Ouwehands Dierenpark kortingscodes

Ontvang Ouwehands Dierenpark korting op toegangstickets met een kortingscode in juni 2024

  • gemiddelde besparing: €3,67
  • laatst bijgewerkt: gisteren
  • www.ouwehand.nl
50% korting
Geverifieerd

Tot maar liefst 50% korting op dierentuin toegangsbewijzen

Kortingscode
360 gebruikt
Via Ticketveiling
Bekijk code
10% korting

Bestel groepstickets met ruim 10% korting bij Ouwehands Dierenpark

Info

De korting geldt vanaf twintig personen.

Pak deze korting
€3 korting

Ouwehands Dierenpark kinderkorting: krijg €3,- korting per entreeticket

Info

Geldig voor kinderen van drie tot en met negen jaar oud.

Pak deze korting
50% korting

Parkeer nu je auto met 50% korting bij Ouwehands Dierenpark

32 gebruikt
Info

Exclusief geldig voor abonnementhouders.

Pak deze korting
Gratis actie

GRATIS toegang voor kinderen bij Ouwehands Dierenpark

15 gebruikt
Info

De actie geldt voor kinderen tot en met twee jaar.

Pak deze korting
€10 korting

Een Ouwehands Dierenpark giftcard voor maar €10,-

Pak deze korting
15% korting

Profiteer van tot 15% groepskorting bij Ouwehands Dierenpark

Pak deze korting
10% korting

Scoor minstens 10% korting op een Ouwehands Dierenpark abonnement

Info

Hoe vaker je je abonnement aaneengesloten verlengt, hoe meer korting je ontvangt op de totaalprijs.

Pak deze korting
10% korting

Krijg elke Ouwehands Dierenpark kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie

Neem kleine kinderen GRATIS mee naar Ouwehands Dierenpark

12 gebruikt
Info

De actie geldt voor kinderen tot en met twee jaar.

Pak deze korting
Gratis actie

Maak maandelijks kans op GRATIS entreetickets voor Ouwehands Dierenpark

Pak deze korting
€8 actie

Koop een parkeerkaart voor maar €8,- bij Ouwehands Dierenpark

Pak deze korting
25% korting

Verleng je abonnement met tot 25% korting bij Ouwehands Dierenpark

Pak deze korting
€7 korting
Geverifieerd

Scoor €7,50 korting via de Ouwehands Dierenpark kortingscode

Kortingscode
Info

Geldig in de meivakantie.

Bekijk code
€6 korting
Geverifieerd

Ouwehands Dierenpark kortingscode: ontvang nu €6,50 korting op online tickets

Kortingscode
Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

Pak 1 + 1 GRATIS op tickets met deze Ouwehands Dierenpark kortingscode

Kortingscode
Info

Alleen geldig voor zaterdag 18 februari.

Bekijk code

Recent verlopen Ouwehands Dierenpark kortingscodes, soms werken ze nog!

Gratis actie
Geverifieerd

Ouwehands Dierenpark kortingscode: geniet van 1 + 1 GRATIS op entreekaartjes

Kortingscode
Info

De code is alleen geldig voor tickets op 18 februari 2023.

Bekijk code
25% korting
Geverifieerd

25% korting op de entree met de Ouwehands Dierenpark kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
5% korting
Geverifieerd

Gebruik de Ouwehands Dierenpark kortingscode voor 5% korting

Kortingscode
Bekijk code
25% korting
Geverifieerd

25% korting op je toegangsticket met de Ouwehands Dierenpark kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
25% korting
Geverifieerd

Ouwehands Dierenpark kortingscode voor 25% korting op entreekaarten

Kortingscode
Bekijk code

Bezoek Ouwehands Dierenpark met 25% korting door de beste kortingscode

Een dagje Ouwehands Dierenpark is natuurlijk hartstikke leuk, maar kan ook wel pijn doen in de portemonnee. Wellicht is er een kortingscode actief waarmee je op de entree kunt besparen? Hoewel actieve codes niet vaak voorkomen bij de dierentuin, bestaat er zeker een kans dat je extra korting kunt pakken op je bezoek dankzij een kortingscode. De codes die tot nu toe beschikbaar gesteld werden, gaven je maar liefst tot 25% korting op entreetickets voor het dierenpark. Mocht Ouwehands Dierenpark in de toekomst met een kortingscode komen, dan vind je die als eerste terug op Acties.nl.

