Mondo Verde kortingscodes

Beleef een dag plezier met Mondo Verde korting met een kortingscode – mei 2023

  • gemiddelde besparing: €1,46
  • www.wereldtuinenmondoverde.nl
50% korting

Ontvang tot maar liefst 50% korting op tickets voor Mondo Verde

Kortingscode
80 gebruikt
Via VakantieVeilingen
Pak deze code
25% korting

Mondo Verde korting: koop jouw tickets vandaag met 25% korting

Kortingscode
Via ActievandeDag
Pak deze code
€2,50 korting

Geniet van €2,50 groepskorting op tickets bij Mondo Verde

Info

Geldig voor groepen vanaf 20 personen.

Pak deze korting
Gratis actie

Mondo Verde voordeel: profiteer van GRATIS toegang voor jonge kinderen

Verloopt vandaag
Info

Geldig voor kinderen tot 3 jaar.

Pak deze korting
30% korting

Pak ruim 30% kinderkorting op entreekaartjes bij Mondo Verde

Verloopt morgen
Pak deze korting
€3 korting

Scoor tijdelijk €3,- korting op jouw Mondo Verde abonnement

Info

Alleen geldig voor abonnementhouders die verlengen.

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS onbeperkt eten en drinken bij Mondo Verde

Info

Alle entreeprijzen zijn inclusief all you can eat service.

Pak deze korting
€3 korting

Mondo Verde actie: koop een seizoenskaart met €3,- korting

Verloopt morgen
Info

Bij het verlengen van je abonnement.

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere Mondo Verde kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
30% korting

Kinderen bezoeken Mondo Verde met ruim 30% korting

Info

Geldt uitsluitend voor kinderen van drie tot en met twaalf jaar.

Pak deze korting
30% korting

Mondo Verde promo: koop entreekaarten voor jongeren met ruim 30% korting

Info

Deze korting is geldig voor kinderen van drie tot en met twaalf jaar oud.

Pak deze korting
20% korting

20% korting op een dagje uit bij Mondo Verde

Info

Deze korting is uitsluitend van toepassing voor abonnementhouders van Dier en Park.

Pak deze korting
€2,50 korting

Profiteer van €2,50 korting per ticket bij Mondo Verde

Info

Indien je het park bezoekt met een groep van twintig personen of meer.

Pak deze korting

Verlopen Mondo Verde kortingscodes

40% korting

Nu tot 40% korting op schoolreisjes bij Mondo Verde

Pak deze korting
€25 actie

Boek groepsbezoeken al voor minder dan €25,- bij Mondo Verde

Pak deze korting
€25 actie

Koop een strippenkaart voor het parkeren bij Mondo Verde voor slechts €25,-

Pak deze korting
€3 korting

Verleng je abonnement met €3,- korting bij Mondo Verde

Pak deze korting
€25 actie

Adopteer een dier voor slechts €25,- bij Mondo Verde

Pak deze korting

Bezoek Mondo Verde met 40% korting dankzij de beste actie ooit

Bij Mondo Verde beleef je gegarandeerd een leuke tijd met het gezin of vrienden, al kan zo'n dagje weg wel hoog in de kosten lopen. Om de pret niet te laten bederven door de entreeprijs, ga je op zoek naar een kortingscode. Deze ga je helaas niet vinden, want Mondo Verde heeft tot nu toe geen codes uitgegeven. Gelukkig kun je alsnog besparen op je bezoek met behulp van verschillende acties. In het verleden heb je zo van wel 40% korting kunnen profiteren. Mocht er ooit in de toekomst een kortingscode beschikbaar komen, dan vind je die uiteraard terug op Acties.nl.

Vier tips waarmee je nog meer korting pakt bij Mondo Verde

Krijg bijna 30% groepskorting bij Mondo Verde

Wil jij met een grote groep Mondo Verde bezoeken, bijvoorbeeld tijdens een familiedag of als bedrijfsuitje? Dat is niet alleen leuk en gezellig, maar je krijgt er ook nog eens extra korting voor. Zo bespaar je bijna 30% voor groepen vanaf twintig personen. Let hierbij op dat je verschillende arrangementen hebt waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor arrangement een met een all-you-can-eat buffet, maar ook voor een arrangement met koffie en vlaai. Op wereldtuinenMondoVerde.nl vind je een duidelijk overzicht van alle verschillende arrangementen.

€3,- korting en onbeperkt toegang met een seizoenskaart

Denk jij dat je Mondo Verde tijdens het seizoen wel vaker zult gaan bezoeken? Dan loont het zich om hier een seizoenskaart voor aan te schaffen. Na twee keer het park te hebben bezocht, heb je de abonnementskosten er namelijk al uit. Heb je al een seizoenskaart gehad en wil je deze het volgende jaar verlengen? Dan ontvang je wel €3,- korting op je verlenging. Belangrijk om in de gaten te houden: bij een seizoenskaart is slechts één keer het all-you-can-eat arrangement inbegrepen. Wil jij bij een volgend bezoek ook van zo'n arrangement gebruikmaken, dan betaal je hier €5,- voor.

