Noordhollands Dagblad aanbiedingen

Sluit een abonnement af met Noordhollands Dagblad korting via een aanbieding in april 2024

  • gemiddelde besparing: €3,84
  • laatst bijgewerkt: vandaag
  • www.noordhollandsdagblad.nl
60% korting

Ontvang tot 60% korting op Noordhollands Dagblad Digitaal Extra

Pak deze korting
€5 korting

Noordhollands Dagblad actie: scoor tot €5,- korting per week

Pak deze korting
70% korting

Krijg tot 70% Noordhollands Dagblad korting op een krantenabonnement

Pak deze korting
70% korting

Lees het Noordhollands Dagblad met tot wel 70% korting

Pak deze korting
60% korting

Pak tot 60% korting op een lidmaatschap bij Noordhollands Dagblad

Pak deze korting
10% korting

Pak elke Noordhollands Dagblad aanbieding via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie

Noordhollands Dagblad aanbieding: ontvang een GRATIS magazine bij je krant

Info

Je krijgt het VRIJ weekendmagazine met een Zaterdag + Digitaal of Maandag t/m Zaterdag abonnement.

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS toegang tot premium artikelen bij Noordhollands Dagblad

Info

Enkel geldig voor abonnees.

Pak deze korting
40% korting

Profiteer van 40% korting of meer bij Noordhollands Dagblad

Pak deze korting
60% korting
Geverifieerd

Ontvang de zaterdagkrant met tot 60% korting bij Noordhollands Dagblad

Pak deze korting
70% korting
Geverifieerd

Lees de digitale editie van Noordhollands Dagblad met tot 70% korting

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

Pak ten minste 30% korting op een Noordhollands Dagblad abonnement

Pak deze korting

Recent verlopen Noordhollands Dagblad kortingscodes, soms werken ze nog!

70% korting
Geverifieerd

Noordhollands Dagblad actie: lees de krant met tot 70% korting

Pak deze korting
€20 korting
Geverifieerd

Noordhollands Dagblad aanbieding voor tot €20,- korting per maand

Pak deze korting
60% korting
Geverifieerd

Lees de zaterdagkrant met tot 60% korting via Noordhollands Dagblad

Pak deze korting
15% korting
Geverifieerd

Profiteer nu van 15% korting op alles-in-één-abonnementen bij Noordhollands Dagblad

Pak deze korting
15% korting
Geverifieerd

Sluit vandaag een Noordhollands Dagblad abonnement af met ruim 15% korting

Pak deze korting

Profiteer van 75% korting met de beste Noordhollands Dagblad actie

Als je uit Noord-Holland komt, kan een abonnement op het Noordhollands Dagblad een manier zijn om al het nieuws uit de regio mee te krijgen. Ondanks dat er nog nooit vouchercodes zijn vrijgegeven, kun je wel flinke korting op de krant pakken aan de hand van verschillende aanbiedingen. Tot op heden was de beste promotie goed voor maar liefst 75% korting op een abonnement. Dankzij zo'n aanbieding blijf je extra voordelig op de hoogte van het nieuws uit jouw provincie.

Profiteer van gratis nieuws en extra's bij Noordhollands Dagblad

Ontvang nog meer nieuws op zaterdag

Bij de helft van de abonnementen op NoordhollandsDagblad.nl ontvang je op zaterdag een extra dikke krant en het gratis weekendmagazine VRIJ. Zo geniet je van nog meer leesplezier in de vorm van interessante interviews, uitgebreide achtergrondartikelen, lekkere recepten en kritische recensies. Kies voor een van deze abonnementen en begin jouw zaterdag goed met de uitgebreide zaterdageditie van Noordhollands Dagblad.

Daag jezelf uit met de gratis puzzels

Niet alleen in de krant, maar ook op de website kom je tal van puzzels tegen. Iedere dag worden er nieuwe hersenkrakers online gezet. Deze kun je geheel gratis oplossen, zonder gebruik te hoeven maken van een speciale aanbieding. Je hebt de keuze uit diverse puzzels. Stel jouw ogen bijvoorbeeld op de proef met een woordzoeker of test je woordenschat met een paardensprong. Surf snel naar NoordhollandsDagblad.nl en daag jezelf uit met een van de gratis puzzels.

Speel mee en win gratis prijzen

Het Noordhollands Dagblad houdt ervan om haar lezers actief te houden. Naast de gratis puzzels die je kunt spelen, kun jij jezelf namelijk ook vermaken met een van de vele winacties. Op de website kun je zien aan welke actie je op dit moment kunt meedoen. Dit kan bijvoorbeeld een fotowedstrijd zijn waarbij je jouw mooiste foto in moet sturen, of een schrijfwedstrijd waarin jij jouw schrijftalent naar voren kunt laten komen. Ben jij de gelukkige winnaar van een dergelijke winactie? Dan sleep jij een gratis cadeau in de wacht als beloning voor jouw harde werk. Zo zie je maar weer dat je niet per se een aanbieding nodig hebt om aan een mooie prijs te komen.

