NextEnergy kortingscodes

Pak elke actuele kortingscode voor NextEnergy korting op je energierekening – april 2024

  • gemiddelde besparing: €35,12
40% korting

Laad je auto op met tot 40% korting bij NextEnergy

Pak deze korting
€170 korting

Profiteer van tot €170,- korting op je energierekening bij NextEnergy

Verloopt morgen
Pak deze korting
50% korting

Pak tot 50% korting op je elektriciteitskosten bij NextEnergy

Pak deze korting
€5 actie

NextEnergy deal: sluit een abonnement af voor slechts €5,-

Pak deze korting
€5 actie

Sluit een NextEnergy abonnement af voor slechts €5.-

Pak deze korting
€800 korting

Scoor wel €800,- korting met een NextEnergy batterijsysteem

Pak deze korting
€50 korting
Geverifieerd

NextEnergy kortingscode voor €50,- korting op je eerste jaarnota

Kortingscode
Bekijk code
€25 korting
Geverifieerd

Ontvang €25,- korting op stroom of gas met deze NextEnergy kortingscode

Exclusieve code
Bekijk code
€50 korting
Geverifieerd

NextEnergy kortingscode: ontvang €50,- korting op stroom en gas

Exclusieve code
Bekijk code

Recent verlopen NextEnergy kortingscodes, soms werken ze nog!

70% korting
Geverifieerd

Draai wasjes vandaag met tot 70% NextEnergy korting

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Pak ruim 40% korting op dynamische stroom bij NextEnergy

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Maak nu GRATIS gebruik van energie bij NextEnergy

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

NextEnergy promo voor tot 50% korting op dynamische stroom

Pak deze korting
€170 korting
Geverifieerd

Pak tot €170,- korting op je energierekening bij NextEnergy

Pak deze korting

3 handige bespaartips waarvan je profiteert bij NextEnergy

Maak gebruik van gratis energie bij NextEnergy

Op sommige momenten wordt er in Nederland ontzettend veel zonne- en windenergie opgewekt. Dit kan zelfs voor een overbelasting van het energienet zorgen. NextEnergy speelt verstandig in op dit soort momenten, waardoor alle klanten van zeer goedkope en in sommige gevallen zelfs gratis energie kunnen profiteren. Het enige wat je hoeft te doen, is de stroomprijs goed opvolgen. Dit doe je door de NextEnergy app goed in de gaten te houden. Hier staat exact aangegeven wanneer je kunt profiteren van gratis energie. Klanten van de energieleverancier kunnen op deze manier vrijwel moeiteloos op hun energierekening besparen.

Ontdek acties en bespaartips op social media

Volg je NextEnergy al op social media? Zo niet, dan is dit je teken om de energieleverancier te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. Via deze social-mediakanalen leer je meer over hoe het dynamisch abonnement juist werkt en hoeveel korting je kunt scoren. Bovendien ontdek je allerlei handige bespaartips waardoor je je stookkosten kunt beperken. Mocht het je geluksdag zijn, dan kun je soms zelfs meedoen aan winacties waarbij je kans maakt op leuke prijzen!

Maak kans op unieke prijzen met een winactie

Hoewel het bij de energieleverancier vooral draait om hoe het zijn klanten het optimale kan bieden op het gebied van goedkope energie, vinden de medewerkers het ook leuk om je zo nu en dan te trakteren op cadeaus. Zo kunnen nieuwe klanten sporadisch meedoen aan winacties waarbij ze zich moeten aanmelden door middel van een tijdelijke kortingscode. Hierdoor heb je bijvoorbeeld al eerder kans kunnen maken op een e-bike ter waarde van tot €3.000,-. Hou de website en social-mediakanalen dus goed in de gaten om geen enkele winactie te missen.

Over NextEnergy

Over NextEnergy

Balans is belangrijk. Dat geldt voor allerlei zaken in het leven, waaronder het opwekken en verbruiken van groene energie. Er is namelijk regelmatig een overschot aan groene energie waar veel consumenten niet aan kunnen komen. Een bedrijf dat hier verandering in wil brengen, is NextEnergy. De Nederlandse energieleverancier zet zich in om ervoor te zorgen dat het overschot op een slimme manier wordt gebruikt door klanten. Dit is immers de meest duurzame manier om om te gaan met elektriciteit, gas én geld. Bij NextEnergy betaal je daarom geen vast bedrag, maar wordt er juist gewerkt met dynamische prijzen. Zo betaal je alleen voor datgene wat je verbruikt. Dat is de manier waarop oprichters Gijs Wubbe en Frederik op de Beeck energie slimmer, groener en goedkoper willen maken met NextEnergy.nl.