Als eerste op de hoogte met de nieuwsbrief

Mondo Verde is een bijzonder park dat bestaat uit uiteenlopende tuinen, dieren en attracties. Het is daarom niet makkelijk om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt. Zodoende is het handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat je het laatste nieuws over de dieren, attracties en evenementen in je inbox ontvangt. Bovendien weet jij het zo als eerste wanneer er een kortingscode beschikbaar is. Vul deze kortingscode in wanneer je tickets bestelt om extra voordelig de nieuwigheden van het park te ontdekken.

Volg Mondo Verde op social media

Mondo Verde is heel actief op social media. Zo vinden de medewerkers van het park het leuk om foto's van dieren met je te delen, maar spot je op de kanalen ook informatie over speciale acties en dagen die je in Mondo Verde kunt beleven. Het is dan ook zeker de moeite waard om het park te volgen op Facebook, Twitter of YouTube. Zo kom je alvast in de stemming voor een volgend bezoek, of kun je een recent bezoekje nog een keer herbeleven. Mooi is dat het park ook nog wel eens een kortingscode plaatst. Met deze kortingscode bespaar je dan extra op een bezoekje aan het park of op een arrangement.

Over Mondo Verde

Over Mondo Verde

In één dag de wereld rond: het lijkt misschien een fabel, maar het kan echt! In het Limburgse Landgraaf is namelijk een familiepark opgericht door de familie Van der Honing, waar je in vogelvlucht een wereldreis kunt maken. In Mondo Verde zijn allerlei soorten dieren en planten te zien die verschillende uithoeken van de wereld representeren. Het park is ingedeeld in diverse tuinen op basis van landen, die de respectievelijke culturen van deze landen ook echt uitdragen. Je maakt dus zo een uitstapje naar de tropische regenwouden van Indonesië en waant je na een paar minuten wandelen alweer midden in de woestijn van Marokko. Daarnaast beschikt Mondo Verde ook over attracties zoals een achtbaan, wildwaterbaan en zweefmolen. Hierdoor is wereldtuinenMondoVerde.nl een park waar jong en oud zich 365 dagen per jaar kan vermaken.

Ga naar wereldtuinenmondoverde.nl

Een bezoek aan Mondo Verde brengt je deze voordelen

Gratis eten en drinken in Mondo Verde

Om bezoekers van zoveel mogelijk gemak te voorzien, biedt het park een all-in concept aan. Je krijgt hiermee niet alleen toegang tot het park, maar kunt ook de hele dag gratis eten en drinken. De kosten voor het eten zijn namelijk inbegrepen bij de toegangsprijs. Meer informatie hierover vind je op wereldtuinenMondoVerde.nl.

Parkeer goedkoper met een parkeerabonnement

Ben jij van plan om regelmatig terug te komen bij Mondo Verde? Dan is het goed om een parkeerstrippenkaart aan te schaffen. Met deze kaart kun je namelijk, ook zonder kortingscode, flink besparen op de parkeerkosten die je bij het park maakt. Parkeren bij Mondo Verde kost normaal gesproken €7,50 per dag. Voor een parkeerstrippenkaart betaal je €25,-. Met andere woorden: vier keer parkeren en je bent al 20% goedkoper uit. Dat loopt natuurlijk alleen maar op naarmate je vaker parkeert. Je kunt een parkeerstrippenkaart wel alleen aanschaffen als je ook een geldige seizoenskaart hebt.

Tien feiten voor de échte Mondo Verde fans

Een schoolreisje naar Mondo Verde betekent niet alleen een dag vol plezier, ook profiteer je van fikse groepskorting en zit er onbeperkt eten en drinken bij de entreeprijs inbegrepen.

De tuinen, feestlocaties en gebouwen van themapark Mondo Verde vormen het grootste partycentrum van de Benelux, waar je voor alle feesten en partijen terechtkunt.

Voor een vast bedrag per jaar kun je een dier adopteren, met dit bedrag worden de voederkosten, het onderhoud aan het verblijf en dierenartskosten betaald.

Je kunt je seizoenskaart eenvoudig verlengen via WereldtuinenMondoVerde.nl, tevens ontvang je €3,- korting als je je seizoenskaart besluit te verlengen.

Mondo Verde is elke maandag tot en met vrijdag open van 11:00 uur tot 15:00 uur, op zaterdag en zondag is het park geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Bij familiepark Mondo Verde kun je wandelen door de wereldtuinen, die de stijl en cultuur van landen over de hele wereld representeren.

Of je nu met de trein, auto of bus gaat: een complete routebeschrijving vind je op de website van Mondo Verde.

Op WereldtuinenMondoVerde.nl kun je alle dieren uit het park ontdekken en informatie opdoen.

De congreszaal van Mondo Verde beschikt over alle benodigde congresfaciliteiten en er zijn diverse vergaderarrangementen mogelijk.

Je kunt je online aanmelden voor de nieuwsbrief, hierdoor ben je direct op de hoogte van alle nieuwtjes van het familiepark.