Leeuwarder Courant aanbiedingen

Bekijk de actuele aanbiedingen voor Leeuwarder Courant korting op het laatste nieuws – juni 2023

  • gemiddelde besparing: €3,62
40% korting

Ruim 40% korting op een Weekend + Digitaal abonnement bij Leeuwarder Courant

Pak deze korting
40% korting

Leeuwarder Courant promotie: krijg ruim 40% korting op een Digitaal abonnement

Pak deze korting
Gratis actie

Lees GRATIS premium artikelen met een Leeuwarder Courant abonnement

Pak deze korting
€1,50 korting

Pak minstens €1,50 korting per week bij Leeuwarder Courant

Pak deze korting
30% korting

Sluit een Compleet abonnement af met 30% korting bij Leeuwarder Courant

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij Leeuwarder Courant

Pak GRATIS verzending
Gratis actie

LC voordeel: krijg GRATIS toegang tot de digitale krant

Pak deze korting
30% korting

Krijg ten minste 30% korting op een LC jaarabonnement

Pak deze korting
10% korting

Scoor iedere Leeuwarder Courant aanbieding via de nieuwsbrief

Pak deze korting
50% korting

Lees de Leeuwarder Courant met tot maar liefst 50% korting

Pak deze korting
€3 korting

Ontvang tot €3,- korting per week bij Leeuwarder Courant

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS toegang tot premium artikelen bij Leeuwarder Courant

Info

Als krantabonnee.

Pak deze korting

Verlopen Leeuwarder Courant kortingscodes

30% korting

Sluit een Compleet abonnement af met 30% korting bij Leeuwarder Courant

Pak deze korting
€2 korting

Leeuwarder Courant actie: ruim €2,- korting per week op een Digitaal abonnement

Pak deze korting
€2,75 actie

Lees de digitale krant voor slechts €2,75 per week bij Leeuwarder Courant

Pak deze korting
€1,50 korting

Pak minstens €1,50 korting per week bij Leeuwarder Courant

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS onbeperkt toegang tot premium artikelen bij Leeuwarder Courant

Info

Met een geldig abonnement.

Pak deze korting

Lees de laatste nieuwtjes nóg voordeliger dankzij deze tips

Mis geen aanbieding via de nieuwsbrief

Geldt er een leuke aanbieding bij de Leeuwarder Courant? Dan wil jij natuurlijk wel een graantje meepikken. Er is gelukkig een erg makkelijke manier om geen enkele aanbieding of andere bespaarmogelijkheid te missen. Het enige dat je hoeft te doen, is je inschrijven voor de nieuwsbrief van de Leeuwarder Courant via abonneer.LC.nl. Wanneer het mogelijk is om extra voordelig een abonnement op de krant af te sluiten, dan ontdek je dat via deze weg direct. Als digitale lezer ontvang je bovendien elke dag de lokale Friese nieuwtjes om helemaal op de hoogte te blijven.

Blijf up-to-date via social media

Leeuwarder Courant is actief op diverse social-mediakanalen. Ben jij daar ook zo goed als dagelijks te vinden en blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws uit het Noorden? Dan is het mooi meegenomen om de krant ook meteen te volgen. De Leeuwarder Courant weet namelijk precies wat er aan relevant nieuws te vermelden is. Er wordt dagelijks gepost, dus er is genoeg te lezen als volger. De regionale krant is actief op onder andere Twitter, YouTube en Facebook. Op deze manier zie je alle nieuwtjes en aanbiedingen vanzelf op je tijdlijn verschijnen.

Twee weken bedenktijd en gratis afzeggen

Heb je een abonnement genomen op de Leeuwarder Courant, maar kom je erachter dat je toch te weinig tijd voor het lezen ervan hebt of dat de krant niet zo goed bij je past? Dat is gelukkig geen probleem bij de Leeuwarder Courant. Je zit namelijk niet direct voor een maand of voor een jaar aan je abonnementskosten vast. Je hebt bij de dagblad veertien dagen bedenktijd, dus kunt binnen die periode altijd nog stoppen met het abonnement. Dit kan ook van pas komen als je de krant eerst een tijdje wil uitproberen.

Over Leeuwarder Courant

Over Leeuwarder Courant

Al sinds 1750 staat de Leeuwarder Courant voor je klaar met het laatste nieuws uit de provincie Friesland. Op basis van zeven journalistieke bouwstenen, zorgt de krant ervoor dat je dagelijks kunt rekenen op betrouwbare en onafhankelijke journalistiek. Waar de krant vroeger alleen aan de deur werd bezorgd, kun je tegenwoordig ook de laatste nieuwtjes lezen via de digitale krant, uitgebreide website, online nieuwsbrieven, informatieve video's en uiteraard ook via social media. Met een journalistiek team bestaande uit zo'n veertig verslaggevers en twintig redacteuren, worden de diverse platformen continu aangevuld met nieuws over sport, cultuur, economie en alles omtrent regio Friesland. Of je jouw dagelijks nieuws nu het liefst met een kopje koffie aan de eettafel leest of digitaal onderweg naar je werk: Leeuwarder Courant zorgt dat je altijd up-to-date bent op landelijk én lokaal niveau. Je kunt je eenvoudig abonneren op de krant via abonneer.LC.nl. 