Ga naar nextenergy.nl

Fijne extra's waarvan NextEnergy klanten genieten

Bespaar maximaal dankzij de gratis app

Wie klant is of is geworden bij NextEnergy, moet zeker even de gratis app downloaden. In de applicatie vind je namelijk alle details wat betreft je abonnement, energieverbruik en persoonlijke gegevens. Een handige functie van de app is dat je altijd zicht hebt op de actuele energieprijzen per uur, zodat je precies kunt inschatten wanneer het het voordeligst is om bijvoorbeeld een wasje te draaien of om je elektrische auto op te laden. Door de app regelmatig te checken, betaal je altijd het laagste tarief voor energie en bespaar je enorm veel op je rekeningen. Zodra je je contract op NextEnergy.nl afsluit, krijg je je inloggegevens toegestuurd en kun je meteen genieten van je voordeel.

Stap gratis over naar de energieleverancier

Heb je genoeg van je hoge energiekosten en wil je ook van de goedkope energie van NextEnergy profiteren? Stap dan vandaag nog over naar de energieleverancier. Je hoeft je geen zorgen te maken over administratief gedoe, want de medewerkers van NextEnergy nemen namelijk het hele proces op zich en zorgen ervoor dat je zonder problemen en volledig kosteloos naar NextEnergy kunt overschakelen. Mocht je momenteel een vast energiecontract hebben, dan is het wel van belang dat je de einddatum van dit contract doorgeeft, zodat je geen problemen ervaart met de overstap en gelijk kunt besparen vanaf de allereerste dag met je nieuwe energiecontract.

Zeg je abonnement op elk moment gratis op

NextEnergy.nl beschikt niet alleen over dynamische contracten, maar ook over dynamische abonnementen. Je hoeft bij de energieleverancier namelijk geen rekening te houden met een bepaalde opzegtermijn. De energieleverancier is ontzettend flexibel ingesteld en je kunt je abonnement dan ook op ieder moment opzeggen zonder boete. Dit is ideaal voor als het dynamisch plan toch misschien niet voor je werkt, maar je het wel wilde proberen.

Nieuws

Slim laden van je elektrische auto

Tegenwoordig rijden steeds meer huishouden met een elektrische auto en daarom heeft NextEnergy hier wat handigs voor bedacht. Maak kennis met het slim laden van je voertuig. Met de NextEnergy app wordt je elektrische auto automatisch geladen op momenten dat de stroom het goedkoopst is. Door hier gebruik van te maken, kun je tot €1.000,- per jaar besparen op je autokosten. Het is dus verstandig om over te gaan op slim laden, om van de vele voordelen te profiteren!

Nieuw: de slimme thuisbatterij

NextEnergy heeft een leuk nieuwtje in petto, want de slimme thuisbatterij is eindelijk daar! Mocht je niet weten wat een thuisbatterij inhoudt: dit slimme apparaat slaat simpelweg stroom op, met name wanneer de stroomprijzen dalen. In het geval van piekuren, dan kan de thuisbatterij weer stroom terugverkopen aan het net om anderen weer te laten profiteren van voordeligere tarieven. Je profiteert dus niet alleen zelf van goedkope stroom, maar draagt ook een steentje bij aan het net. Het belangrijkste is natuurlijk dat je vooral zelf honderden euro's bespaard op je energierekeningen, zonder er ook maar enige moeite ervoor te hoeven doen. Kortom: een aanwinst voor je huishouden.

Denk slim na over stekkers

Tegenwoordig zijn er enorm veel apparaten en laders die continu aan het stroom zitten. Nu is het begrijpelijk dat je niet iedere keer de stekker uit ieder apparaat trekt, maar het is anderzijds wel verstandig om slim na te denken over energiebesparing. Zo vind je in veel huishoudens verschillende soorten laders die vrijwel altijd in het stopcontact zitten. Denk aan een laptoplader of smartphonelader. Naast dat dit op het gebied van brandveiligheid niet een al te beste keuze is, verbruikt de oplader alsnog stroom. Het zijn misschien kleine beetjes energie, maar over een heel jaar kan je dit toch echt wat euro's besparen.