Over Noordhollands Dagblad

Over Noordhollands Dagblad

Vaak krijgen alleen grote nationale kranten de stempel van kwaliteitskrant. Er zijn echter ook kranten die dezelfde kwaliteit bieden, maar dan met een regionale insteek. Voor het gebied tussen Alkmaar en Den Helder is dit Noordhollands Dagblad. Deze ochtendkrant verschijnt in zeven regionale edities, allen voorzien van het belangrijkste nieuws uit de afzonderlijke regio's. Naast alle opmerkelijkheden uit de buurt, voorziet Noordhollands Dagblad ook in nieuws op nationale en internationale schaal. Als afwisseling van al deze actualiteiten, schrijft de redactie stukken over sport, cultuur en entertainment. In het weekend genieten lezers van nog meer leesplezier, door de extra dikke weekendbijlage. Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er in Noord-Holland, Nederland én de wereld gebeurt? Sla dan eens de krant open of kijk op NoordhollandsDagblad.nl.

Ga naar noordhollandsdagblad.nl

Zo bespaar je nog meer op je abonnement bij Noordhollands Dagblad

Meld je aan voor de Noordhollands Dagblad nieuwsbrief

Het Noordhollands Dagblad beschikt niet alleen over verschillende soorten abonnementen, maar ook over verschillende soorten nieuwsbrieven. Zo kun jij zelf kiezen welk nieuws je wanneer ontvangt. Daarnaast kun je de nieuwsbrieven ook afstemmen op de regio waar je woont, zodat je het belangrijkste nieuws bij jou uit de buurt direct terugvindt in je inbox. Mochten al deze voordelen je nog niet hebben overtuigd, dan trekken de aanbiedingen je wellicht wel over de streep. Het kan namelijk zomaar zijn dat de nieuwsbrief van jouw keuze een interessante aanbieding bevat, die jij dan weer kunt gebruiken om voordelig jouw abonnement af te sluiten via NoordhollandsDagblad.nl.

Lees het laatste nieuws op social media

Als krant wil het Noordhollands Dagblad natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken. Daarom is het dagblad ook actief op social media. Via Facebook en X (voorheen Twitter) word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws uit de regio en daarbuiten. Daarnaast kan het zomaar zijn dat je nog een aanbieding tegenkomt wanneer je door de socials aan het scrollen bent. Zo blijf je nóg voordeliger op de hoogte van regionale gebeurtenissen.

Zeg de krant op wanneer jij dat wil

Ben je van plan om over te stappen naar een ander dagblad, of wil je eens een ander soort abonnement uitproberen? Dan heb je, tenzij je actieperiode nog niet is afgelopen, gelukkig altijd de mogelijkheid om jouw huidige abonnement kosteloos stop te zetten. Alle zaken wat betreft jouw abonnement kun je eenvoudig regelen via jouw persoonlijke account.

10 redenen om je te abonneren op Noordhollands Dagblad

Als nieuwe klant kun je tot 70% korting krijgen op een lidmaatschap bij Noordhollands Dagblad.

Ieder abonnement van Noordhollands Dagblad geeft je toegang tot premium artikelen.

Noordhollands Dagblad biedt je de mogelijkheid om je abonnement tot veertien dagen na het afsluiten ervan te annuleren.

Je kunt het contactformulier invullen, bellen of een berichtje via WhatsApp sturen als je een vraag hebt over je abonnement.

Als je de digitale krant wil lezen, kun je op NoordhollandsDagblad.nl al voor maar €1,99 per week een lidmaatschap afsluiten.

Mocht je doordeweeks de papieren krant willen ontvangen, dan moet je het Compleet abonnement afsluiten.

Doordeweeks wordt Noordhollands Dagblad vóór 7:00 uur bezorgd en op zaterdag uiterlijk om 8:00 uur.

Op NoordhollandsDagblad.nl kun je eenvoudig je gegevens wijzigen en je lidmaatschap beëindigen.

Je kunt je abonnement van Noordhollands Dagblad betalen aan de hand van een automatische incasso, via e-mail, via een QR-code of internetbankieren.

Met een Zaterdag + Digitaal extra en een Compleet abonnement ontvang je iedere zaterdag een weekendmagazine van Noordhollands Dagblad.

Nieuws

Krijg toegang tot de digitale editie

Lees jij de krant het liefst digitaal? Sluit dan een abonnement af waarbij je toegang krijgt tot de digitale editie van Noordhollands Dagblad. Dit betekent dat je in de toekomst waar en wanneer je maar wil, alle nieuwsberichten leest op onder andere jouw smartphone of tablet. Met dit abonnement heb je ook nog eens toegang tot columns en reportages via de nieuws-app van Noordhollands Dagblad.

Iedereen puzzelt mee met Noordhollands Dagblad

Begin jij de dag ook graag met een kop koffie en een puzzel uit de krant? Bij Noordhollands Dagblad kun je hier zelfs van genieten wanneer je geen abonnement hebt. Op NoordhollandsDagblad.nl kun je diverse puzzels op de digitale manier maken. Zo kun je je onder andere over een kruiswoordpuzzel, sudoku of woordzoeker buigen. Elke dag komt er weer een nieuwe puzzel online, dus laat die hersens maar kraken!

Sluit jouw favoriete abonnement af

Wist je dat je bij Noordhollands Dagblad een abonnement kunt kiezen die precies bij jouw wensen aansluit? Dat komt goed uit, zeker als je bijvoorbeeld alleen geïnteresseerd bent in het lezen van digitale artikelen of juist ook de papieren krant wil ontvangen. Op NoordhollandsDagblad.nl check je precies wat elk abonnement inhoudt en wat je hiervoor terugkrijgt. Zo heb je snel jouw favoriete abonnement gevonden.