Parool aanbiedingen

Lees de papieren en digitale krant met Parool korting dankzij een aanbieding in mei 2024

  • gemiddelde besparing: €26,56
30% korting

Shop een Parool digitaal basis abonnement met tot 30% korting

Pak deze korting
€10 korting

Profiteer van tot €10,- korting per maand op Parool abonnementen

Pak deze korting
€2 korting

Ontvang tot €2,50 Parool korting per week op abonnementen

Verloopt vandaag
Pak deze korting
50% korting

Parool promotie: scoor een lidmaatschap met tot 50% korting

Pak deze korting
50% korting

Sluit een krantenabonnement af met 50% Parool korting

Info

Geldig wanneer je al een abonnement hebt op een andere krant van DPG Media.

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor GRATIS extra's bij je Parool abonnement

Info

Bij diverse abonnementen.

Pak deze korting
50% korting

Parool actie: profiteer tijdelijk van 50% studentenkorting

Pak deze korting
Gratis actie

Lees onbeperkt GRATIS Plus artikelen bij Parool

Info

Alleen als je een abonnement afsluit.

Pak deze korting
40% korting

Lees het Parool met ten minste 40% korting

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Bestel een digitaal abonnement met tot 40% korting bij Parool

Pak deze korting
15% korting
Geverifieerd

15% korting of meer op abonnementen bij Parool

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Lees het Parool met tot 40% korting

Pak deze korting

Recent verlopen Parool kortingscodes, soms werken ze nog!

50% korting
Geverifieerd

Profiteer van tot 50% Parool korting op abonnementen

Pak deze korting
€150 korting
Geverifieerd

Parool bonus: shop een lidmaatschap met tot €150,- korting per jaar

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

Krijg minstens 30% korting op Parool abonnementen

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Pak nu tot 40% Parool korting op de digitale krant

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Scoor een Parool lidmaatschap met tot 50% korting

Pak deze korting

Ontvang 60% korting op een abonnement met de hoogste Parool promotie

Een abonnement op Parool sluit je niet alleen af voor het laatste nieuws uit Amsterdam, maar ook voor de Amsterdamse cultuuragenda en het nationale en internationale nieuws. Wat het extra interessant maakt om een lidmaatschap af te sluiten, zijn de flinke kortingen die Parool uitdeelt. Met de beste aanbieding tot op heden kon je zelfs 60% korting krijgen op een abonnement. Hierdoor bleef je extra voordelig op de hoogte van het nieuws uit de hoofdstad, maar ook de gebeurtenissen uit de rest van Nederland.

Geniet van deze gratis voordelen als Parool krantabonnee

Gratis artikelen uit andere kranten lezen

Kies jij ervoor om van een aanbieding gebruik te maken bij Parool? Dan krijg je hier ook nog eens meteen een leuke extra bij. Parool is namelijk onderdeel van het grote mediabedrijf DPG Media, dat nog veel meer kranten publiceert. Dit bedrijf heeft een dienst die "Uit Andere Media" heet. Hierin worden elke dag de beste artikelen uit al deze kranten verzameld, waar jij toegang tot krijgt met je Parool abonnement. Het leuke hieraan is dat je niet alleen maar artikelen leest uit grote landelijke kranten als De Volkskrant en Trouw, maar ook uit kranten uit andere regio's. Er zitten zelfs enkele Belgische kranten tussen het aanbod!

Helemaal gratis de digitale krant lezen

Vind jij het fijn om de krant op papier te lezen, maar vind je het ook prettig om onderweg op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws? Dan is de digitale krant hier natuurlijk de beste oplossing voor. Je kunt een abonnement nemen waarbij je alleen de digitale krant geleverd krijgt, maar deze digitale krant kun je ook gratis lezen als je een "Compleet" abonnement neemt. Je krijgt dan niet alleen de krant elke dag op je deurmat bezorgd, ook staat in de app de digitale krant vroeg in de ochtend voor je klaar. Uiteraard horen hier ook alle extra katernen en het zaterdagmagazine bij. Zo heb je ook digitaal meer dan genoeg te lezen.

