting te ontvangen.

Pak deze korting
€5 actie

Betaal maar €5,- voor een abonnement bij Plex

Pak deze korting
Gratis actie

Luister je favoriete muziek GRATIS als Plex abonnee

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS extra's met een Pass bij Plex

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS extra's met een Plex Pass

Pak deze korting
10% korting

Ontvang elke Plex promo code via de nieuwsbrief

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Krijg 20% korting dankzij deze Plex kortingscode

Kortingscode
Info

Geldig op een Lifetime Plex Pass.

Bekijk code
25% korting
Geverifieerd

Krijg 25% korting op een Lifetime Pass met deze Plex kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

Profiteer van 30 dagen GRATIS met deze Plex kortingscode

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen Plex kortingscodes, soms werken ze nog!

25% korting
Geverifieerd

Scoor 25% korting met deze Plex kortingscode voor CYBER MONDAY

Kortingscode
Info

Geldig op een jaarpas.

Bekijk code
20% korting
Geverifieerd

Krijg 20% korting op een Lifetime Pass met deze Plex kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
20% korting
Geverifieerd

Ontvang wel 20% korting dankzij de Plex promo code

Kortingscode
Bekijk code
25% korting
Geverifieerd

Plex promo code voor 25% korting op een Plex Pass

Kortingscode
Bekijk code
€20 korting
Geverifieerd

Plex actie voor tot €20,- korting op een jaarpas

Pak deze korting

Lees hier 3 tips voor nog meer korting op je Plex abonnement

Ontvang aanbiedingen dankzij de nieuwsbrief

Wanneer je je aanmeldt bij Plex, krijg je meteen de mogelijkheid om je ook aan te melden voor de nieuwsbrief. Dat is mooi meegenomen, want dankzij die nieuwsbrief mis je nooit een kans op korting. Zo weet je precies wanneer je een fijne actie kunt meepikken. Soms stuurt de streamingdienst zelfs een exclusieve promo code naar je inbox waarmee je voordelig een abonnement afsluit. Wil je persoonlijk kijkadvies krijgen, gebaseerd op je kijkgeschiedenis? Ook dan is het een goed idee om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Bespaar op je abonnement dankzij social media

Heb je al op social media gekeken of je goede korting kunt krijgen voor de streamingdienst? Hier vind je namelijk de laatste nieuwtjes van het streamingplatform, waardoor je precies weet wanneer er een tijdelijke actie gaande is. Misschien kun je je jaarabonnement wel met extra veel korting afsluiten of ontdek je een promo code waarmee je de betaalde versie de eerste maand gratis kunt uitproberen. Natuurlijk vind je op social media ook updates over nieuwe titels die aan het aanbod zijn toegevoegd. Hierdoor weet je wanneer het de moeite is om een abonnement af te sluiten. Hou het streamingplatform in de gaten via Facebook, X (voorheen Twitter), Instagram of TikTok.

Leuke extra's bij een betaald abonnement

Je kunt natuurlijk gratis naar de films en series van Plex kijken, maar dan loop je wel bepaalde voordelen mis. Met een betaald abonnement krijg je namelijk toegang tot exclusieve extra's. Dit kan bijvoorbeeld een promo code van een partner van Plex zijn, waarmee je computersoftware met korting kunt bestellen. Daarnaast maakt een abonnement het mogelijk om films, series en muziek te downloaden zodat je deze offline kunt bekijken of beluisteren. Tevens kun je voortaan filmcredits skippen én de Plex Dash app downloaden. Dit is nog lang niet alles. Je vindt alle voordelen terug op Plex.tv.

Over Plex

Over Plex

Er is tegenwoordig een overvloed aan streamingdiensten, ieder met hun eigen series, films en andere media. Dit betekent helaas ook dat je een aantal abonnementen dient af te sluiten wanneer je toegang wil hebben tot het totale aanbod. Dit is echter verleden tijd dankzij Plex. Deze mediacenterdienst brengt allerlei streamingservices voor films, series en muziek samen in één app. Losse abonnementen op Netflix, HBO Max en Tidal zijn daardoor overbodig, aangezien alles op één plek wordt verzameld. Hierdoor heb je dankzij Plex toegang tot ruim 50.000 verschillende titels. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door directe partnerschappen met studio's zoals Paramount, MGM en Warner Bros. De app gaat echter verder dan alleen films en series. Je hebt namelijk ook toegang tot meer dan driehonderd kanalen om live televisie te kunnen kijken, evenals een oneindig grote muziekbibliotheek. Zo heb je dus alles-in-één met Plex.tv.

Ga naar plex.tv

Dit zijn nog meer voordelen waarvan je bij Plex profiteert

Zeg je abonnement maandelijks op

Kies je ervoor om een betaald abonnement af te sluiten en betaal je daar maandelijks voor? Dan geniet je ook van het voordeel dat je je abonnement maandelijks op kunt zeggen. Je zit dus nooit lang vast aan je abonnement. Heb je gezien wat je wilde zien, of gebruik je de extra services van het platform niet langer? Zeg je abonnement op en je hebt alleen betaald voor de periode waarin je daadwerkelijk naar de content van Plex keek.

Beheer je favoriete titels in je account

Als filmliefhebber is het altijd slim om een account aan te maken op Plex.tv, want dit is de makkelijkste manier om jouw favoriete titels op een rijtje te houden. Dankzij het slimme systeem van de streamingdienst kun je makkelijk een kijklijst bijhouden. Dat kan iedere denkbare titel zijn, van een film die nog maar net in de bioscoop te zien is tot een serie van tientallen jaren oud. Zo kun je veel makkelijker bijhouden wat je wil zien en mis je nooit meer een topfilm. Natuurlijk kun je ook makkelijk je abonnement wijzigen in je account.

Download de gratis mobiele app

Wil je altijd en overal naar de media van Plex kijken? Vergeet dan niet om de app te downloaden. Deze is geschikt voor tablets en smartphones, maar ook voor consoles en televisies. Je hebt dus altijd wel een manier om de content van Plex te bekijken. Je downloadt de app helemaal gratis en kunt vervolgens zoveel je wil naar de verschillende series en films op het platform kijken.

Leer meer over Plex dankzij de blog

Plex.tv heeft heel wat handige functies. Wil jij het meeste uit je abonnement halen? Neem dan de blogartikelen eens door. Hierin worden alle ins en outs van het platform uitgelegd. Het is hierdoor geen geheim meer voor jou hoe je die ene specifieke titel het makkelijkst terugvindt of hoe je je persoonlijke media server het beste kunt instellen. Heeft Plex een nieuwe functie die jouw kijkplezier nog wat groter maakt? Ook dan vind je meer informatie op de blog. Misschien is hier zelfs een promo code verstopt, dus vergeet niet om de website regelmatig even te bekijken.

Nieuws

Kruip onder een deken op de bank

Nu de temperaturen flink zijn gedaald en de eerste sneeuw is gevallen, is niets lekkerder dan samen met je geliefde onder een dekentje op de bank te kruipen om een film of serie te kijken. Hiervoor ben je bij Plex aan het juiste adres. Met een abonnement heb je namelijk toegang tot ruim vijftigduizend verschillende titels. Hierdoor heb je de keuze uit allerlei soorten films en series waardoor er zeker iets voor jou tussen zit.