Bestel je Ouwehands Dierenpark tickets nóg voordeliger met deze tips

Vier je kinderfeestje met €5,- korting

Wil jij eens flink uitpakken met je kinderfeestje, omdat je bijvoorbeeld een bijzondere leeftijd bereikt? Vergeet dan niet om Ouwehands Dierenpark tussen de opties te zetten. Ten eerste krijg je met een kinderfeestje €5,- korting op de entree én profiteer je van meer voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld een goedgevulde tas met eten en drinken mee en kun je een speurtocht door het park doen.

Krijg altijd €2,50 korting op je entreeticket als student

Als student heb je vaak maar een beperkt budget voor leuke uitjes. Als je je best moet doen om je studie en alles wat erbij komt kijken te betalen, heb je natuurlijk niet heel veel geld over voor een bezoekje aan Ouwehands Dierenpark. Gelukkig is er ook aan jou gedacht en ben je als student van harte welkom in Rhenen. Jij krijgt namelijk standaard €2,50 korting op je toegangskaart. Dit geldt wel alleen op doordeweekse dagen en buiten de vakantieperiodes. Misschien wel net zo fijn, omdat het dan extra rustig is in het park en jij op je gemak alle dieren kunt bekijken.

Win gratis entreekaartjes voor Ouwehands Dierenpark

De dierentuin is niet alleen een fotogenieke plek, je maakt er waarschijnlijk ook een hoop mooie momenten mee met je dierbaren die je graag op camera wil vastleggen. Heb je een prachtplaatje geschoten tijdens je bezoek? Deel je foto dan via Ouwehand.nl en zorg ervoor dat jouw foto de meeste stemmen behaalt. Elke maand ontvangt de maker van de mooiste foto namelijk twee gratis toegangskaarten voor Ouwehands Dierenpark.

Mis geen enkele actie of dierenupdate via de nieuwsbrief

Ouwehands Dierenpark stuurt regelmatig een interessante nieuwsbrief naar haar abonnees. Je begrijpt dat de inhoud vooral gaat over de dieren. Toch komt het soms voor dat er in deze nieuwsbrief een kortingscode wordt gedeeld of aangekondigd. Zijn er andere acties waarbij je bespaart op je entreekaart of op iets lekkers in de horeca, dan kom je dat ook te weten via deze weg.

Over Ouwehands Dierenpark

Over Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark zorgt er sinds 1932 voor dat de mens oog in oog komt te staan met unieke, wilde diersoorten. De dierentuin is gelegen op de Grebbeberg en verwelkomt jaarlijks bijna één miljoen gasten van alle leeftijden. Het maakt niet uit of je een liefhebber bent van reuzenpanda's, Afrikaanse leeuwen, de mysterieuze onderwaterwereld of diverse apensoorten: binnen de poorten van het park kun je talloze dieren bewonderen. Naast wilde dieren tentoonstellen aan het grote publiek, heeft Ouwehands Dierenpark ook een educatief doel: zo wil het bewustwording creëren over de relatie tussen mens en natuur. De Utrechtse dierentuin brengt haar bezoekers bijvoorbeeld kennis bij over natuurbescherming middels infopanelen en educatieve voorstellingen in het park. Ook wil het dierenpark soortbehoud stimuleren door deel te nemen aan internationale fokprogramma's. Kun jij niet wachten om hierover meer te leren en op avontuur te gaan tussen de meest bijzondere diersoorten? Bestel je tickets dan eenvoudig via Ouwehand.nl.