Ga naar abonneer.lc.nl

Extra voordelen van een abonnement afsluiten bij Leeuwarder Courant

Veilig en snel betalen bij Leeuwarder Courant

Neem je een abonnement op Leeuwarder Courant, dan mag je er op vertrouwen dat je je abonnement op een veilige manier betaalt. Het afrekenen verloopt ook erg eenvoudig: het enige dat je hoeft te doen is je IBAN-nummer invullen bij het afsluiten van een abonnement en daarna volgt de betaling vanzelf. Zo hoef je niet meer stil te staan bij het betalen van je dagelijkse krant en wordt deze doorlopend bij je thuisbezorgd.

Gratis bezorging op je vakantieadres

Tijdens je vakantie blijf je vast ook graag op de hoogte van het dagelijkse nieuws. Uiteraard ontvang je de krant ook in de vakantieperiode netjes in de brievenbus. Ga je echter op vakantie en kun je daar de papieren krant niet missen? Dan is er goed nieuws: je kunt de Leeuwarder Courant namelijk gratis op je vakantieadres laten bezorgen, mits dit adres in het verspreidingsgebied van de krant ligt. Ga je daarbuiten op vakantie, dan kun je de krant ook ontvangen, maar dan betaal je wel portokosten. Een andere optie is om de bezorging van de krant tijdelijk stop te zetten en de Leeuwarder Courant via de digitale weg te lezen.

Daarom wil je lid worden van Leeuwarder Courant

De Leeuwarder Courant is grotendeels Nederlandstalig, maar er staan ook Friestalige artikelen in het weekblad.

Met het "Weekend + Digitaal" of "Compleet" abonnement ontvang je iedere zaterdag een extra dikke krant op de mat.

Leeuwarder Courant is het grootste en populairste regionale dagblad van de provincie Friesland.

Abonnees van Leeuwarder Courant kunnen exclusieve artikelen lezen op de website of in de app.

Je kunt je via abonneer.LC.nl gratis abonneren op verschillende nieuwsbrieven: de premium-, lunch-, ochtend- en avondnieuwsbrief.

Je kunt jouw gemeente selecteren om zo het laatste nieuws uit jouw omgeving op de homepagina van Leeuwarder Courant te zien.

Met de Leeuwarder Courant app kun je overal en op ieder moment het dagelijkse nieuws uit Friesland lezen.

Je kunt via abonneer.LC.nl je lidmaatschap tijdelijk stopzetten wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Nieuwe lezers ontvangen één jaar lang tot wel 50% korting op een Leeuwarder Courant abonnement.

Via de website lees je het laatste nieuws, kun je extra videomateriaal bekijken en podcasts beluisteren.

Nieuws

Kies voor de papieren krant

Ben jij niet zo van de digitale nieuwsberichten, maar ontvang jij nog steeds het liefst de papieren krant? Dat komt goed uit, want bij Leeuwarder Courant vind je verschillende abonnementen waarbij je van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag de krant fysiek in huis krijgt. Op deze manier lees jij, naast dat je toegang krijgt tot de digitale artikelen, de nieuwsberichten gewoon op papier. Op Abonneer.LC.nl bekijk je de verschillende abonnementen.

Stel jouw ideale LC abonnement zelf samen

Het wereldnieuws staat nooit stil en dus moet ook de krant met de tijd meegaan. Zo omvat het aanbod van Leeuwarder Courant inmiddels veel meer dan alleen de papieren uitgave. Gelukkig krijg je hierbij wel de mogelijkheid om een abonnement te kneden naar jouw eigen voorkeuren. Zo kun je gewoon kiezen voor de papieren krant, maar ook voor een pakket dat louter digitaal is. Ga daarom naar abonneer.LC.nl en geef jouw perfecte krantenabonnement vorm.

Geniet van premium artikelen

Lees jij de krant niet alleen voor de laatste nieuwtjes, maar ook voor bijzondere achtergrondverhalen en reportages? In dat geval is een Leeuwarder Courant abonnement jou op het lijf geschreven. Bij aankoop van een willekeurig pakket krijg je immers direct toegang tot alle premium artikelen van de populaire krant. Zo volg je de allerlaatste ontwikkelingen in jouw regio op de voet.