Hollandsnieuwe aanbiedingen

Sluit een telefoonabonnement af met Hollandsnieuwe korting via een actuele aanbieding – april 2023

  • gemiddelde besparing: €8,25
Gratis actie

Profiteer van GRATIS Apple TV+ en Apple Music bij Hollandsnieuwe

Info

Uitsluitend bij aankoop van geselecteerde telefoons.

Pak deze korting
€50 korting

Koop een smartphone met tot €50,- Hollandsnieuwe korting

Pak deze korting
€20 korting

Hollandsnieuwe deal: betaal deze week GEEN aansluitkosten t.w.v. €20,-

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€1 korting

€1,- korting of meer op een Hollandsnieuwe abonnement

Info

Wanneer je voor een langere looptijd kiest.

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS aanpassen van je Hollandsnieuwe bundels

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Ontvang nu GRATIS cadeaus bij Hollandsnieuwe

Pak deze korting
€75 korting

Hollandsnieuwe aanbieding: ontvang tot €75,- toestelkorting

Pak deze korting
€7,50 actie

Sluit al een Hollandsnieuwe abonnement af voor maar €7,50

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg nu een GRATIS TV-pakket + dubbele data bij Hollandsnieuwe

Info

Combineer een Ziggo thuisabonnement met een abonnement van Hollandsnieuwe voor extra voordeel.

Pak deze korting
20% korting

Pak nu tot 20% korting op een sim-onlyabonnement bij Hollandsnieuwe

Pak deze korting
€2 actie

Krijg onbeperkt bellen en sms'en voor slechts €2,- extra bij Hollandsnieuwe

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor tot 10.000 GB GRATIS met deze Hollandsnieuwe aanbieding

Info

In combinatie met internet van Ziggo.

Pak deze korting

Verlopen Hollandsnieuwe kortingscodes

€2 korting

Hollandsnieuwe Buitenkansjes: pak €2,- korting op veel bundels

Pak deze korting
€9,50 actie

Hollandsnieuwe voordeel: neem een flexibel abonnement al voor maar €9,50

Pak deze korting
€20 korting

Betaal tijdelijk GEEN aansluitkosten t.w.v. €20,- bij Hollandsnieuwe

Pak deze korting
Gratis actie

Hollandsnieuwe voordeel: ontvang tot 10.000 GB GRATIS

Info

Als klant van Ziggo.

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang GRATIS Apple TV+ en Apple Music bij je Hollandsnieuwe aankoop

Info

Alleen bij geselecteerde telefoons.

Pak deze korting

Drie voordelen van een telefoonabonnement afsluiten bij Hollandsnieuwe

Pas je abonnement kosteloos aan

Het blijft lastig om in te schatten hoeveel data of belminuten je nu écht verbruikt in een maand. Bij het afsluiten van je abonnement kies je voor een bepaalde bundel, maar past deze wel echt bij je? Maak je maar geen zorgen, want bij deze Nederlandse provider is het altijd mogelijk om je abonnement achteraf aan te passen. Je bundel kan vergroot, maar ook verkleind worden. Iedere maand heb je het weer opnieuw voor het zeggen. Verwacht je de volgende maand dus veel data nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat? Pas je abonnement dan gewoon aan en je zit nooit zonder data.

Altijd gratis nummerbehoud bij Hollandsnieuwe

Het is natuurlijk mogelijk om van je oude provider over te stappen naar Hollandsnieuwe. In dat geval is het wel zo fijn om je telefoonnummer te behouden. Zo weten vrienden en familieleden je altijd te bereiken. Bij Hollandsnieuwe kun je gelukkig altijd voor gratis nummerbehoud kiezen. Zodra je oude abonnement is afgelopen, wordt je nieuwe abonnement gestart met hetzelfde telefoonnummer. Hier hoef je niets voor te doen en zelfs niets voor te betalen. Kies bij het aanmelden gewoon voor gratis nummerbehoud en de medewerkers regelen het.

Bespaar op je maandlasten met Sim Only

De goedkoopste manier om een abonnement af te sluiten bij Hollandsnieuwe is door een simonlyabonnement te nemen. Je betaalt dan niet voor een telefoon en hoeft dus alleen maar voor data te betalen. De pakketten van Hollandsnieuwe bestaan altijd uit een combinatie van belminuten, data en sms'jes. Je mag zelf weten hoe je je bundel opmaakt. Met een simonlyabonnement betaal je in ieder geval de laagste prijs, ook wanneer er geen aanbieding is.

