Leeuwarder Courant aanbiedingen

Bekijk de actuele aanbiedingen voor Leeuwarder Courant korting op het laatste nieuws – december 2023

  • gemiddelde besparing: €3,62
€1,50 korting

Lees de Leeuwarder Courant nu met minstens €1,50 korting

Pak deze korting
50% korting

Ontvang de Leeuwarder Courant één jaar lang met tot 50% korting

Pak deze korting
Gratis actie

Lees premium artikelen geheel GRATIS bij Leeuwarder Courant

Info

Als krantabonnee.

Pak deze korting
€5 korting

Krijg tot €5,- korting per week op je Leeuwarder Courant abonnement

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij Leeuwarder Courant

Verloopt morgen
GRATIS verzending
Gratis actie

LC voordeel: krijg GRATIS toegang tot de digitale krant

Pak deze korting
30% korting

Krijg ten minste 30% korting op een LC jaarabonnement

Pak deze korting
10% korting

Scoor iedere Leeuwarder Courant aanbieding via de nieuwsbrief

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Sluit nu een Compleet abonnement af met 40% korting bij Leeuwarder Courant

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Lees de Leeuwarder Courant één jaar lang met minstens 40% korting

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Sluit een Digitaal abonnement af met 50% Leeuwarder Courant korting

Pak deze korting

Recent verlopen Leeuwarder Courant kortingscodes, soms werken ze nog!

50% korting
Geverifieerd

Lees de Leeuwarder Courant met tot maar liefst 50% korting

Pak deze korting
€4,50 korting
Geverifieerd

Ontvang nu €4,50 korting op een Compleet abonnement bij Leeuwarder Courant

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Leeuwarder Courant voordeel: GRATIS toegang tot alle premium artikelen

Info

Dit geldt alleen voor krantabonnees.

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Abonneer je op Leeuwarder Courant met minstens 40% korting

Pak deze korting
€1,50 korting
Geverifieerd

Krijg minimaal €1,50 korting per week op je Leeuwarder Courant abonnement

Pak deze korting

Lees de laatste nieuwtjes nóg voordeliger dankzij deze tips

Mis geen aanbieding via de nieuwsbrief

Geldt er een leuke aanbieding bij de Leeuwarder Courant? Dan wil jij natuurlijk wel een graantje meepikken. Er is gelukkig een erg makkelijke manier om geen enkele aanbieding of andere bespaarmogelijkheid te missen. Het enige dat je hoeft te doen, is je inschrijven voor de nieuwsbrief van de Leeuwarder Courant via abonneer.LC.nl. Wanneer het mogelijk is om extra voordelig een abonnement op de krant af te sluiten, dan ontdek je dat via deze weg direct. Als digitale lezer ontvang je bovendien elke dag de lokale Friese nieuwtjes om helemaal op de hoogte te blijven.

Blijf up-to-date via social media

Leeuwarder Courant is actief op diverse social-mediakanalen. Ben jij daar ook zo goed als dagelijks te vinden en blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws uit het Noorden? Dan is het mooi meegenomen om de krant ook meteen te volgen. De Leeuwarder Courant weet namelijk precies wat er aan relevant nieuws te vermelden is. Er wordt dagelijks gepost, dus er is genoeg te lezen als volger. De regionale krant is actief op onder andere Twitter, YouTube en Facebook. Op deze manier zie je alle nieuwtjes en aanbiedingen vanzelf op je tijdlijn verschijnen.

Twee weken bedenktijd en gratis afzeggen

Heb je een abonnement genomen op de Leeuwarder Courant, maar kom je erachter dat je toch te weinig tijd voor het lezen ervan hebt of dat de krant niet zo goed bij je past? Dat is gelukkig geen probleem bij de Leeuwarder Courant. Je zit namelijk niet direct voor een maand of voor een jaar aan je abonnementskosten vast. Je hebt bij de dagblad veertien dagen bedenktijd, dus kunt binnen die periode altijd nog stoppen met het abonnement. Dit kan ook van pas komen als je de krant eerst een tijdje wil uitproberen.

