Interrail kortingscodes

Boek jouw ticket met korting met een Interrail kortingscode in september 2018

% actie

Bekijk hier alle Interrail aanbiedingen en bespaar!

 • Aanbieding
Details

Interrail werkt samen met verschillende partners zodat jij geld kunt besparen op reizen binnen Europa. Met de aanbiedingen krijg je de beste hostel prijzen, toegang tot attracties en meer! Met de partneraanbiedingen bespaar je dus op meer dan alleen het reizen. Je kunt het voordeel verkrijgen met een kortingscode, maar sommige kortingen zijn al voor je verwerkt.

€6 actie

Een zitplaatsreservering heb je al vanaf €6,- bij Interrail

 • Aanbieding
Details

De reserveringskosten voor een zitplaats verschillen per trein, per land en per klasse. Zo dien je 2 maanden van tevoren te reserveren en moet je er rekening meet houden dat de prijzen kunnen wijzigen. Door te reserveren ben je verzekerd van een zitplek of een bed in de trein.

Deze Interrail kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in september 2018

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan
Gratis korting

Profiteer van 3 landen voor de prijs van 1 in de Benelux bij Interrail

 • Aanbieding
Details
 1. Verkrijgbaar voor 3,4,6 of 8 reisdagen binnen 1 maand.
 2. Neem elke reisdag zoveel treinen als je wilt.
 3. Als je jonger bent dan 28 kun je korting kopen met de jongerenpas.
 4. Bezoek België, Nederland en Luxemburg,

Handig om te weten over Interrail

 • Bij Interrail heb je de mogelijkheid om uit ruim 40.000 bestemmingen te kiezen verspreid over 30 verschillende landen door Europa.
 • De Interrail Pass is één reisdocument waar je door 30 verschillende landen kan reizen zonder daarvoor telkens tickets te kopen.
 • Alleen personen die woonachtig in Europa zijn kunnen gebruik maken van een Interrail Pass, ben je geen Europeaan, dan heb je de Eurail Pass nodig.
 • Interrail geeft korting aan jongeren van 12 t/m 27 jaar, gezinnen met kinderen t/m 11 jaar, en senioren t/m 60 jarige leeftijd.
 • Je kunt jouw Interrail pas betalen met iDeal, Creditcard, PayPal of een Visa Electron Debitcard die bruikbaar is in sommige landen.
 • Jouw Interrail Pas wordt vanaf €9,- bij je thuis geleverd met DHL, dat tevens te volgen is dankzij het DHL trackingnummer.
 • Via de social media kanalen blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, alle aanbiedingen en alle tips met betrekking tot reizen.
 • Bij Interrail betaal jij geen betalingskosten bovenop je Interrail Pass en profiteer je van gratis betalingsmethodes.
 • Bij sommige Europese treinen moet je enkele uren van te voren reserveren, maar bij de meeste Europese treinen hoeft dit niet.
 • Via de nieuwsbrief hoef jij geen enkele aanbieding meer te missen en word jij geïnspireerd voor allerlei reizen door Europa.

Een Interrail kortingscode gebruiken? Zo doe je het

Interrail kortingscode gebruiken

 1. Heb jij een Interrail kortingscode gevonden en wil je deze gebruiken om voordelige treinpassen te scoren? Dat is mogelijk! In het volgende stappenplan leggen wij je uit hoe je deze kortingscode kunt toepassen.
 2. Klik op “Laten we op verkenning gaan” om de juiste treinpassen voor jou te vinden. Voeg het land en de stad toe waar je naartoe wilt reizen en geef aan hoeveel dagen je er wilt doorbrengen. Druk dan op “Sla je selectie op” en Interrail zal nu op zoek gaan naar de beste optie. Hierna kun je eventueel nog een land toevoegen. Wanneer je klaar bent, klik je op “Planning afsluiten en de beste Passes onthullen”.
 3. In het volgende scherm kun je aangeven of je liever eerste of tweede klas reist. Daarna komt de Pass tevoorschijn die volgens Interrail het beste past bij je reis. Ga je liever voor een andere Pass? Kijk dan of er iets tussen staat bij de vergelijkbare Passes. Als je een keuze hebt gemaakt, voeg je een Pass toe door op “Voeg toe” te klikken.
 4. Hierna verschijnt een pop-upvenster met het besteloverzicht. Wil je nog even verder kijken? Klik dan op “Verder winkelen”. Om door te gaan met bestellen, klik je op “Ga naar de kassa”. Op de volgende pagina zie je nog eens je gekozen artikel(en). Deze kun je nu nog verwijderen of wijzigen. Daaronder vind je de optie om je Pass te beschermen in geval van diefstal of verlies. Vink aan of je dit wilt of niet.
 5. Scrol weer iets verder naar onder en selecteer de taal van je Interrail Travel Pack. Daarna kun je het land van verzending selecteren. Bij de volgende optie kun je je Interrail kortingscode toevoegen. In het blauw zie je “Heb je een Interrail vouchercode gekregen?” staan. Klik hierop en er verschijnt een invulveld waar je de code kunt invoeren. Druk dan op “Verreken” om de kortingscode te activeren.
 6. Om verder te gaan met je bestelling klik je op “Verder naar betalen”. In dit scherm kun je inloggen met je socialmedia-account, met je e-mailadres, met je Interrail-account of verder gaan als gast. Op de volgende pagina vul je je persoonlijke gegevens in waarna je op “Verder naar verzendgegevens” klikt. Hier vul je je contactgegevens in. Klik op “Ga naar bestelling controleren” wanneer je klaar bent.
 7. Op deze pagina controleer je uiteraard je bestelling en als deze in orde is druk je op ”Door naar betalingsgegevens”. Selecteer hier je gewenste betaalmethode en klik op “Doorgaan”. Je doet de betaling in een beveiligde omgeving en ontvangt een bevestiging per email van je aankoop.

Interrail kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over Interrail

Een klik op "Reacties tonen" geeft Acties.nl toestemming om reactiesysteem Disqus in te laden met de daarbij behorende (tracking) cookies.

Jeske
Geplaatst op 2018-08-21

Hoe werkt de korting op de rondleidingen precies?

Erik de Graaf
Geplaatst op 2018-05-29

Ik zie staan dat je geen kortingscode nodig hebt voor de 25% korting, maar hoe kan ik deze korting precies ontvangen? Wordt deze automatisch al met de prijs verrekend?