Over Parool

Over Parool

Het Parool is niet zomaar een krant van Nederlandse bodem, het dagblad is ontstaan uit sociaaldemocratische redenen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het succes van de krant kwam met een hoop tegenslagen, maar inmiddels maakt de redactie deel uit van de grote mediagroep DPG Media. In Parool lees je vandaag de dag alle nieuwsartikelen op nationaal niveau, echter ligt de focus op actualiteiten in Amsterdam en omstreken. Naast dat het nieuws verspreidt, staat de krant ook bekend om verschillende columns, een uitgebreide opiniepagina en verdiepende artikelen over kunst, cultuur en de wereld. Bovendien ben je bij het dagblad aan het juiste adres voor een dosis ontspanning, want met sportnieuws, verscheidene podcasts en dagelijks nieuwe strips en puzzels op de website, start jij geheel ontspannen aan je dag. Abonnementen zijn eenvoudig af te sluiten via abonnement.Parool.nl. 

Ga naar abonnement.parool.nl

Dit is nog meer fijn aan een abonnement afsluiten bij Parool

Je abonnement kosteloos opzeggen

Heb je een abonnement met korting genomen op Parool? Dan is de kans natuurlijk altijd aanwezig dat je hier op een gegeven moment ook weer op uitgekeken bent. Misschien heb je simpelweg niet de tijd om elke dag de krant te lezen, of blijkt deze krant toch niet zo bij je te passen. Het is dan mogelijk om de krant op te zeggen zonder dat je hier extra kosten bij maakt. Let wel op: als jij een abonnement voor een bepaalde periode hebt afgesloten, dan moet je wel eerst deze hele periode afmaken voordat je het abonnement op kunt zeggen. Het opzeggen is na deze periode wel geheel gratis.

Nog meer krant voor je geld

Sommige abonnementen van Parool komen met nóg meer extra's. Zo kun je op zaterdag een extra dikke krant krijgen, waar ook nog eens katernen in zitten. Zo word je nog beter op de hoogte gehouden en heb je lekker veel te lezen tijdens de start van je weekend. Laten we vooral niet vergeten dat er op zaterdag ook nog een leuk tijdschrift wordt bezorgd: PS Magazine. Dit blad heeft interviews, achtergrondartikelen en een groot aantal terugkerende rubrieken en is gratis voor abonnees.

Weinig tijd? Neem dan het goedkoopste abonnement

Heb je weinig tijd om de krant te lezen, maar wil je je wel verdiepen in bepaalde actualiteiten? Dan is het "Digitaal Basis" abonnement wat voor jou. Je krijgt hiermee toegang tot een groot aantal premium artikelen, die elke dag opnieuw voor je worden geselecteerd uit Parool. Het goede nieuws is dat je dit abonnement extra voordelig kunt afsluiten, omdat er vaak een aanbieding voor loopt. Je leest er meer over op abonnement.Parool.nl.

Hierom nemen krantenlezers een Parool abonnement

Als je een abonnement afsluit bij Parool, dan krijg je minstens 35% korting.

Met ieder abonnement op Parool krijg je onbeperkt toegang tot alle artikelen.

Mocht je elke dag de papieren krant willen ontvangen, dan moet je een Compleet abonnement afsluiten.

Het Compleet, Zaterdag + Digitaal en Digitaal abonnement geven toegang tot de digitale editie van Parool.

Op een doordeweekse dag kun je vóór 7:00 uur aan tafel de krant lezen voordat je naar werk gaat.

Je kunt op abonnement.Parool.nl ook een zakelijk en studentenabonnement afsluiten.

Je krijgt met een abonnement niet alleen toegang tot Parool, maar ook tot online artikelen van elf andere kranten van DPG Media.

Naast dat Parool uit nieuwsartikelen bestaat, is het ook gevuld met verhalen achter het nieuws, het leven in de stad en literatuur.

Op abonnement.Parool.nl kun je eenvoudig je lidmaatschap beheren: je kunt bijvoorbeeld de bezorging pauzeren en het bezorgadres wijzigen.

Mocht je niet tevreden zijn na het afsluiten van een lidmaatschap op Parool, dan kun je deze tot twee weken na het afsluiten nog annuleren.

Nieuws

Geen krant ontvangen

Wanneer je geen krant, een verkeerde krant of een bijlage niet hebt ontvangen, neem dan contact op met Parool. Nadat je dit hebt vermeld, ontvang je direct een bevestigingsmail met alle informatie. Bovendien zal de melding ook direct naar het distributiecentrum worden gestuurd, zodat de bezorging van jouw krant zo snel mogelijk wordt verbeterd. Je hoeft uiteraard niet te betalen voor een krant die je niet hebt ontvangen. Ook dit wordt door Parool geregeld.