Over Hollandsnieuwe

Over Hollandsnieuwe

In een wereld waarin je dagelijks wil bellen en internetten, kunt streamen tot je erbij neervalt en continu wil bijblijven met de nieuwste toestellen, zorgt telecomprovider Hollandsnieuwe er sinds 2011 voor dat je geen enkele euro te veel uitgeeft aan je mobiele abonnementen. Het zijn van een eerlijke provider is dan ook wat Hollandsnieuwe.nl elke dag draaiende houdt. Via de provider kun je flexibele telefoon- en simonlyabonnementen afsluiten die volledig op jouw wensen en behoeften zijn aangepast. Het netwerk vindt het vooral essentieel dat je alleen betaalt voor wat je verbruikt. In tegenstelling tot andere providers kun je via Hollandsnieuwe.nl dan ook maandelijks je bundel aanpassen, zodat je altijd gebruik kunt maken van een stabiel en betrouwbaar netwerk.

Ga naar hollandsnieuwe.nl

Andere gemakken waarvan Hollandsnieuwe je voorziet

Betaal automatisch voor je abonnement

Het is nooit fijn om na te hoeven denken over je betalingen. Betaal je wel op tijd en heb je geen termijn gemist? Maak je gelukkig geen zorgen wanneer je een abonnement afsluit bij Hollandsnieuwe, want hier worden alle betalingen voldaan via een automatische afschrijving. Geef gewoon je rekeningnummer door wanneer je een abonnement afsluit en het juiste bedrag wordt iedere maand vanzelf afgeschreven.

Download de gratis app voor meer gebruiksgemak

Wist je dat de provider ook een eigen app heeft? Zo hoef je niet meer alles te regelen op Hollandsnieuwe.nl, maar kun je gewoon aanpassingen doorvoeren in de app. Zo kun je de grootte van je bundel veranderen of bekijken hoeveel data je nog over hebt deze maand. Ben je verhuisd of wil je je abonnement alvast verlengen? Ook dat regel je gewoon via de app. Deze is te downloaden via de App Store en Google Play Store.

Regel alles via je gratis account

Om gebruik te kunnen maken van de handige functies van Hollandsnieuwe is het wel nodig om een account aan te maken. Dit doe je gewoon op de website van de provider en dit stelt je in staat om je dataverbruik voortaan op de voet te volgen. Moet je je bundel vergroten of wil je juist gaan voor een kleinere bundel? Dan is dat geen punt en heb je dit binnen no time geregeld middels je eigen account. Ook opzeggingen regel je gewoon via dit account.

Stel een overstapsignaal in

Vind je de aanbiedingen van Hollandsnieuwe wel interessant maar heb je nog een abonnement bij een andere provider? Geef dan je e-mailadres door en laat de provider je een overstapsignaal sturen. Je krijgt in dit geval automatisch een bericht wanneer je abonnement bijna verloopt, zodat je meteen een van de goedkope abonnementen van Hollandsnieuwe kunt uitkiezen. Natuurlijk ontvang je ook meteen de beste aanbiedingen in je inbox, zodat je gegarandeerd een voordelige start maakt.

Nieuws

Extra MB/MIN/SMS bij Hollansnieuwe

Pak nu tijdelijk extra MB/MIN/SMS op een Samsung Galaxy J5 2017 abonnement bij Hollandsnieuwe! Kies voor een 1 of 2 jarig abonnement met 1500 MB/MIN/SMS en ontvang 1000 MB/MIN/SMS voor maar €2,00 extra! Of kies voor 4000 MB/MIN/SMS en krijg 2000 MB/MIN/SMS extra voor maar €2,-.

Deal: extra korting op Sim Only 1000 & 2000

Bij Hollandsnieuwe ben je over het algemeen al erg goedkoop uit met veel abonnementen en combinaties. Maar momenteel krijg je op Sim Only 1000 & 2000 zelfs extra korting en géén aansluitingskosten! Het kan dus nog goedkoper. Deze actie duurt nog maar vijf dagen dus als je interesse hebt ga dan snel naar de site en check de deal.

Pas je bundel kosteloos aan

Een reden om voor Hollandsnieuwe te kiezen is vanwege de grandioze optie om gratis je bundel aan te passen. Zo kun je op elk moment je abonnement aanpassen zodat hij bij je past. Elke maand opnieuw kan je hem omhoog of omlaag bijstellen op de behoefte die je op dat moment hebt. Je kunt je bundel online makkelijk en gratis aanpassen.