Ga naar ouwehand.nl

Pas een Ouwehands Dierenpark code toe met dit stappenplan

Ouwehands Dierenpark kortingscode gebruiken

  1. Een dagje uit bij Ouwehands Dierenpark is nóg leuker met korting! Met een actiecode maak je dit mogelijk. Acties.nl laat in zeven stappen zien hoe je zo'n code toepast.
  2. Om toegangskaartjes te kopen op Ouwehand.nl klik je in de banner op "Bestel tickets". In het volgende overzicht zie je een balk met "Ik heb een code". Klik deze aan.
  3. Op deze actiepagina kun je jouw Ouwehands Dierenpark kortingscode direct toepassen. Tik deze foutloos over in de witte balk waarin "Code" staat en klik daarna op "Verzilveren". Herhaal dit proces indien je meerdere codes in bezit hebt.
  4. Hierna bepaal je de datum en tijd waarop je het dierenpark het liefst bezoekt. Als jouw gekozen moment nog beschikbaar is, klik je op "Ga verder". Kies nu het aantal tickets dat je wil bestellen en selecteer nogmaals "Ga verder".
  5. Maak nu je bestelling compleet. Op deze webpagina kun je bijvoorbeeld een parkeerkaart bestellen of een bedrag doneren aan de Ouwehand Zoo Foundation. Wanneer je alle velden hebt doorlopen, klik je op "Bestelling afronden".
  6. Je krijgt nu een digitaal formulier te zien waarop je je persoonlijke gegevens achterlaat. Vul de verplichte velden in en geef aan of je wil betalen met iDEAL of een creditcard. Heb je een betaalmogelijkheid gekozen? Klik dan op "Betalen & afronden".
  7. Reken je tickets vervolgens snel en veilig af via diezelfde betaalmanier. Is het bedrag succesvol overgemaakt? Dan kun je nu echt gaan toeleven naar jouw extra voordelige bezoek aan een van de leukste dierentuinen van Nederland!

Profiteer van nog meer Ouwehands Dierenpark bespaartips

Volg Ouwehands Dierenpark op social media

Kregen je kinderen niet genoeg van het dagje Ouwehands Dierenpark? Laat ze dan thuis nog even verder genieten via de social-mediakanalen van de dierentuin. Het dierenpark deelt daar namelijk veel foto's en leuke weetjes over de diverse dieren. Het bijhouden van onder andere Facebook en Twitter is echter om meer redenen handig. Is er een kortingscode of een speciale actie, dan lees je dat namelijk daar.

Minstens €10,- korting met een giftcard van Ouwehands Dierenpark

Ken jij mensen die graag naar de dierentuin gaan, maar dit dagje uit aan zich voorbij laten schieten door de hoge entreeprijzen? Verras deze dierenliefhebbers dan eens met een giftcard van Ouwehands Dierenpark. Gaan ze dan een keer naar de Grebbeweg in Rhenen, dan is hun dagje uit extra fijn. Dankzij jouw giftcard kunnen ze namelijk met korting genieten van iets lekkers in de horeca, of een leuk souvenirtje kopen voor de kinderen. Afhankelijk van het bedrag dat jij schenkt, kunnen sommige producten voor hen zelfs helemaal gratis zijn. De bedragen die je kunt schenken variëren tussen de €10,- en €100,-.

Volg het nieuws van de dierentuin en maak kans op prijzen

De website van de dierentuin beschikt over een handige nieuwspagina waarop je de laatste nieuwtjes over de apen, panda's en giraffen kunt lezen. Ook roept de dierentuin je via de nieuwspagina soms op om ergens op te stemmen of om je mening te geven. Door dit te doen, kun je in sommige gevallen zelfs kans maken op leuke prijzen.

Dit wil je weten voordat je Ouwehands Dierenpark bezoekt

Door je via Ouwehand.nl in te schrijven voor de nieuwsbrief, ontvang je leuke dierenweetjes, aankomende acties en lees je over unieke geboortes in de dierentuin.

Een abonnement op Ouwehands Dierenpark levert veel voordelen op, zo mag je het park onbeperkt bezoeken en krijg je 10% korting op horeca en souvenirs.

Korting scoren bij Ouwehands Dierenpark kan op diverse manieren: via groepstickets, als student, via de ANWB, VriendenLoterij, en Jumbo.

Op social media deelt de dierentuin regelmatig foto's, video's en weetjes over haar talloze dierenbewoners.

Kinderen van nul tot en met twee jaar bezoeken Ouwehands Dierenpark gratis en drie- tot negenjarigen ontvangen korting op de entreeprijs.

Wanneer je op de dag van je dierentuinbezoek geen tijd meer had om souvenirs te kopen kun je dat altijd nog achteraf doen via de online webshop.

Nadat Ouwehands Dierenpark in 1932 werd opgericht, is het snel uitgegroeid tot een van de bekendste dierentuinen in Nederland.

Je kunt op Ouwehand.nl een giftcard kopen, waarmee je iemand verrast met minstens €10,- korting op entreetickets of souvenirs.

Ouwehands Dierenpark is een unieke locatie waar je ook zakelijke bijeenkomsten, jubileums en feesten of groepsuitjes kunt organiseren.

Ouwehands Dierenpark is het hele jaar door te bezoeken, raadpleeg van tevoren wel altijd even de website voor de actuele openingstijden.