Nespresso kortingscodes

Pak een werkende kortingscode voor Nespresso korting op diverse koffiemachines – juni 2024

  • gemiddelde besparing: €8,46
€15 korting

Een Nespresso cadeaukaart voor maar €15,-

28 gebruikt
Pak deze korting
€5 korting

Gratis verzending bij Nespresso

12 gebruikt
Info

Geldig voor abonnees of bij bestellingen vanaf €40,- of 100 capsules.

GRATIS verzending
% korting

Krijg elke Nespresso kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
30% korting

Shop een Nespresso abonnement voor Vertuo koffiemachines met tot 30% korting

Pak deze korting
50% korting

Ontvang tot 50% Nespresso korting op Original koffiemachines

Pak deze korting
40% korting

Nespresso promo: bestel een koffieabonnement met tot 40% korting

Pak deze korting
50% korting

Profiteer van tot 50% korting op een Vertuo koffiemachine bij Nespresso

Pak deze korting
€300 korting

Krijg wel €300,- korting op vertuo koffiemachines bij Nespresso

Info

Geldig als je een abonnement afsluit.

Pak deze korting

Over Nespresso

Over Nespresso

Voor veel mensen is de ochtend niet compleet zonder het vertrouwde bakkie pleur. Een groot deel van deze dagelijkse routine wordt mogelijk gemaakt door Nespresso. Het van oorsprong Zwitserse merk werd in 1986 geboren als mengelmoes van het woord espresso en de overkoepelende organisatie Nestlé. Sindsdien houdt het bedrijf zich onafgebroken bezig met het ontwikkelen van koffiemachines. Deze schat aan ervaring resulteert in een uitgebreide collectie, waarbij de Original en Vertuo als vlaggenschepen fungeren. Met een Original apparaat zet je koffie op de klassieke manier, terwijl de Vertuo de echte fijnproevers voorziet van grootse koffiemomenten. De innovatieve systemen worden in Nederland verkocht via Nespresso.com en dertien boutiques, waarvan drie in Amsterdam. Wie koffie zegt, zegt Nespresso en dus mag het merk de bekende leus "What else?" met recht dragen.

Ga naar nespresso.com

Nieuws

Vier de komst van de zomer met Nespresso

Op 1 juni gaat de meteorologische zomer weer van start. Heb jij de zomer al helemaal in je bol? Dan mag een heerlijke ijskoffie niet ontbreken! Op de website van Nespresso staan sinds kort de lekkerste recepten voor heerlijke ijskoffies. Daarnaast scoor je in de webshop de musthaves voor het komende seizoen, waaronder ijsblokjes trays en reisbekers. Bekijk de lekkerste recepten en de zomerse items op Nespresso.com en ga direct aan de slag.

Nespresso x Koningsdag

Op 27 april kleurt Nederland oranje en vieren we Koningsdag. Speciaal voor deze feestdag heeft Nespresso de lekkerste recepten uitgelicht. Maak bijvoorbeeld een heerlijke ijskoffie met caramelsmaak of ga voor de overheerlijke mango frappe. Tevens kun je nu allerlei oranje accessoires scoren, om deze dag nóg specialer te maken. Ga direct naar Nespresso.com en laat je inspireren door deze heerlijke koffierecepten.

Vind jouw perfecte smaakmatch

Koffie is beschikbaar in honderden smaken, geuren en kleuren. Drink jij iedere dag een bakkie, maar heb je het gevoel dat je de ideale smaak nog moet ontdekken? Dan helpt Nespresso je graag verder op weg in deze zoektocht. Via de website kun je nu een digitale smaaktest ondergaan. Deze online tool bepaalt aan de hand van enkele vragen welke koffie het beste bij jouw smaakpapillen past. Ga daarom direct naar Nespresso.com en doe de quiz in slechts twee minuten.