Over Leeuwarder Courant

Over Leeuwarder Courant

Al sinds 1750 staat de Leeuwarder Courant voor je klaar met het laatste nieuws uit de provincie Friesland. Op basis van zeven journalistieke bouwstenen, zorgt de krant ervoor dat je dagelijks kunt rekenen op betrouwbare en onafhankelijke journalistiek. Waar de krant vroeger alleen aan de deur werd bezorgd, kun je tegenwoordig ook de laatste nieuwtjes lezen via de digitale krant, uitgebreide website, online nieuwsbrieven, informatieve video's en uiteraard ook via social media. Met een journalistiek team bestaande uit zo'n veertig verslaggevers en twintig redacteuren, worden de diverse platformen continu aangevuld met nieuws over sport, cultuur, economie en alles omtrent regio Friesland. Of je jouw dagelijks nieuws nu het liefst met een kopje koffie aan de eettafel leest of digitaal onderweg naar je werk: Leeuwarder Courant zorgt dat je altijd up-to-date bent op landelijk én lokaal niveau. Je kunt je eenvoudig abonneren op de krant via abonneer.LC.nl. 

Ga naar abonneer.lc.nl

Extra voordelen van een abonnement afsluiten bij Leeuwarder Courant

Veilig en snel betalen bij Leeuwarder Courant

Neem je een abonnement op Leeuwarder Courant, dan mag je er op vertrouwen dat je je abonnement op een veilige manier betaalt. Het afrekenen verloopt ook erg eenvoudig: het enige dat je hoeft te doen is je IBAN-nummer invullen bij het afsluiten van een abonnement en daarna volgt de betaling vanzelf. Zo hoef je niet meer stil te staan bij het betalen van je dagelijkse krant en wordt deze doorlopend bij je thuisbezorgd.

Gratis bezorging op je vakantieadres

Tijdens je vakantie blijf je vast ook graag op de hoogte van het dagelijkse nieuws. Uiteraard ontvang je de krant ook in de vakantieperiode netjes in de brievenbus. Ga je echter op vakantie en kun je daar de papieren krant niet missen? Dan is er goed nieuws: je kunt de Leeuwarder Courant namelijk gratis op je vakantieadres laten bezorgen, mits dit adres in het verspreidingsgebied van de krant ligt. Ga je daarbuiten op vakantie, dan kun je de krant ook ontvangen, maar dan betaal je wel portokosten. Een andere optie is om de bezorging van de krant tijdelijk stop te zetten en de Leeuwarder Courant via de digitale weg te lezen.

Daarom wil je lid worden van Leeuwarder Courant

De Leeuwarder Courant is grotendeels Nederlandstalig, maar er staan ook Friestalige artikelen in het weekblad.

Met het "Weekend + Digitaal" of "Compleet" abonnement ontvang je iedere zaterdag een extra dikke krant op de mat.

Leeuwarder Courant is het grootste en populairste regionale dagblad van de provincie Friesland.

Abonnees van Leeuwarder Courant kunnen exclusieve artikelen lezen op de website of in de app.

Je kunt je via abonneer.LC.nl gratis abonneren op verschillende nieuwsbrieven: de premium-, lunch-, ochtend- en avondnieuwsbrief.

Je kunt jouw gemeente selecteren om zo het laatste nieuws uit jouw omgeving op de homepagina van Leeuwarder Courant te zien.

Met de Leeuwarder Courant app kun je overal en op ieder moment het dagelijkse nieuws uit Friesland lezen.

Je kunt via abonneer.LC.nl je lidmaatschap tijdelijk stopzetten wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Nieuwe lezers ontvangen één jaar lang tot wel 50% korting op een Leeuwarder Courant abonnement.

Via de website lees je het laatste nieuws, kun je extra videomateriaal bekijken en podcasts beluisteren.

Nieuws

Word Premium lid

Op de website van Leeuwarder Courant vind je vaak Premium artikelen terug. Dit zijn artikelen die exclusief door abonnees te lezen zijn. Wil je deze artikelen nou ook graag lezen, maar wil je verder geen krantenabonnement afsluiten? Kies dan voor het Premium abonnement op LC.nl. Voor slechts €1,50 per week lees je niet alleen de algemene, maar ook de Premium artikelen. Zo ben je helemaal op de hoogte van wat er in en rond Leeuwarden gebeurt!

Lees Leeuwarder Courant nu ook online

Wil jij op de hoogte blijven van al het wereldnieuws, maar is de papieren krant jou te duur? Denk dan eens aan een abonnement op Leeuwarder Courant Digitaal. Met zo'n lidmaatschap neem je het laatste nieuws tot je vanaf je eigen laptop, smartphone of tablet. Zo kun je op ieder gewenst moment van de dag een premium artikel lezen uit jouw favoriete categorie.

Maak gebruik van de app

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Maak dan gebruik van de Leeuwarder Courant app. Deze app kun je hartstikke eenvoudig downloaden en hierdoor heb je als abonnee altijd toegang tot de digitale editie op jouw smartphone, tablet of computer. Deze app voorziet jou van de actuele gebeurtenissen, waardoor je deze nieuwsberichten op jouw gewenste moment kunt lezen.